- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
ricsivagyok0
csendes tag
válasz
Törzsúr #37193 üzenetére
és ha csak simán, kék képernyő nélkül csinálja ?
a mai utolsó 4 alkalommal minden jelzés nélkül, csak simán újraindította magát a masina.
sima böngészés közben.egyébiránt a legfrissebb windows alatt a win10-re gondolsz, vagy a jelenlegi 7-emet eresszem rá az update-re ?
-
törölt tag
válasz
Törzsúr #37149 üzenetére
Üdv újra!
Nos kipróbáltam, lehúztam mindent. A táppal csak az alaplap, proci, memóriák és az ssd ment de 3 nap után megint ujraindult most reggel. Mivel az alaplap cserélve volt, memóriák töbszörösen tesztelve vannak Memtest86-al (2x) illetve a windows saját tesztelőjével (kb 3x), cserélgetve is kivoltak, hogy csak egyikkel csak másikkal menjen a gép, illetve a táp is volt már cserélve, így már csak a proci vagy a ház maradt. -
törölt tag
válasz
Törzsúr #37147 üzenetére
A processzor átlagosan 27-28 fokon megy, illetve a gyári hűtőt még mikor megvettem a procit utána nemsokkal cseréltem egy Cooler Master Hyper TX3 Evo hűtőre. Meg Benchmarkok alatt néztem volt ami direkt a procit hajtotta meg és akkor sem melegedett túl és a hiba sem jelentkezett. Nem hiszem hogy a játék miatt túlmelegedne mert ritkán játszom és csak most állt le és indult újra játék alatt, eddig simán csak böngésztem és aközben csinálta. Anno egy Asus laptopom volt és újraindulgatott az is. Nyár volt a melegre fogtam vettem alá hűtőt, rányomtam a szoba ventillátort satöbbi, de az akkor is újraindult mire kiderült hogy a Mozilla előtte kapott valami frissítést ami a hibát okozta. De jelen helyzetben már ezt is kizártam, elsőnek Operát használtam, majd Mozillát és most visszatértem a jó öreg Chrome-hoz, de a hiba minden böngészőnél előfordult.
A zárlatot hogy tudnám kizárni? -
MrDerekas
addikt
válasz
Törzsúr #37117 üzenetére
Nem is kell szemmel láthatónak lennie. (Az úgy már milyen lenne, hogy ránézel és megvan a hiba...
) Használd amíg megy, aztán ha hatodikra, meg tizedikre indul, akkor átnézeted, vagy megkeresed rajta a leggyengébb láncszemet. Mondjuk ha "csak" forrasztási, vagy illesztési hiba, akkor akár meg is szűnhet idővel a melegedni vágyása. (Ami után természetesen hirtelen halál jön, de legalább sejted merre keresd a gebaszt akkor.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged