- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
feri1014
senior tag
válasz _stick_ #3905 üzenetére
Ha megveszed, kapsz 8000 boostot, 3 kocsit. Meg plusz repet és pénzt a versenyek után, de ezeket csak akkor ha 1-es szinten veszed meg, ebben nem vagyok biztos. A starter pack most szvsz jobban megéri, mint az EA honlapján vehető 8000 boost. Bár ott adnak hozzá autòt is ajándékba.
Ezek az autòk nem vehetőek meg a jàtékban és csak limitált ideig elérhetőek.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Azt kell,hogy mondjam,divat lett a falra kenés.Ha valaki gyorsabb,miért kell szemét módon blokkolni?
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
_stick_
őstag
válasz feri1014 #3906 üzenetére
Köszönöm.Bár elég sok helyen utána olvastam a játéknak azért még érdekelne még pár dolog.
Játszottam már ingyenesnek mondott MMO-kkal, de ha igazán penge akarok lenni, akkor bizony pénzt kell áldozni a jobb cuccokra, pl. felszereltségre. Itt is így működik?
Olvastam, hogy van single verseny is, de gondolom az igazi jutalmakat a multi versenyen kapom. 2 gyerkőc mellet nem tudom még, hogy mennyit tudok multizni, van olyan időigénye, mint pl egy WOW-nak, vagy "kötetlenebb" a dolog? -
tutuhawer
őstag
előz úgy, hogy ne tudjanak leblokkolni. Hadd ne kelljen megint leírnom, hogyan néz ez ki, hidd el, hogy megtanulható. Sok verseny kell.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
gyuszito
senior tag
válasz _stick_ #3909 üzenetére
A WoW egy kicsit más téma De nem tagadom nem nehéz függővé válni.
"de ha igazán penge akarok lenni, akkor bizony pénzt kell áldozni a jobb cuccokra"
Megteheted, de az a tapasztalatom, hogy minél kevesebb pénzt tolsz bele annál jobb vagy, mert nem egy SLR MCLAREN-t hagytam már ott egy mezei RX-7-el. Itt a pénz biz nem minden! Itt ha pénzed van feljődesz gyorsan...meg tudod venni a legjobb kocsit, de tapasztalatod, képességed nem lesz jól vezetni. Én szerintem kellő kitartással lehet összerakni legalább olyan kocsikat, mint amiket meg lehet venni sok sok sok forintért.Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
SylarHUN
senior tag
válasz gyuszito #3911 üzenetére
Azt kell mondjam az SLR MCLAREN-t bármivel ott lehet hagyni. A játék egyik legrosszabb autója, ha nem a legrosszabb! Tudom, mert van olyanom!
Azt aláírom, hogy pénz befektetése nélkül is nagyon ütőképes autókat lehet építeni, de azért boost-ért jobbakat.
És az sem elhanyagolandó, hogy "ingyen" egy olyan autót tuningolsz és használsz amit nem is szeretsz, de boostért meg megveheted az álmaid autóját. Lehet gyengébb mint a IGC-s, de mégis azzal mész amit szeretsz is.
Persze ez nem igaz mindenkire.
És a legfontosabb! Igen is kell bele pénzt tolni, mert ingyen nem működnek a szerverek és senki sem dolgozik ingyen.
Szerintem, ha valakinek tetszik a játék és kikapcsolódik vele, akkor igen is megérdemlik a fejlesztők, hogy honoráljuk nekik a belefektetett tudást és időt.
Szerintem![ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
-
V.Dave
senior tag
-
tutuhawer
őstag
El szoktam fogadni ezt a választ is, de mivel magamból indulok ki, sose értettem meg, hogyan lehet ezt bírni. Pl ott a Subaru Impreza, ami nagy kedvenc nagyon régóta, és nem ám nem veszem meg. Jó sokat kellett várnom az elhatározásomra, de csak megvettem és építem, építeném... A külseje OK, Subaru-logó, két oldalon különböző, majd betolom ide a képét, aztán abszolút egyedi, szélesített külső az eredeti felnvel. Hát ha helyette lotust kéne vezetnem, abba is hagynám a játékot. Ha valamit eladtam pár nap után, azt is a teszteéls számlájára írtam, ilyen pl a corvette 2X és a nissan gt-r 3X. Negyedszer már megtartottam a nissant . Szóval csak azt veszem, amit szeretek igazán.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
veterán
Most mé' nem megy a szerver?
Belépnék, h összeszedjem a gyémántokat, erre fail.F×sza..
Kezdhetem előről a gyűjtögetést.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Chosen
addikt
válasz Thunderzolee #3919 üzenetére
Neked mindig sikerül valahogy a shut down-okat kifogni.
-
tutuhawer
őstag
válasz SylarHUN #3918 üzenetére
ez a gép már tegnap is aktív volt... amennyire én tudom. Most valami más miatt van leállás. Valami kegyetlen, valami hátborzongató... az igazság az, hogy VDUB stílusú autó érkezik, utána is néztem, és VW tuning lesz az új, készítők-féle díszítésű autó.
-
Beeerka
aktív tag
válasz Thunderzolee #3919 üzenetére
1-ig van időd, hátha csak egy rövid leállás lesz ez
-
callmeakos
veterán
válasz SylarHUN #3918 üzenetére
Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni
Mentem tegnap egy ellen Campus Interchange-en. Hát szomorú hogy egy kalap kakit nem ér mert ugyanúgy megvertem a Lotusommal mint a simát csak kicsit nehezebben....(#3922) Beeerka Ha most e miatt veszik a TH 5 napos sorozatom, na akkor agyfaszt kapok.....
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Beeerka
aktív tag
válasz callmeakos #3923 üzenetére
Bízzunk benne, hogy rendbeteszik addíg a szervereket, vagy ha mégsem, akkor nem fog beleszámítani a streak-be ez a nap.
-
tutuhawer
őstag
hoppá, hoppá, most nézem csak! a mercedes ezen modellje(slr mclaren) nem a kedvencem, de befizetek rá én is játékpénzért. Összegurigáztam már 800 gurigát, és remélem, max 1 milliós lesz. Megnézzük, mennyire szar az a szar.
szerk: és akkor a 3914-es hsz-t elővesszük ám Kíváncsi vagyok, na...[ Szerkesztve ]
-
Beeerka
aktív tag
válasz callmeakos #3925 üzenetére
Ha emiatt buktad a gyémántozást, akkor szerintem írj a supportnak, hátha.
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #3930 üzenetére
én megveszem majd, de csak 800 gurigám van... Majd a jövő héten befizetek egyre.
-
veterán
válasz Beeerka #3922 üzenetére
Ezzel csak az a baj, h hosszú napom volt, este 10-kor aludni akartam már, erre akkor derült ki, h ezen a gépen ami előtt ülök, nincs fent ez a játék.
Mert most hazajöttem szüleimhez a Balatonhoz.
Na mondom, nem gond, gyorsan felteszem.
Igen ám, de ez egy régebbi notebook Pentium M 770-es procival, amikor írtam, addigra sikerült feltelepülnie az egésznek, de addiga meg nem tudtam már belépni.
Szóval fentmaradtam csak ezért plusz két órát a nagy semmiért, ráadásul még jól fel is húztam magam.
Na mindegy, végülis örüljünk, h van ez a játék.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
SylarHUN
senior tag
válasz callmeakos #3930 üzenetére
Elhihetitek nekem, rosszabb mint a Ford GT.
Aki, kiad érte 1.5 millát az nagyon fogja bánni!
Én 5500 boostot adtam ezért a szarért! DE! Én nem ezt az egyszerű változatot vettem! Hanem a tuningoltat kívül belül.
Igaz, Tutut sikerült vért izzadva megvernem vele 2x a kedvenc pályáján. Az is igaz, hogy T2 audival volt.
[ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
-
csiliboy
csendes tag
Üdv!
Pár napja beruháztam játékpénzért az r34-es skylienra.Tettem bele egy kulcsos street cuccokat, kivéve a fék , és a gumi, mert az két kulcsos race alkatrész(gondoltam a tapadásra rásegítek). Így most tökéletesen jó összeszedni a gyémántokat, de versenyzésre még nem alakalmas
De nem bántam meg, mert olyan szép a hangja
Meg aztán máshogy is szórakoztam vele:Igaz a police felirat még csak tükrözve van a másik oldalon, de azt majd egyszer...
http://csiliboy.deviantart.com/
-
Ricskock
csendes tag
Gyors kérdés: r8-ra lecseréljem a Ford GT-t vagy nem éri meg?
Ja és hol lehet ilyen egyéni dizájnt csinálni a kocsikra? úgy értem hogy nem csak azokat a sblonokat rátenni ami a játékban van? -
csab991
senior tag
Remélem akkor a 911 Turbo is elérhető lesz egyszer IGC-ért, még ha nem is olyan jó akkor is KELL, a 959 meg a Cayman mellé.
-
Ricskock
csendes tag
illetve inkább úgy kérdezem, az r8 irányíthatósága jobb e mint a ford-é? a grafikai kérdés pedig még mindíg áll
-
werevolf593
tag
Gondoltam körülnézek kicsit erre, mielőtt eldurrantanék 1.5 milkót a merdzsóra, mostmár tuti nem veszek, nem véletlen, hogy a játékban sem igen találkozni vele...
Szerintem azért sem érdemes rárabolni, mert Karácsony környékén könnyen lehet, hogy "kedveskednek" még az ingyenes játékosoknak valami jobb autó IGC kategóriába tételével, 1.5 milkát meg nem 1-2 órába telik összegurigázni...
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
V.Dave
senior tag
Hogyan lehet új különleges matricákat berakni a játékba?
Xiaomi mi 8 6/128
-
veterán
Hogyan lehet rendőrszínezetűre festeni (na jó, ezt még megoldanám), de valamelyik nap egy ilyen rendőrgyerekkel versenyeztem, és még a kocsi lámpái is úgy villogtak, mint egy rendőrkocsinak. Azt hogy leeht csinálni?
Van ilyen villogó fényszóró kit az optikai tuningok közt?Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
feri1014
senior tag
válasz Thunderzolee #3942 üzenetére
Boostért lehet venni ilyen "témájú" autókat. Van az Astonból, McLarenből és a Sylviából. Ha jól tudom másból nincs rendőrös verzió.
-
veterán
-
SylarHUN
senior tag
válasz callmeakos #3935 üzenetére
Miért nem jó a Merga?
1.Nem gyorsul
2.Nem kanyarodik, de még azt is nagyon szarul
3.végsebessége sem az igaziPSN: Xbox:
-
callmeakos
veterán
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #3947 üzenetére
hmmm, nagyon is jól vezethető a galla, habár még mindig nem kedvelem a lamborghiniket. Precíz gép az, láttam akcióban full pro és kevésbé pro limitált(fél éves) kiadást is... A limitált a jobb, naná.
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #3947 üzenetére
Még pont lemaradt, hogy amióta itt a Porsche és a Murci, azóta is láttam magamat a BMW-vel győzni. Nyilván nem mindig, de bőven lehet győzni. Ha pedig bmw-vel jó vagyok, akkor a murci is meccseli a porschét meg a többit is. Azért nem látni annyi murcit nyerni, mert akinek az van, valószínű, hogy porschéja is van, meg még 20 autója is. És a porschéval megy, mert most az a trendi. Tehát egy dolog, hogy mit látunk, egy másik, hogy mit tudunk, azaz jó a Murcielago is.
-
odébbb
tag
válasz SylarHUN #3914 üzenetére
Én igyjártam ( ij-és póló ) r8 - mondom régi fajta .
Te , még hagyjám merdzsó - én nagyon csúnyán ráb@sztam r8.
MÁS : mégecccer valaki azt meri mondani , hogy köcssek , vagy tojjak bele pénzt a játékba , ESKÜSZÖM áthuzom a MONITORON naaa .
Jácccá ember , küzdjé má ... ( Jolvan na , leállok , Tutuhawernek megigértem ).
De ijjet beszólni , hogy költsek rá - akkor miért is játszasz ????odébbb
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest