Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BocsiAG

csendes tag

Üdv néktek.
    Nálunk tavaj cégnét leselejteztek egy csomó ~2013 gépet mindenestűl.(kivéve persze ram, ssd) Kitették gitter boxba a szabad ég alá. Volt abba minden is. Tavasztol Őszig koptattam(megsanáltam öket :O ). Ismerősőknek raktam össze belőle netező gépet, retro conzolt. Volt ki dobva microsoft Keyboard 600 :D :K is. Fél évet haverkodott a szabad ég allatt egy Dell-es és HP-s(ps2) társával. Gond nélkül működik mind. Lehet azaz igazi ipari olaj és emulzió köd tartósít.(nem kelet róluk kaparni eső lemosta) Bár maga ezek a dell optiplex 7010-9010 is jó bírták..., voltak ilyen pico atx es csodák is. legtetején amire azt mondod vége, az is működött. Látnátok kollégám robotos(fanuc) gépén a cherry mebrános billentyűzetét, nyakig olaj párás(kb 10 éves).
    Az igazság manapság ki van sporolva az anyag meg túl van feszelve sok minden.
    Nekem GMMK pro és egy GMMK iso layout billyentyűztem van(amit nem kukázott :U ). Egérnél meg fülesnél viszont nincs kábelezés. Mert drága pénzért törik, szakad)

Nekem a microsoft keyboar 600 tetszet :DD membránoshoz képest sokkal jobb mint egy fapados dell billenytűzet. Bár akinek csattok mert használja erősen, annak sztem ajálott lezsírozni pl:Krytox GPL-205g0. Éretem én, hogy ez mechanikus billentyűzeteknél szokás, én is arra használtam, de sztem a membránosnál a keycappokat elég lehet lekenni a mozgó részeknél. (régen japán rádiókba is levolt kenve minen mozgó alkatrész ezzel, a gombok is)

Új hozzászólás Aktív témák