Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung helyezte a koronát az Apple fejére
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adabra
senior tag
Pár napja felraktam a Slukkica féle MIUI ROM-ot; köszönet érte.
Előtte Purity -t használtam, de nagy volt a fogyasztás - max 2 óra kijelző idő (mondjuk ez nem a ROM hibája, inkább a szokásos 4.4-es Android OS tekerés rovására írható..)A MIUI tényleg más; vissza kellett fognom magamat, nehogy 5 perc után leradírozzam. Most már nagyjából megszoktam, bár az itt-ott felbukkanó kínai írásjeleket még nem sikerült teljesen megértenem.
Két (számomra) bosszantó dologra keresek választ/megoldást:
1. A Google Play mobilinterneten nem hajlandó letölteni. Folyton sír a szája, hogy "nagy" alkalmazásról van szó, és javasolt csak wifi-n letölteni. Még ha kikapcsolom a "Letöltés csak Wi-Fi kapcsolattal" checkbox-ot, akkor is azt írja, hogy várakozás wifi hálózatra. Túl okos akar lenni, csak nem sikerül. Vagy én cseszek el valamit?2. Eddigi telefonjaimon, mindenféle ROM-mal nagy megelégedéssel használtam a Screen Off and Lock alkalmazást. Ezzel a MIUI-val nem halandó működni (kikapcsol, de rögtön vissza is). Esetleg tudtok javasolni valami mást? (Tudom, van rá kapcsoló a rolóban, de az eggyel több mozdulat).
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest