- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NovaBlue
aktív tag
válasz
Kadi Laci #1693 üzenetére
Már áttettem az asztali gépembe a vinyót és fel is ment rá szépen egy win XP...
Linux guruk...hja kértem én tanácsot de nemértik meg mi a baj 5* rákérdeznek ugyanarra amit már leirtam nekik meg h ááá ez nem linux para...Akkor miért a slackware telepités után nincs boot?
hát őő izé ááá ...Nem tudják a választ ennyit róluk -
NovaBlue
aktív tag
válasz
Kadi Laci #1688 üzenetére
Ezekre mind én is gondoltam de ha bent van a vinyó akkor nem tudok bootolni kvázi nem tudok dvd-ról sem pm-et inditani se semmi.
Ha be van állitva a boot sorrend akkor fel sem pörgeti a DVD-t ha bent van a vinyó ha nincs bent akkor meg menne az csak ugye nincs mire telepiteni.
alapból a boot sorrend USB-DVD USB -pen HDD ( mivel nincs a notiba ODD ezért csak usb-s cuccokról tudom/tudnám telepiteni ) -
NovaBlue
aktív tag
Üdv emberek
van egy nagy-nagy problémám.
Valamelyik nap fel szerettem volna telepiteni egy slackware-t egy ideapad s12-es netbookra.
Bebootoltam faszán dvd-ről csinálgattam ahogy kell egy linuxvilag leiras szerint.
...megkérdezte hogy akarom e a mbr-ba irni a lilo-t vagymit megcsináltam...jön a restart de se kép se hang.
Elindul a gépezet de amikor kéne jönnie a grub-nak vagy lilo-nak vagy valaminek a kép bal felső sarkában villog a kurzor és ennyi.
Ez most mi?Kérdem én.
Azóta nem tudok bootolni semmiről se pen drive se cd se semmi?
MI A TOSZ VAN MOST ?
Ha kiszedem a vinyót akkor bebootol DVD-ről de akkor ugye nincs mire telepiteni, ha bent van a vinyó akkor csak a villogó kurzor...
próbáltam vint teéepiteni a notebook vinyóra az asztali gépről fel is ment de visszatéve a netbookba változatlan a helyzet....Ha valaki sejt valamit vagy van egy tipjje azt nagyon szívesen venném.
üdv: NB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiMedia lejátszók
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Quadro FX 570 eladó
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged