- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tracey
csendes tag
Szeretném megkérdezni,hogy szerintetek ha a BIOS-ban a Main menűben Secondary Masternél az írja,hogy Not installed (holott ott kellene megjelenjen,hogy CD/DVD)okozhat olyan hibát,hogy emiatt nem tud cd-ről bootolni a gép?
Valaki kérem segítsen...
Ha betesznek egy laptopba egy új optikai meghajtót és ott a BIOS menűben ez nem látszik akkor mi a teendő?? -
Tracey
csendes tag
Sziasztok!
Azután szeretnék érdeklődni,hogy van-e valaki aki a következő típusú laptopra(Fujitsu Siemens AMILO L7300-x) készített már Acronis vagy Norton Ghost progival windows backup file-t?
Előre is köszi
-
Tracey
csendes tag
Szia!!
Én csinálnám szívesen az a baj,hogy a windows telepítő rögtön megvizsgálja a hardware környezetet és ha nem tök ugyanolyan a gép akkor nem fog menni sajna
Környezetemben meg még csak fujitsu laptop sincs nemhogy ugyanolyan
cd meg nem tudom miért nem műkszik lehet az alaplapom hibásodott meg de ha lehet próbálkoznék még mert a javítása kisebb vagyon kb egy új laptop ára
üdv
Tracey
-
Tracey
csendes tag
Üdv. Mindenkinek!
Elég nagy problémám van.Van egy Fujitsu Siemens AMILO L7300-x notebook-om.Újra szerettem volna telepíteni rajta a Windows XP-t de sajnos nagyon sok módszer kipróbálva se jutottam semmire.A gépemen ráadásul nem lehet cd-ről bootolni.Lenne talán egy utolsó megoldás de az elég cinkes.
Van egy program aminek a segítségével egy másik gépen keresztül rá tudnám tenni (talán) az op.rendszert a vinyómra.Ez a progi az Acronis True Image Home 10.0 Az a baj,hogy nekem hiába van eredeti windowsom,olyan megoldásra lenne szükségem,hogy ha valakinek ugyanolyan a notebookja mint nekem és tudna segíteni az írjon.Nem tudom ide leírhatom-e a kérést mert igazándiból ez elég furcsa kérés lenne.
Ha valaki tudna segíteni kérem ide írjon:
s.72@freemail.hu
Nagyon fontos lenne.
Előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- Apple MacBook Air M2 15,3" (256 GB SSD, 8 GB RAM) ezüst
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest