- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
turbokappa #12141 üzenetére
Hát oda annyi van beírva megoldásnak, hogy a bios alaphelyzetbe állítása megoldotta a problémát. Próbáld meg.
-
dugo_
veterán
válasz
Gheldin #12135 üzenetére
Vegyél bele 120/240-es SSD-t a rendszernek, a meglévő HDD-t meg száműzd az optikai meghajtó helyére adattárolónak.
Egy 7200-as HDD-t egyrészt nem feltétlenül fogsz lényegesen gyorsabbnak érezni, de legalább nagyobb lesz a vibráció, fogyasztás, zaj, hőtermelés és kényesebb a mechanikai behatásokra is, ami mondjuk noti esetében leejtés, meglökés képében nem ritkán előfordul.
-
dugo_
veterán
válasz
AeSDé Team #12118 üzenetére
Kis túlzással ugyanarról a gyártósorról jön le mind, szóval mindegy.
12.7mm 2nd hdd caddy - ebay (ha jól látom 12,7mm-es kell neked, de ezt azért ellenőrizd, a másik lehetőség a 9,5mm-es magasság).Hozzám már 5db ebayes 1-2 ezer forintos érkezett, mindegyik hibátlan volt.
Azt döntsd el, hogy kell-e hozzá az a díszlemez, vagy átműtöd az optikai meghajtóét rá, hogy belesimuljon a gépbe. (Néha benne van a pakliban, hogy nem küldi hozzá a kínai, vagy alapból nem jár a modellhez). -
dugo_
veterán
válasz
Thunderzolee #12113 üzenetére
A fogyasztásbeli különbség megvan, inkább csak a kétszeres árkülönbség miatt (ebayen körbenézve, itthon gondolom pláne) említettem a T9600-at a P9700-zal szemben.
Nálam Inventor, Solidedge, Solidworks, CS:GO pörög a régi T500-asomon, nem tudom ezek L2 intenzív folyamatok-e. Vakteszten nem biztos, hogy megmondanám melyik procival fut.
A gépben 1.0-1.1V környékére van/volt alulfeszelve mindkettő, a hűtést az ATI chip terheli főleg így a CPU hőfokokkal nem szoktam foglalkozni. -
dugo_
veterán
válasz
#63761920 #12109 üzenetére
Ár/érték arányban egy T9600-zal jobban járnál, 5-6k körül bejön Kínából (jelenleg 4400Ft a legolcsóbb ebayen). Kis alulfeszeléssel akár, ha nem bírja a hűtés a 35W-ot.
Bár inkább csak eljárt a gép felett az idő. Nem biztos, hogy lényeges gyorsulást hozna.
(Én P8600-at cseréltem T9600-ra SSD mellett, nem tudom megkülönböztetni a kettőt, bár egy T4200 ezek alatt van).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest