- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Magisk
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #3450 üzenetére
hát.. elég csúnya... a perfect startja majdnem megüti a pro tuningolt BMW M3-asomat. Amely ugyaebár le is tud fulladni, az audi meg nem, húz a perfect startom 220-30-ig is. A nitró menet közben is tényleg brutális. A kanyarodása nem rossz, csak nekem furcsa. várom a tapadást, és nem jön, még keresem a határait, de ez új autónál OK is. Párszor nagy sebességnél rideg lett, nem fordult el igazán, amit a fehér cuccok számlájára írok én magam a semmi kis tudásommal. Az 100%, hogy a kék felfüggesztést és kereket próbálom bele először, ha nyerek. Piros felfügg és fehér kerék meg megy az S5-be. Vagy a piros kerék akár a TT-be is. A motortuningot még ízlelgetem, nem tudom, hogy magamban higgyek-e vagy amit olvasok. A skyline-okat szerintem leüti. Azért ez mégiscsak ízig-vérig boostos kocsi. Volt...
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
beavisx2
csendes tag
reményt keltő amit a tt röl irtál tutu
én is imádom az audikat a garázsomban pedig van még egy hej ugy hogy a következö valoszinű ölesz , kössz az infotbeavisx2 , mormota , mormotax2
-
gyuszito
senior tag
wáááá 1 óra DIAMOND & UNION és kaptam egy motort *.* Sajna nem a legjobb, de maga a látvány, hogy kitol a szerencsétlen birka az utolsó kanyarban és így csak második leszek, és ott világít a part, ez fantasztikus Am nem akar valaki All-In-ezni Groupba?
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
Brucehun
aktív tag
-
-
odébbb
tag
Audi tt. elgondolkodtató , jobb e ? mint az r8 ?
Mert akkor lecserélem ?
Megéri ?odébbb
-
gyuszito
senior tag
Tud valamit ez a lagg Utolsó kanyarban löknek le mindig
Diamond and Union-on Szerintetek lesz valaha laggmentes játék? Legalább versenyen?
Ember ez így rohadtul nem fairNem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
vv5204
senior tag
Egy kis offtopic.
Nem rossz játék ez sem:
http://www.youtube.com/watch?v=RM24dPXETic&feature=player_embedded
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
pörgess lejjebb kicsit, elemeztük már többen. Amúgy nagyságrendekkel jobb, mint az R8
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
-
odébbb
tag
válasz tutuhawer #3468 üzenetére
Ledobál a játék ..
Nehéz döntés , de nagyon jó a tt.
Sok vacak döntés miatt , rossz lóra tettem , és most szívhatom a fogaimat ..
Ha annak ideén nem vettem volna meg az r8.
más:
most szilviával nyomulok és level 12.vok. , a tt- viszont level 27-től érhető el , de figyu már addig döngessek a szilvával , mert az nagyon messze van ám ???odébbb
-
sunny84
senior tag
vegyél z4 et vagy rx7 et ..azt csá ,, majd gyűjtögess tt-re .. túl sokat agyalsz ..
" aki mer az nyer "#3471) beavisx2 jó a lotus -od
amúgy üdv mindenkinek vagyok kicsit így hétvégére ...
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
callmeakos
veterán
Túl sokat kombinálsz. Kib*szott sokat.... Kicsit higgadjál le....
Menj egyenlőre a Silviával és majd ha felfejlődsz oda akkor választhatsz akkor Elise/Skyline/Z4 közül. Ha nyerni akarsz akkor elkerülöd a TT-t, mert az irányítása rettenet trükkös és még engem is izzaszt. Még most is....All→M8
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #3473 üzenetére
ez a TT nagyon jó. Megizzaszt, de az r34 is izzasztó néha. Ez meg fele annyi tuninggal megy úgy, mint a Skyline. Annak is ilyennek kéne lennie legalább
-
Qru
MODERÁTOR
válasz callmeakos #3477 üzenetére
Lotus vagy TT RS? lvl 27 vok és ezen dilemmázok most éppen...
Mentem most Focus RS ellen de elkentem a száját. Igaz elég béna volt a gyerek...
mod:
Jaja, BM lvl 23-tól van csak.
mod2:
Jah és a Cayman milyen? Felejtős?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
callmeakos
veterán
Hát nézni kell azt hogy a TT ben alapból van cucc és teljesítményben nagyon jó. A kanyarok hááát.... Az Elise viszont nagyon jó de csak akkor ha már vannak benne anyagok. Az enyém most jelenleg 498/477/473 on áll és laza 3-4 mp-t ráver a TT-re. Szóval szerintem hosszútávon az Elise, rövidtávon (de akár hosszún is) a TT
mod: Ja sztem a Cayman az.....
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Qru
MODERÁTOR
válasz callmeakos #3479 üzenetére
Akkor rágyúrok a TT-re (igaz akkor kell még lóvét gyűjtenem hozzá mert az 480k), nem nagyon van semmi értelmes T2-es partom. Viszont van két üres hely a garázsban... Az utolsóra meg veszek majd egy 959-et és kész.
Szilvát nem adom el, RX7 BM szerelem, azt sem. Akkor elméletben meg is van a flotta.#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz callmeakos #3481 üzenetére
Ebből csak az RX7-et sajnáld.
Jól néz ki!
Most az előbb mentem új Lancer ellen, és eléggé ott volt a szeren.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz callmeakos #3483 üzenetére
Én meg csíterekkel találkoztam. Focus RS, átment a tüskesoron az orrom előtt és nem kapot defektet, a másik meg egy 350Z, aki defektel is olyan gyors volt mint a nélkül.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
tutuhawer
őstag
gyorsan itt pár szóban elemzem a helyzetet innen nézve. Szóval bementem pár futamra a hazai pályára az audival, és megnéztem, mit tud: ez bőven 3 perces autó így, ilyen kevés tuninggal is. A mazda rx-7 race tuned alkatrészekkel megy 2:58-at, mindegyik profilomban, és az nagyon maximumnak tűnt nekem. többször is annyi lett, Az audi TT 3:01-et ment, és ez jobb lesz. Viszont jóval több hibalehetőség van az audival... Féktáv, civil, rossz ív, rossz tuning. A végeredmény az, hogy csak pro játékosoknak ajánlom én az audi TT-t, aki úgy érzi nem tudja szorosan fogni a gyeplőt, annak a Mazda Rx-7 battle machine 300 000-t kiváló választás. A skyline-t(Pro sport tuninggal) sajnos főleg megütöm, annál jobbra lesz képes a TT, ez bizonyos volt eddig is, most meg főleg. Nem csak magamból indulok ki, láttam jól tuningolt Audi TT-t jó időeredménnyel
-
callmeakos
veterán
Gyerekek szerintetek melyik a legjobb T3-as autó? Mert arról már ment az infó hogy IGC-ért mi a legjobb választás. De azokon kívül (vagy együttvéve) melyik a legjobb T3-as autó? Én szavaznék a 911-re
All→M8
-
odébbb
tag
válasz tutuhawer #3486 üzenetére
Köszi !!! Maradok a te verziódnál , és hiszek neked ....
Akkor is kell a tt. De később. Most viszont a tt-ig veszek egy mazda-vagy bömböt addig.
Más :
Abban a profilomban ahol a fejfájós megbánós audir8, szubarúú, micsús talicskák vannak , milegyen a sorsuk , hogy tt legyen , vagy bánom is én marad minden és veszek egy tt.
üzenet :
agyalok , mert már unom hogy nagyon nehéz a nyerés , sok rosssz döntés miatt.kb ötögyére , hatodjára ujrakezdeni , és én csak érdeklődök , kiváncsiskodok....Ti meg leszóltok, Pedig a tanácsadás Tutuhawert igazolja amit 100% igaz.odébbb
-
sunny84
senior tag
a másik 50es nickbe dobnék egy tt-t , gyors véleményt kérnék az audi tt rs-ről.. jelenleg a pro cuccokat nem tenném bele , amit beledobok fájó szív nélkül azzal ilyen lenne : 513 - 490 - 466 -overall -489
ha beválik akkor :- proval pedig ami valamilyen t2 re vár : 528 529- 505 overall : 520
köszi előre
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
callmeakos
veterán
-
veterán
Ez milyen skill?
UNTUCHABLE
(max 5 skill)
Increases Evading Meter fill rate by 10%
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Thunderzolee #3492 üzenetére
10%-al gyorsabban lemegy a Evade meter. Az a kis csík-sáv ami ha elfogy akkor ráztad le a zsarukat.
#nincsbennetarcsi
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #3487 üzenetére
Mit számít, melyik a legjobb? Pár tizeddel jobb az egyik talán, mint a másik itt vagy ott. Én nem szavazok. illevte BMW M3 E46-ra mindenképp szavazok.
odébbb: 5-6 rossz döntés? Akkor még kell gyúrnod, hogy a legtöbb rossz döntést hozó játékos legyél. Én 36. szinten januában kb egy üres ingyen mazdával kezdtem el a TUTUHAWER profilomat. Előtte mindent eladtam és megvettem már. A BMW-t is meg tudtam venni, és akkoriban nem volt ám team escape, versenyezni kellett. Na, viszlát este!NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
beavisx2
csendes tag
válasz sunny84 #3472 üzenetére
szia sunny nem tudom emlékszel e még arra a pár futamra amit anno együt futotunk privátban és átbeszéltük a versenyzések modját mikéntjét és lesni tudtam pár trüköt töled , bennem méj nyomokat hagyott és most talán ezért tartok ott ahol mert már sikerült felépitenem pár verdát és ezeket az alkatrészeket nagy részben multiban nyertem ugy hogy kössz szépen a segitséget
beavisx2 , mormota , mormotax2
-
NFree
addikt
Na szevasztok srácok , Megint én , változás 1 hét alatt?
Hallottam olyasmit hogy , ha nyersz partot akkor már kártya huzás előtt megvan , hogy mint nyersz , ugymond tök mind1 meik kártyát húzod? Akkor is a nyert dolgot kapod szerintetek mennyire van igazságalapja a dolognak???
Annyit tennék hozzá , hogy kb2.5 hete karikáztam , s kártya választás előtt elég sokat pepecseltem mással , de ekkor már jött gratuláció egy sráctól , kérdeztem hogy mihez ?- mondta a part hoz erre felpörgettem egy kártyát s ott volt a kicsike.
Szóval észrevételek ezzel kapcsolatban???vga
-
Qru
MODERÁTOR
Így van bozony. Pont nem rég fejtetgettük ezt a dolgot. Verseny után ha pénzt nyersz pl, akkor rögtön a verseny befejézes után a "számládon" lesz, pedig akkor még nem fordítopttál fel kártyát, elvileg nyerhetnél mást is. Rep pontokkal ugyan ez a szitu (meg minden másnál de előbbi kettőnél jól megfigyelhető).
#nincsbennetarcsi
-
tutuhawer
őstag
szasz, audi TT játékpénzes, ennyi a változás. (csak tapasztalt sofőröknek ajánlom én, vagy annak, aki tanulni szeretne, mert aki ezt elvezeti, az utána bármilyen erős gépet meg tud ülni)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG V30 - vezércsel
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest