- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
válasz tutuhawer #3141 üzenetére
Nekem régen , egy pár napja beszéltünk rólla , hogy vegyek mazda rx7 ..
Agygyam el a szubarubul a cuccot , és nyomujjak a micsuval ....
Nem tettem meg még , mert vaccilállok , igy hogy megvan r8 ( fejfájássra jó).
A subaru megnéztem , és azért nem adom el belőle a cuccot mert televan mindenféle megnyert kb : 10-15 beletetetlen partal..
Amugy pihentetem : odebbb ..
Olcsva a nyerő : Silvával...odébbb
-
odébbb
tag
Nem tudok jáccani már 4 szer dobált le fél óra alatt , feladom inkábbb , fórumozok és olvasgatok , itt ...
odébbb
-
tutuhawer
őstag
éppen írta egy sofőrkolléga, hogy míg egyeseket ledobál 10 percenként, ő simán nyomta egyszer 12 óra hosszát is. Ez már számítógépes ügy, ahhoz meg nem értek...
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
odébbb
tag
válasz tutuhawer #3154 üzenetére
Ha én hamarabb megtaláltam volna ezt az oldalt ( Tutuhawer ) .
Megkérdeztem volna mindenkitől , ( Anno ) level 30 vagyok mien autot vegyek mert jelenleg szubaruval nyomom és mit ajánlottok , de hibáztam sajnos .
és megvettem a fejfájjós r8 .
Szubaru előtt , micsu volt ....
Mindenkinek azt ajánlom , mielőtt döntene egy autó mellet : kérdezzen , érdeklődjön ..
Az égből nem hullik a mani , Tutuhawer és a többbiek mindenbe segitenek , és tanácsot adnak ....
A mai esszemmel én is azt teszem ....odébbb
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #3155 üzenetére
hát, az a rekord ideje a csávónak. Az a baj, hogy az A1-es Audit megítélni én nem tudom... passz. Nekem első blikkre hihető egyébként.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #3158 üzenetére
áááá, azzal szerintem nincs gond. A boost jó sokáig gyorsítja ám ezeket a kocsikat. Az új subaru impreza is majd fasza lesz, kaptam már róla pár fülest. A t2-ben kiváló gépnek minősül majd...
-
callmeakos
veterán
válasz tutuhawer #3159 üzenetére
Érdekes. Életben ha tehetném azonnal levakarnám arról az autóról az Impreza nevet. Szó szerint bemocskolja az Imprezák jó hírét. Az az autó nem más, mint egy felhígított szenny. Semmi több. Sajnálom hogy a Subaru elcseszte ezt az autót.... A játékban meg.... Olyan lenne, mintha a GT-R ellentéte lenne.
All→M8
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #3161 üzenetére
Jaja, nekem se tetszik, a régi sedan-féle stílus jobb, meg a vonalai is jobbak. Egyébként ha lenne lóvém se venném meg, t2-es boostosok közül bmw 135i vagy audi rs4 lenne, a t3-ból egyértelműen bmw m3 e92. Pár héten belül meg talán érkezik a bmw m3 e30 szerintem t1-be, abban a kategóriában azt szívesen vezetném még. Más kocsit boostért nem vennék, mert nem kell.
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #3163 üzenetére
illetve a skyline r34-et építeném fel még - egy felni kell és kész. Arra még elvernék boostot,de az sok lenne nagyon Minden más boostos tétel is sok, de az különösen. Egyébként holnap festem a skyline-t...
-
tutuhawer
őstag
brutális... tiszta, egyszerű, mint szokott, ugyanakkor egyedi, minden matricaréteget felhasználva. Létező festésre hasonlító, mint manapság többször is(filmes, nismo, z-tune), de eddig még tőlem nem látott alkotás lesz...
-
tutuhawer
őstag
nem tudom, hogyan lehet segíteni festeni Azt tudom, hogy akarni kell a festést, amúgy nem fog sikerülni úgyse. Akard feltenni, ennyi.
szerk: őszintén kedvem sincs oktatót játszani, viszont nfs worldöt szívesen játszom, ami nem azt jelenti, hogy mindenki kérdésére ott válaszolok. Ezt küldöm mindenkinek, aki szereti... nem csak neked.[ Szerkesztve ]
-
SylarHUN
senior tag
Én ma összefutottam ismét egy csalóval. Feltettem neki a kérdést: Mi a jó neked abban hogy csalással nyersz?
Erre ő: A jó idő elérése.És még csak nem is próbálta tagadni szépíteni a dolgot. Felvállalta.
Jaaa és persze sosem fogjátok kitalálni a nemzetiségét!
PSN: Xbox:
-
callmeakos
veterán
válasz SylarHUN #3169 üzenetére
Csak nem Magyarországtól keletre, ahol a csalók száma négyzetkilométerenként annyi, mint itt kis hazánkban 3x annyi területen. Ott ahol ciril betűkkel írnak és annyi Vidkát vedelnek magukba, hogy a májuk hasonlít egy Kínai étterem menüjére. Egyszóval a jó öreg RUSZKIKNÁL!
Eltaláltam?
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #3170 üzenetére
a magyarok közt is van csaló - a tagadós fajta...
-
vv5204
senior tag
válasz tutuhawer #3162 üzenetére
Az új hatchback Subaru WRX jól megy, igazi T2 és a BMW is ide jön,
nem T1-be. Amúgy nagyon fordulékony, nem úgy mint, az E46, de nem
is úgy, mint az Elise. Pöpec verda, simán megvenném, de attól félek ez
is csak boost-os lesz. Túl jó, ahhoz, hogy játék cash-ért adják.Ez egy 2 oldalú érme. Egyrészt egyre gusztustalanabb az EA kapzsisága
a sok új boost-os kocsival, másrészt pont ezért egyre nagyobb a kihívás,
hogy megmutassuk a fizetőseknek ki is igazán a legény a gáton. -
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #3172 üzenetére
mert többen vannak, azért. Lehet, hogy a százalékos mutatóban élen járnánk... Amit nem hiszek, de akár lehetne is, és akkor hiába magyarázkodnánk a játékban, csaló népség lennénk. Szerencse, hogy nem így van, ellenben épp ma beszéltem egy sofőrrel, aki a legtöbb pályáról képes kipattintani a csalókat is... Járnak köztünk ilyen játékosok is.
szerk: a bmw m3 e30 t2-es lesz, ha lesz? ezt honnan lehet tudni?[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Persze most fellehetne háborodni azon hogy minden új autó boost-os és ez nekem sem tetszik. De valahol meg lehet érteni ezt is, hiszen valahonnan elő kell teremteni valamiféle bevételt hogy kitudják fizetni a fejlesztőket, gondolom a szervereknek is van valami fenntartási költsége, plusz gondolom hogy az új autók után amiket betesznek a játékba egyfajta licenc díjat kell megfizetni... Én is nagyon sajnálom hogy egyetlen egy új autó sem kapható IGC-ért, de sajna ez van. Amúgy ez a másfél hét World mentes időszak ráébresztett arra, hogy néha-náha az a 3500-4000 forint, amibe kerül a Starter pakk, 1-1x ki lehet bírni. Ha mondjuk csak naponta félreteszünk 150-200 forintot, akkor havonta simán belefér egy SP....
All→M8
-
NFree
addikt
válasz csab991 #3133 üzenetére
A fene gratt akkor most ülhetek vissza a porsche ba izzadni , ezek az idők már szerintem nagyon komolyak, nagyon nagy szerencse kell hogy végig tudj menni a pályán az iveken a legnagyobb sebességen , hacsak ki kell kerülni egy kocsit s 5cm arréb mész már bukod a másodperceket nehéz nagyon. mégegyszer gratt
Lvl 40 vagy már?
megyek megnézem mit megy ott az m3[ Szerkesztve ]
vga
-
vv5204
senior tag
válasz callmeakos #3175 üzenetére
Van akinek bele fér, van akinek nem. Nekem momentán egyszer fért
bele. Vettem egy A1-et, de már az is a multé...tutuhawer
Azon a weboldalon szerepel ahonnan a játékhoz a trainert lehet letölteni.
Már hetekkel a megjelenés előtt ki lehet próbálni a kocsikat...
Ezt én is Free Rooam-ban meg szoktam tenni.De ezt most tulajdonképpen le se írtam.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tutuhawer #3154 üzenetére
Tegnap este 10-től éjfélig folyamataosan nyomtam kb, 1x engem is ledobott de amúgy nem volt gond.
noxwill: Szépen lealázott. Biztos cheater, az nagyon-nagyon jó idő amit ő ment (nem mintha a tiéd gyenge lenne).
Tegnap dobott egy T1 partot (felfüggesztést) de elég gagyi volt, így eladtam. Kaptam érte 400$-t. Hát ebből se lesz Lotus vásárlás...
Egyre jobban hajlok arra, hogy meveszem a RX7 BM-t. Még két szint kéne a Lotushoz. Én meg türelmetlen vok.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
csab991
senior tag
Anno, én ki akartam hagyni a T2-őt, mondom a Szilvával majd megszerzem a pénzt a 959-re, de annyira meguntam már, hogy venni kellett egy T2-es autót is, aztán ott féltem, hogy nem lesz meg a pénzem mire elérem a lvl38-at, erre kb kétszer is meglett annyi. Szóval inkább várd ki azt a két szintet.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz csab991 #3181 üzenetére
Hát ez egy kész kálvária amit nyomok. Szilvával kezdtem, ok csinosítgatom dobálom bele a partokat amiket nyerek. Nem egy bajnok autó de rendere 2-3. helyet hozom vele stabilan az általam kedvelt (begyakorolt) pályákon.
A probléma ott kezdődött, hogy T2-esből elősre vettem egy Evo IX-et. Hamar kiderült, hogy hiába pimpelem az bizony annyit ér mint "annak" egy pofon. Oké, eladtam gyüjtögöettem vetem egy Imprezát. Sajnos erről is kiderült, hogy kb mindenre jó csak versenyt nyerni nem.
ezek után tévedtem ide kínomban, ahol egyből fel lettem világosítva, hogy nem véletlen, hogyT2 kocsikból a legtöbben Z4-el, RX7-el meg Lotus-al tolják. A többi verda ugyanis... nem olyan jó na.Most ott tartok, hogy lvl 23 vagyok, van kb 250k-m és van egy "mezei" RX7-em (345/350/318-as statokkal). A dilemma, hogy lecseréljem-e ezt a verdát egy RX7 BM-re (300k) vagy várjak a Lotusig (oda 400k és lvl 25 kell).
Főleg spirnt versenyeket tolok, mostanság a Rock&Union-on nyomulok, elég közkedvelt pálya.
mod:
Az tudjátok hogy az RX7 BM alapból milyen tuning partokot tartalmaz? Csak motor vagy más partok is vannak benne?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
tutuhawer
őstag
Gromlen race tuned alkatrészek vannak benne, de ezt te is láthatod, ha a car dealerben rámész. Illetve azt látod, hogy nem csak motor van benne. Én megvenném a mazdát, mert:
van benne tuning, a lotusban nincsen
ha lesz lotusod faszán tuningolva, azzal az 1-2 másodperccel sem váltod meg a világot, mert az éppen aktuális trendi kocsi jön szembe, és a mazda is nyer, ha te is nyerő vagy.
TutuHawer tipp ingyen: mazda rx7 battle machine. tunin,ültetés, felni, bodykit, jó autó = 300 000 = jó üzletNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tutuhawer #3184 üzenetére
Details fület nem néztem tényleg, ott a pont. Beerka neked is, köszi.
Akkor rámegyek a BM-re.
Boost-om nincs ültetni nem tudok (ha jól tudom lóvéért, nem lehet). Felniből mindegy miylet teszek rá, vagy a legnagyobbat dobjam alá? Body kit-ek között van különbség vagy kinézetre mások?
#nincsbennetarcsi
-
Balller
tag
válasz callmeakos #3155 üzenetére
Sziasztok!
Az Audi A1-ről annyi hogy az a 340km/h ezzel a stattal hihető.
Az én A1-em 543,542,515-ös stattal, nitroval visz 368km/h-t és még lehetne jobb cuccokat is tenni bele.
ezek vannak benne most:
medion motor 8,8,0
veló turbó 6,9,0
medion váltó 9,6,4
ventura felfügg. 4,6,12
ursa fék 0,0,7
medion kerék 4,7,9Balage
-
callmeakos
veterán
Srácok a #3179 kommentemben fennálló probléma még mindig jelen van. Idegesítő, mert nem tok játszani. Ez most vmi egyedi probléma vagy mifene?
All→M8
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Olvastátok már ezt a nagy jóindulattal Blognak nevezhető sz@rkupacot? [link]
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
callmeakos
veterán
válasz werevolf593 #3191 üzenetére
Komoly.
Hát barátunk...hogy is mondjam.....nem tud veszteni.....
Picit szánalmas de viccesAll→M8
-
Qru
MODERÁTOR
válasz werevolf593 #3191 üzenetére
No comment.
mod:
noxwill: Még mindig ledobál a szeró?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
callmeakos
veterán
Most már jó. Valamiért megsérültek a fájlok (a fene se tudja honnan/miért) Nyomtam egy lemezkonzisztenciát, az eltávolította a bűnös fájlokat, aztán a Launcher újra leszedte azokat és most jó. Egyébként tényleg fingom nincs mitől sérültek meg a fájlok amikor hajnali kor még játszottam, ment egész éjjel a gép, reggel 8kor már nem volt. jó... De mind1
All→M8
-
Qru
MODERÁTOR
válasz callmeakos #3194 üzenetére
Lényeg, hogy megy. Én is tolom most mint egy félőrül, kell még 45k a RX7 BM-hez.
Elkurvultam és TE-eket nyomok.mod:
Amúgy ha jól látom, ez a progi csak két magot használ. kénytelen voltam megemleni a cpu órajelet emiatt.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
gyuszito
senior tag
Srácok! Fel tűnt, hogy sok "kisgyermek" rohangál RX7-essel! Megnéztem hát, és találtam egy "sima" RX7-est, 60 000 dodóért! Statra jobb mint a Szilvi, csak T2 ben elég gyengus =/ Megéri befektetni, és okosítani?
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
1NST1G8R
senior tag
válasz gyuszito #3197 üzenetére
A statnak kb semmi koze a valosaghoz, max arra jo hogy megallapitsd hogy a delikvens mennyire huzta fel a verdajat az alapertekekhez kepest. 60K-ert is jo az RX7, de meg jobb 300-ert a BM mert tuningolva van, es meg annal is jobb az Elise asszem 400ert. 60-ert van meg Z4 ami szinten OK, de en a helyedben gyujtogetnek az Elise-re...
Fortune doesn't favor fools.
-
V.Dave
senior tag
gyagyás egy játék.... Direkt rámegyek atérképen egy bizonyos sprint versenyre, aztán következő pillanatban látom hogy 2körből az ez az első. Na mondom ez érdekes lesz és akkor esik le hogy ez most berakott egy körversenyre -_-
És ez nem egyszer fordult már elő elsőre még érdekes volt de mosmár inkább szánalmas kedves EA...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 8 6/128
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest