- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz SylarHUN #2850 üzenetére
1-es sztem is.
To all: Sikerült megjavítanom a saját rekordom a legszorosabb befutó terén, már csak 0,03 sec...
#nincsbennetarcsi
-
tutuhawer
őstag
egyedileg, darabokból tesszük össze a betűket. egy-két valentin napi vagy rendőrös matrica van még, ami egyedi. Meg top gear matricacsomag... Én most leléptem, viszlát este 10-től reggel 6-ig
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
odébbb
tag
Hogy tudok Aston Martinit venni ?
Mert nagyon tecccik...odébbb
-
Beeerka
aktív tag
-
-
callmeakos
veterán
válasz SylarHUN #2858 üzenetére
Érdekes módon a CD Galaxisban csak 3590- és ugyanazt kapjuk....
All→M8
-
Putyin90
senior tag
Hali
Vettem egy kormányt, de nem találok a játékban beállításokat. Ha van egyáltalán, akkor merre?
-
SylarHUN
senior tag
válasz callmeakos #2861 üzenetére
Az lehet, hogy Internetes rendelés engedményes ára: 3 590 Ft
Csak hogy:
Szállítási költség: 990 Ft / csomag,
rendelt játékok számától függetlenül.
Battlefield 3: ingyenes szállítás!
Heroes 6: ingyenes szállítás!Tehát drágább!
Személyes átvétel esetén: Bolti ár: 3 990 Ft
PSN: Xbox:
-
veterán
-
feri1014
senior tag
válasz Putyin90 #2868 üzenetére
Azért ez igen csak messze áll egy szimulátortól. Szerintem nem lenne sok örömöd benne, ha kormánnyal próbálkoznál.
Thunderzolee: Engem minden este halálra sz*pat ez a hibaüzenet. Szóval csak délután szoktam játszani.
Szerk: Találkozott már valaki olyan hibával, hogy versen alatt nem tud powerupot használni? Néha előfordul nekem. Ma pl csak a slingshotot nem tudtam használni, minden mást igen, a köv. versenyen meg már tudtam használni. Van, hogy nem tudom használni a powerupokat és kis idő múlva jón a server error, de van, hogy csak 1 futamig tart és utűnna minden rendben.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Putyin90 #2868 üzenetére
Ez nem szimulátor játék. Marha messze van tőle... ez klaszikus arcade játék.
To all: Az hogy lehet, hogy sík terepen az RX7-em 257-et megy végre, most meg megfutottam a 350-et. Ok hátulról meglöktek, na de ennyire?
mod:
Thunderzolee: Nekem még nem dobott ilyet szerencsére. De tegnap este pl, nem tudtam kapcsolódni egyszerűen a szeróhoz. Kénytelen voltam aludni pár órát és hajnalban folytatni.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
feri1014
senior tag
Ezt már új hsz-be írom, ha nem gond.
Ez akkor tud idegesítő lenni, ha te szállsz bele valakibe és ő igen csak begyorsul (mint most te) te pedig nagyon lelassulsz...Gondolom ez a játék fizikájának a sajátossága.
Nem egyszer szivattam már meg így magamat. Az előttem lévő valamiért lelassult én meglöktem és már csak bottal ütthettem a nyomát...
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz feri1014 #2872 üzenetére
Jaja, jobb mint a nitro az tutkó. Az a durva hogy marhára rákattantam a témára csak még csomó mindent nem tudok. Pl hogy tudnék veletek online versenyezni pl. Bár biztos letoltok, én még pályakezdő vagyok.
Jah meg még egy kérdés:
Ha veszek egy starter packot akkor azt csak új driver profillal tudom indítani? Olyan nincs, hogy a meglévő lvl 20-asomat "boostolom" fel vele?
#nincsbennetarcsi
-
feri1014
senior tag
Lvl 20-as profilodhoz is aktiválhatod, csak 1-2 cuccot nem kapsz meg. Hogy mik ezek, azt majd valaki aki okosabb elmondja, mert én nem tudom, hülyeséget meg nem akarok mondani.
Ha jól tudom annyi starter packet veszel és aktiválsz egy profilban amennyit nem szégyelsz.
csab991: Nekem előjön ez a probléma sprinten és körversenyen is.
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
válasz Putyin90 #2877 üzenetére
Az a baj, hogy ha visszaviszed és azt mondod h "ennél a játéknál nem működik" akkor mondhatják azt hogy sajnáljuk, de ez nem a kormány hibája, nincs semmi baja, csak a játék nem támogatja megfelelően a kormányt és erre a garancia nem terjed ki. Lehet picit utánna kellett volna járni, támogatja e játék azt a típusú kormányt. Szerintem itt is feltehetted volna ezt a kérdést, lett volna valaki, aki tájékoztatást ad erről
All→M8
-
odébbb
tag
lvl 32. audi r8. és nemakar menni ?
miért ?
vegyek egy másikat , de mejiket
????odébbb
-
Putyin90
senior tag
válasz callmeakos #2878 üzenetére
Nem azt fogom mondani, nyílván.
Egyébként 3 napon belül indoklás nélkül elállhatok a terméktől, amennyire tudom. -
Qru
MODERÁTOR
válasz callmeakos #2878 üzenetére
Így jártam a digitális tv evőmmel. Megvettem és kiderült ez ég egyadta világon nem hoz be semmit. Nem hw hiba, csak nem elég erősen sugároz az adó.
Azt mondtam, hogy kaptam eget ajándékba is ezért szeretném másra becserélni. Persze ez a boltoson múlik. De ha úgy visz vissza, hogy nem támogatja a játék tuti elhajtják a vérbe.#nincsbennetarcsi
-
callmeakos
veterán
-
odébbb
tag
-
tutuhawer
őstag
az autó nem megy, előrefele, igaz? Hát igen, nem túl erős a játékban az r8, én tudom. M3 vagy 959 ha tetszik, de van pár pálya, ahol egy fullos gallardo is képes csodákra. Én már látom, pedig csak bolti kutyafasza van benne... De azért maradjunk a bmw-porsche vonalon.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
callmeakos
veterán
válasz tutuhawer #2886 üzenetére
most hogy mondod ezt a Gallardos dolgot, épp nemrég mentem egy ilyennel és rendesen tönkrevert. De nem csak engem, hanem egy M3at és egy 911 Turbot. Mondjuk a Turbóval nem vagyok igazándiból tisztában mit is tud. És nem csalt. Legalábbis a végsebességével nem volt gond...
All→M8
-
tutuhawer
őstag
azt nyerni kell versenyek után ,de sajnos utána sem lesz túl ütős, brutális az audi r8, én tudom, megyek vele sokat. 3:05-öt megyek vele route 55-n és a Garlando(robokutya hívja így ) már most jobb kutyafasza cuccokkal
-
tutuhawer
őstag
a bmw egy gyönge 10 másodperccel odaveri azt is. BMW M3 vagy porsche 959 a tuti. Az már más tészta, melyik ízlik jobba. Erősebb, stabilabb, vagy kanyargósabb, izgága. Válassz. Vagy melyik tetszik ugyebár...
-
Beeerka
aktív tag
Többi tuningelemet versenyeken lehet nyerni. Amit a boltban tudsz venni, azok az adott tier alaptuningjai.
Tuningelemeknek 3 fajtája van, improved, sport, tuned.
Sok pálya adhat partokat, amiket bele tudsz tenni a kocsidba, de ehhez versenyezni kell, előfordult már, hogy fél napot töltöttem egy pályán és semmit nem kaptam, de az is előfordult, hogy potyogtak a partok.
Amiket megnyertél, azt a garázs - customization - performance shop részen találod, pontosabban a vehető tuningelemek ablakának tetején vagy egy kör alakú gomb benne egy nyíllal, ez az inventory menü. Innen a belehúzásos módszerrel tudod beépíteni az adott partot. Fontos, a már benne lévő part nem kerül hozzád vissza, csak eladni tudod, így meg kell gondolni, milyen partot milyen autóba teszel be.
Autókkal és annak tuningjával, "nyerős pályákról" kérdezz, megpróbálunk segíteni.
Addígis mégegyszer: nem kell boost ahhoz, hogy felépíts egy in game cash-es autót, csak versenyek kellenek, és persze mák, hogy dobjon is valamit az adott pálya.SZERK:
Gallardo-t, R8-at és hasonló alacsony szintű t3-as autót ne vegyél, mert olyan ellenfeleket fogsz kapni, amik ellen nincs esélyed. Inkább tedd el a pénzed, és lvl38-on egy 959, vagy lvl40-en egy m3-at vegyél.
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Tényleg ha már így szóba hoztam a 911 Turbót, valakinek van némi tapasztalata azzal a vassal kapcsolatban. Elsősorban milyen a GT3 RS-hez képest meg ilyesmi, mert arról nem nagyon volt szó, pedig szerintem egy elég érdekes autóról van szó.
All→M8
-
tutuhawer
őstag
válasz Beeerka #2892 üzenetére
szép hozzászólás egyben, köszi
A kézikönyvben is benne vannak ezek a dolgok. Ha valaki tud pl atw.hu-ra vagy a faszom tudja hova oldalt készíteni nekünk, ilyen lapunk.hu vagy mindenkilapja.hu stílusban, csak nagyon kicsit szebben, az írjon nekem privátban. Reggel 6-ig itt leszek, de meccset nézek, majd közben frissítek.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Qru
MODERÁTOR
Röviden tömören ami eddig lejött de kérnék hozzá egy megerősítést:
Tier1: Szilvia vagy 240SX
Tier2: RX7 (BM) vagy Z4 M vagy Lotus
Tier3: 959 vagy M3Lotust is érdemes bepróbálni? Inkább az izgága típúst kedvelem, nem a tankos kocsikat.
#nincsbennetarcsi
-
tutuhawer
őstag
természetesen érdemes megvenni. Jó döntés. A többi is korrekt. Vannak sofőrök, akik hónapok alatt nem tudták leszűrni ezeket az infókat. Ami még idekívánkozik, hogy a Nissan Skyline se rossz, de nem könnyű vele menni, jó sofőrt kíván, mint a prohardveren is vannak páran komoly tuninggal... De megfelelő tuninggal? Ki tudja, de én biztosan nem a kék-kék-zöld-piros-piros-piros/fehér úton megyek Skyline-ügyben
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
1-2 napig nem voltam, van valami érdemi változás...? Főleg több pro cucc érdekelne..., mert a mostani állapot siralmas..., vagy ezer privátra ad egyet, vagy multiban dobja a sok csítert, venni meg búsztotot nem akarok..., TEHÁT?
Dzsamana...? Ragarda!
-
tutuhawer
őstag
válasz werevolf593 #2897 üzenetére
Szevasz! konkrétumot szeretnél vagy reménysugár is megteszi? Konkrétum az, mint 1-2 nappal ez előtt Az ígéretekben viszont jók a kanadai nagyokosok, mondjuk Marc de Vellis. A magyar nfs közösségi oldal, a TCM 2 képviselője fel is tehette a kérdéseit a RUN és a World kapcsán is. Itt a cikk róla:
CIKK
A hozzászólások is érdekesek, lehet rágódni itt is az ügyön. Meccset nézek éppen, de frissítek kb 10 percenként...
szerk: jó, hogy nem voltál online este 8 előtt... Oltogattam finoman helyetted is. Nagyon komoly volt a probléma... inkább nem is részletezem. Olvasd a tcm-cikket és kommentáld, ha gondolod.
szerk: azért ha külön nyelvre bontott chatek lesznek, hiányozni fog Üsgöndür vagy mi meg a haverja Jevgenyij[ Szerkesztve ]
-
odébbb
tag
válasz tutuhawer #2896 üzenetére
még megvan r8 , de lassu.
belepakoltam mindent .
régi verdák : micsu eclips , subaru wrstx - mi legyen a sorsuk.
Összegzés nincs jó autóm ......
de van 740 pénz ...
???????? most mi legyen a régi verdákkal , és hogyan továbbb :
amugy küszködök level 32 léttemre ??
??
SEGITSETEK ?
kALAPÁCSAL ÖSSZETÖRÖM AZ EGÉSSZ AUTÓMAT mert egy rakás sz..rodébbb
-
werevolf593
tag
válasz tutuhawer #2898 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, viszont én pesszimista vagyok...,Érkezik hamarosan a Treasure Hunt 2.0 azok számára, akik naponta játszanak. A továbbfejlesztett módban minden nap kaphatsz egy alkatrészt. Először ezek basic partok lesznek, de ha sokat játszol, egy idő után pro partok esnek majd, akár minden nap., na itt az "akár" szó a varázsige, mint a reklámokban, ill, a médiában általában...
Ez egy nagyon ügyes médiaszó, senkit nem lehet felelősségre vonni majd, ami ennek a szónak a környezetében elhangzik (vagy nem..., nagy eséllyel...)
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest