- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
ricsivagyok0
csendes tag
válasz
Törzsúr #37193 üzenetére
és ha csak simán, kék képernyő nélkül csinálja ?
a mai utolsó 4 alkalommal minden jelzés nélkül, csak simán újraindította magát a masina.
sima böngészés közben.egyébiránt a legfrissebb windows alatt a win10-re gondolsz, vagy a jelenlegi 7-emet eresszem rá az update-re ?
-
törölt tag
válasz
Törzsúr #37149 üzenetére
Üdv újra!
Nos kipróbáltam, lehúztam mindent. A táppal csak az alaplap, proci, memóriák és az ssd ment de 3 nap után megint ujraindult most reggel. Mivel az alaplap cserélve volt, memóriák töbszörösen tesztelve vannak Memtest86-al (2x) illetve a windows saját tesztelőjével (kb 3x), cserélgetve is kivoltak, hogy csak egyikkel csak másikkal menjen a gép, illetve a táp is volt már cserélve, így már csak a proci vagy a ház maradt. -
törölt tag
válasz
Törzsúr #37147 üzenetére
A processzor átlagosan 27-28 fokon megy, illetve a gyári hűtőt még mikor megvettem a procit utána nemsokkal cseréltem egy Cooler Master Hyper TX3 Evo hűtőre. Meg Benchmarkok alatt néztem volt ami direkt a procit hajtotta meg és akkor sem melegedett túl és a hiba sem jelentkezett. Nem hiszem hogy a játék miatt túlmelegedne mert ritkán játszom és csak most állt le és indult újra játék alatt, eddig simán csak böngésztem és aközben csinálta. Anno egy Asus laptopom volt és újraindulgatott az is. Nyár volt a melegre fogtam vettem alá hűtőt, rányomtam a szoba ventillátort satöbbi, de az akkor is újraindult mire kiderült hogy a Mozilla előtte kapott valami frissítést ami a hibát okozta. De jelen helyzetben már ezt is kizártam, elsőnek Operát használtam, majd Mozillát és most visszatértem a jó öreg Chrome-hoz, de a hiba minden böngészőnél előfordult.
A zárlatot hogy tudnám kizárni? -
MrDerekas
addikt
válasz
Törzsúr #37117 üzenetére
Nem is kell szemmel láthatónak lennie. (Az úgy már milyen lenne, hogy ránézel és megvan a hiba...
) Használd amíg megy, aztán ha hatodikra, meg tizedikre indul, akkor átnézeted, vagy megkeresed rajta a leggyengébb láncszemet. Mondjuk ha "csak" forrasztási, vagy illesztési hiba, akkor akár meg is szűnhet idővel a melegedni vágyása. (Ami után természetesen hirtelen halál jön, de legalább sejted merre keresd a gebaszt akkor.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Foxpost
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- CHIEFTEC UNC-410S-B-U3-OP Rack ház
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest