- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Magisk
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
Mások is használják ,de nem olyan szinten...
Ha lóg rajta 2 MSN, 3 Face/amin még esetleg farmoznak is/, ne adj isten valaki még elkezd Youtube-ozni, máris bukod az ellenfél megjelenítését. Sunyiba úgyis torrentezik valamelyik...felhasználónak ne hidd el egy szavát sem. Őszinteségre ott az eseménynapló...Most fut néhány online dolog, nekem éppen ennyi a fel - le; ez az általános. Ha ekkoránál laggol, az szerveroldalon nem szokott kerek lenni. Nálam.
[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
törölt tag
válasz Beeerka #2152 üzenetére
Mérj amikor laggolsz
Egyébként én csak a tapasztalatom írtam le.
25-ös pinggel nem laggolok snkinek, viszont a haveromnak 160-as pingjei vannak, ő laggol nekem, és ő is laggol. Amikor olyannal játszom, akinek faxa a pingje, az nekem sem léaggol és én sem laggolok neki. Ennyi. -
tutuhawer
őstag
miért Magyarországon mér mindenki? Én pl mindig Londonhoz nézem, ha a worlddel kapcsolatban nézegetek. Vagy ez hülyeség? Úgyis ott vannak a szerverek, oda csatlakozunk, nem?
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
s.malacka
tag
válasz tutuhawer #2155 üzenetére
Így igaz oda kéne mérni ahol a szerver van valaki tudja pontosan hol van ?
Én is megnézném már kíváncsivá tettetek.
Amúgy van egy két játék/ FPS / amin ezt használják csalásnak elindít egy torrentet mikor játszik így te szinte alig látod ő meg csak minimálisnak látja az akadást.Most mértem egy helyit 17-es ping Paris meg 43 az szerintem nem vészes.
[ Szerkesztve ]
Windows Server 2008 R2 Enterprise
-
tutuhawer
őstag
válasz s.malacka #2156 üzenetére
az biztos, hogy itt ez nem ér semmit se. Aki nyom minden szart, az a lagg mellett másodpercekkel lassabb is, mint amúgy.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
s.malacka
tag
válasz tutuhawer #2157 üzenetére
Mamár nem valószínű,hogy ma lesz szeró
Melyik volt az utolsó setup a játékhoz?
Mert nekem a setup_595 van meg azzal telepítettem a játékot és most néztem meg kiváncsiságból amit most lehet letőlteni az pedig setup_613 ez új vagy nekem régi?Windows Server 2008 R2 Enterprise
-
tutuhawer
őstag
válasz s.malacka #2158 üzenetére
ááááá, ki emlékszik már arra? Tavaly valamikor tettem fel a játékot újra legutóbb, azóta ez van.
szerk: @runo De ki tudod kerülni a laggoló játékost is
szerk: @Blizz[ Szerkesztve ]
-
GTC376
csendes tag
Most ezt írja ki a játék indításakor:
From here to eternity
-
Blizz
őstag
De más online játékoknál semmi probléma nincs.
No mistakes, just happy little accidents
-
callmeakos
veterán
All→M8
-
Blizz
őstag
Standard és a maximum download size között mi a különbség?
No mistakes, just happy little accidents
-
tutuhawer
őstag
A maximum több és jobb grafikát biztosít, jobb gép kell hozzá. A gyengébb gépekhez a standardet ajánlják a készítők.
A letöltési sebességet szabályozza?NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #2170 üzenetére
háááát, kicsit lemaradtam az egyenletednél. Ott a letöltési méret=letöltési sebesség, na ott Szóval babrálni akkor kell, ha szarabbul megy a játék és csökkenteni akarjuk a grafikai dolgait. Növelni meg maxra, ha menne szépen szebb grafikával. Ha átváltunk, újra letölt mindent újra, mert más fájlok is tartoznak hozzá.
-
s.malacka
tag
Szépen elment a vasárnap és nem tudtam egy jót játszani
És még most sincs szerverWindows Server 2008 R2 Enterprise
-
SylarHUN
senior tag
Még mindig ez a helyzet.
Most már aggódom. Mi lehet, hogy lassan 2. napja nem megy a játék. Biztos valami űber brutál nagy kaki lehet.[ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
-
Balller
tag
Azért valami infót közölhetnének h mire számítsunk,mikor indul vagy valami...
Balage
-
callmeakos
veterán
A hivatalos World FB oldalán ez az üzenet jött ki:
Sorry everyone, NFS World is down due to technical difficulties.Thanks for your patience. No ETA at the moment when we will be back up...but as soon as we are Live, we will let you know.
Fasza, lehet 1 hétig nem lesz
All→M8
-
thunder1991
tag
Jó lenne ha már menne...
Szétuntam az agyam
Remélem mihamarább jó lesz -
speed3456
aktív tag
válasz thunder1991 #2181 üzenetére
Lekváros buktát mert azt szeretem..
Nem tudom mi történhetett vagy mit csinálnak de haladhatnának amíg van szabadidőm.
PS 1-2-3-4-5, PSP, PS Vita :) PS ID: speed3456789
-
törölt tag
Én még annyira nem is bosszankodom... de belegondolok annak a helyzetébe, aki pénzt invesztált a játékba...
-
jericho12
csendes tag
Az a baj hogy hozzá nem értő bevándorló etióp jobbágyok a supportosok,szánalom amit művelnek,hol egy napra,hol fél napra,most meg még egy hetet is igénybe vehet a javítgatás,és cserébe még lófas*t sem kapunk kárpótlásul,én nem vettem semmilyen csomagot sem,de akik lóvét áldoznak a játékba,azokkal szemben ez pofátlanság amit művelnek.
Remélem a neont,színes szélvédőt,és a Lamborghini Murcielago-t ingyenesé teszik,ez lenne a minimum ezért a balfas*kodásért cserébe.
-
callmeakos
veterán
És lőőőn világosság, csak sikerült megcsinálniuk a cuccost másfél nap alatt. A szerverek újra mennek
All→M8
-
barack1997
senior tag
Már megy a szeró, semmi uj nincs,minden megy ugy mint régen pffffffffffff
-
callmeakos
veterán
válasz barack1997 #2188 üzenetére
Szerintem egyszerűen csak valami gebasz volt a szerverekkel....
All→M8
-
speed3456
aktív tag
válasz callmeakos #2189 üzenetére
Ja csak elfelejtették bekapcsolni xD
PS 1-2-3-4-5, PSP, PS Vita :) PS ID: speed3456789
-
tutuhawer
őstag
haligali, aki nem olvassa az sg fórumot, annak mondom, hogy kibaszott odafigyelés, jelszóváltás, bármi egyéb védekezés legyen, mert véletlenszerűen törtek fel profilokat írta csiles. Köszönönjük neki az infót. Úgyhogy bármi gyanús dolog van, 1 perc a jelszócsere, itt kell belpni hozzá: LINK
Jó játékot!NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
Nem feltétlenül kell most rögtön mindenkinek variálnia, de ha valami gyanús van, én azonnal váltok jelszót...
-
tutuhawer
őstag
válasz #21346560 #2193 üzenetére
azt nem mondta senki, hogy a szervereket bántották. Én semmit se tudok amúgy,csak olvastam, amit csiles írt a másik fórumon. Ennyi
-
callmeakos
veterán
Én máris megváltoztatom a jelszavam. Verseny közben magától aktiválódott 2 powerup. Az ujjam nem volt azoknak a gomboknak a közelébe....
Hol lehet azon az oldalon megváltoztatni a jelszavam? Mert én nem látom sehol ahol lehetne,.......
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #2195 üzenetére
angolul van, sima ügy neked. A magyar felületen nekem hibát írt ki...
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #2197 üzenetére
nem vagyok hajlandó segíteni, ha nem bánod. Én ilyen gonosz vagyok, de meg is mondom az okát: angol az aláírásod a fórumban, azaz tudsz ? angolul, tehát az angol felület szinte olyan, mint ha magyar lenne, azaz ha tudtál regisztrálni mondjuk itt a fórumban, meg tudsz jelszót módosítani itt stb, akkor az is kell, hogy menjen. hajrá. Ha nem megy, és kitörlöd az angol aláírásodat, segítek. Egész éjjel itt leszek, most kevés a munkám...
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #2199 üzenetére
sejtettem, hogy kis "nézés" segít a dolgon.
szerk: leírhatnád, mire is kell kattintania az angol felületen az angolul nem tudó játékosoknak. Én a céges gépről biztosan nem lépek be most...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest