Hirdetés
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Ugyan ezek a hibák nálam is, kivétel az fsp limit, de cserébe van más, pl. beragadó autók rajtnál: fele elmegy, fele állva marad. Volt valami brutális nagy time out, connetcion problem is
pedig most suliból nyomom és optikás vonal van, bix-ig 1ms, de egy szempillantás alatt bezárta a hiba üzi ablakot is meg a játékot is a win 7...De a kedvencem, ami 10-ből 2 verseny alatt megjelenik az az alábbi kis ablak

-
Sonja
nagyúr
válasz
eladohardver
üzenetére
Én nem találkoztam semmi ilyen hibával, viszont máshol többen is. Más fajta bugos is vannak a játékban, pl. a rendőrös ülözés is. Elsőnek 5 másodperc alatt Evaded!
Mérgemben újra nekimentem egy rendőrnek, akkor meg 5 percig kergetőztem és 5 road block-ot is túléltem, de alig kaptam érte xp-t és pénzt. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- PR-Telecom
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- Asztali PC , i5 8400 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Felkonfig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pedig most suliból nyomom és optikás vonal van, bix-ig 1ms, de egy szempillantás alatt bezárta a hiba üzi ablakot is meg a játékot is a win 7...
Mérgemben újra nekimentem egy rendőrnek, akkor meg 5 percig kergetőztem és 5 road block-ot is túléltem, de alig kaptam érte xp-t és pénzt.