- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
Aktív témák
-
Danecay
addikt
Hi!
/pillanat olyan problémám van, hogy fel akartam telepíteni az 5.11 nForce drivert de a telepítés elején újraindúlt a gép és a frissen települt, egyszer feljövő Win már nem akart feljönni. Újraraktam ismét a rendszert, de mielőtt ismét chipset telepítéssel próbálkoztam volna csináltam egy biztonsági mentést. Az 5.11-es driver telepítésének megkísérlésének hatására ugyan az történt ami előtte, szrencsére az utolsó helyesen működő konfigurációt sikerült betölteni úgyhogy végül felállt a rendszer. Nem kísérleteztem tovább. Elkezdtem telepíteni az 5.10-s driver. Ezzel nem volt hasonló gondom, de az NVIDIA FORCEWARE NETWORK ACCES MANAGGER telepítésénél viszont hibát jelzett, ellenőrízzem hálózati akapcsolatot stb. Emlékeim szerint eddig ezt nem csinálta. Mi lehet ez?
Aktív témák
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest