- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
mr.kocka
aktív tag
válasz callmeakos #3202 üzenetére
Ez qva jó
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
NFree
addikt
válasz Beeerka #3207 üzenetére
dehogy nem van rá progi , csak mátr nem vook képben , meik de a legegyszerűbb, mondjuk everst vagy aida elinditod , rendszer stabilitás teszt nem inditod el csak ugye fut egy ablak ott szépen irkálja vagy huzza a görbét hány százalékos a proci terhelés , játszol kicsit alt tabb-al kilépsz s megnézed mennyi volt s a százalékból ki lehet következtetni mennyire használja.
Vagy feladatkezelő s megnézed ott menyire akad ki
. remélem érthető volt , az a baj már 1.5 csak játszom s semmi iesmi nem csinálok , pedig volt idő amikor csak a tesztek futottak éjjel nappal.Qru
Az nfs ben mi a nick ed?vga
-
werevolf593
tag
válasz Beeerka #3207 üzenetére
Hogyne tudnád, mielőtt elindítanád a játékot, elindítod a feladatkezelőt..., jól a képernyő közepébe rakod, a Teljesítmény fület....
És ha fut a Feladatkezelő és játék közben kilépsz, vagy leteszed Alt+Tab-bal, akkor látszik gyorsan, mennyire terhelte a procit visszamenőleg...
UI.A tied bőven elég ehhez....
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
Beeerka
aktív tag
Igazatok van, nem gondolkodtam
Majd ha végre visszakerülök a gépem elé, meglesem mit használ. -
Qru
MODERÁTOR
Csak nem bírtam ki, meg vettem az RX7 BM-t. Hát jóval jobb mint a mezítlábas változat.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
vv5204
senior tag
válasz SylarHUN #3183 üzenetére
Igen kikukáztam az A1-et. Alapvetően jó kocsi, de számomra az Elise
mégjobb lett. Ráálltam a kanyargós pályákra. Ahol sok az egyenes a
boost-os verdák elmennek, mint a vihar és a T3-asok az A1-et is ott hagyják.
Egy A1-be, egy RX7 BM-be nincs annyi tuning lehetőség már.
Ha az Elise-t felhúzom stat-ban 500, vagy afölé simán otthagyom az
utóbbiakat.
A többnyire egyenes pályák uncsik, nincs benne annyi kihívás, ott nem
számít más, csak, hogy mennyire gyors az autód, mennyire tudsz
lökdösődni, nitrózni.
Ha sok a kanyar ott kevésbé tudod kihasználni ezeket a dolgokat.
Egyenesbe a hülye is tud menni, ha van mivel.
Ennyi. -
vv5204
senior tag
werevolf593 és mr.kocka
Meg is lehet nézni a nehezebb pályákon van, hogy 1 perc alatt sem
találok ellenfelet, az egyszerűeken meg gyakran.
Az előbbieken a sok vérpistike csak faltól falig tud menni.
Megnéztem a közkedvelt Rockridge & Union-t. Lol!
Talán 500 stat fölött benézek. Addig inkább a Condo Row, Brooks Street
stílusú pályák. -
gyuszito
senior tag
Szerk.: Van szerver...nálam volt valami gond..vagy resi..
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
gyuszito
senior tag
Így, hogy nyertem egy elég faja váltót az RX-7 be nem is olyan rossz! Csak még nincs elegendő szintem a jobb turbóra, így elég gyenge még =/ vagy csak rongy van a kormány mögött?
-
V.Dave
senior tag
valóban megint piszkálnak valamit a játékon.
Egy ezüstkártyám bánta most ezt...Szerk:
Engem kidobott a játék most pedig azt írja hogy túlvannak terhelve a szerverek, de mennek[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 8 6/128
-
callmeakos
veterán
We are currently experiecing high server load. Please try logging in at a later time.
Még jó hogy vettem Starter Packot, ami elsőbbségi bejelentkezést is tartalmaz......
All→M8
-
Brucehun
aktív tag
-
Brucehun
aktív tag
És az az érdekes, pont akkor van "tele a szerver", amikor pénzért lehet meg venni a FORD GT-t nem pedig boost pontért! Ez nagyon érdekes!
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
Brucehun
aktív tag
válasz callmeakos #3229 üzenetére
Itt olsvashatsz róla bövebb infót: [link] !
És az az érdekes az egészben, hogy amikor bejelentették a hírt azóta nem enged be a játékba![ Szerkesztve ]
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
tutuhawer
őstag
válasz Brucehun #3233 üzenetére
tudnak úgy is variálni pár dolgot, hogy nem kapcsolnak le minket, de akkor van a "nem indul verseny, csak single van" meg hasonló dolgok... Most lepattintották az ingyeneseket, így belenyúlnak és amellett stabil marad a cucc. A ford gt miatt is nyilván le kell parancsolni az ingyenes kollégákat.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
gyuszito
senior tag
válasz tutuhawer #3236 üzenetére
Uhh! Ez pech! Részvétem mindenkinek! Engem lehajított...kínlódtam vele.. hol jó volt hol nem, aztán kiléptem a fenébe, és leutaztam barátnőmhöz
mod.: Ezt a szépséget nyertem bele! Mondanom sem kell, hogy mennyit dobott rajta ugye?
[ Szerkesztve ]
-
feri1014
senior tag
válasz SylarHUN #3235 üzenetére
Kár a Ford GT-ért.
más: Tervezek venni egy starter packet. 27-es szinten járok, érdemes T3-as kocsit venni vagy csak magamat szivatnám meg? Mert gondolom a versenyeken kapnám az 50-es szintűeket. Szóval T2 vagy T3? A szintemet figyelembe véve.
Válaszokat előre is köszönöm. -
tutuhawer
őstag
válasz feri1014 #3238 üzenetére
Ha lenne ilyen starter packom, elmondom, mire költeném:
bmw m3 e92: 5500 asszem...
skyline r34-re felni: 880
meg ültetések, amennyi és ahogy kijön. Ezeket venném, mert ezeket szeretném.
Amúgy szerintem mindegy, milyen boostos kocsit veszel, 50-es szinttel úgyis fogsz találkozni, mert a sok "jó sofőr" tolja a team escape-et és nem könnyen tud válogatni a játék máshonnan. Lesz 50-es. Azok ellen meg nem nyomsz rá még t3-mal se, ezért aki rafkó 50-es, az nem t3-assal megy. Nekem is még kéne egy kis tuning a mazda rx-7-be és akkor máris mennék azzal. A lényeg, hogy mindegy, hogy t2 vagy t3, de szeresd a gépet. Ezt mondom én.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
callmeakos
veterán
Szerver újra ON!
Ford GT - 850.000 IGC. Döntse el mindenki, drága e vagy sem.....All→M8
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #3241 üzenetére
nyilván annak, aki szereti, nem drága, az biztos, hogy 1 hetes tesztre nekem sok. A corvette-et megvettem, de ezt nem fogom, az biztos. Most ez az egyetlen játéklóvés autó t3-ban, amit még nem vettem meg.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
sunny84
senior tag
válasz tutuhawer #3239 üzenetére
szeva ,, látod látod egy vérbeli játék r34 es tulaj az szépíti , csinosítgatja , tápólja tovább ...
nem lehet lerakni azt a dögöt , aki megtanulta meglovagolni az szereti-- most pár napra vissza térek world-ozni , de sajnos alig van időm . sok a meló meg stb
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest