- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
werevolf593
tag
Üsgündür még él? Akkor mindjárt jövök....!
Dzsamana...? Ragarda!
-
csab991
senior tag
De jó, pont most van serverdown, pedig pár rep és lvl38 vagyok, végre megvehetném a 959-et, erre meg már holnapig várni kell... :-(
-
Putyin90
senior tag
BMW Z4 után melyik verdát érdemes megvenni?
-
vv5204
senior tag
Ütemezett karbantartás éjjel 1-ig.
Lesz 2 új tütü:
- The all-new Nissan Fairlady 240ZG has been added to the game and
is available for purchase from the Car Dealer- The Renault Sport Mégane R.S. has been added to the game and is
available for purchase from the Car DealerKérdés, hogy játék cash vagy ez is köcsög boost. Éjjel 1 után kiderül.
Elolvastam még a hiba javításokat, de sajnos nem szerepel köztük, hogy
multiba ne rakja be a nagyon különböző teljesítményű verdákat.
Az EA részéről ez szintén egy nagy disznóság.
Tegnap is a kis csicska tuningos Elise-emet összerakta egy közel 700
stat-os GT3 RS-sel. Jó gondoltam lássuk mi lesz. Hibátlanul mentem végig,
de így több, mint 20 másodpercet vert rám egy 2 perces pályán.
Ennek mi a kurva anyja értelme van????????????
És fordítva is igaz. Oda rakja nekem a 240 stat-os Silviát! Ha csak nem
csíter, esélye sincs.
Mostanában ha gyenge kocsikkal rak össze és elhúzok, a cél előtt
2 méterre bevárom és 1 sec alá viszem az idő különbséget.
Eddig még senki nem kérdezte meg miért várom be. -
tutuhawer
őstag
Jó reggelt!... az igazi jó sofőrök azonnal megérzik, ha "fut a szerver" meg hasonlók, a játék legapróbb változásait is látják. Én ilyeneket nem tudok, de a Skyline r34-es gépembe a több, mint 7 hónap alatt tettem 1 millió kilométert és szerintem a kanyarsebessége jobb. legyen így, és ne tévesszen meg engem a szerver. Teszteljétek ti is a skyline-t...
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
V.Dave
senior tag
mindenki kapaszkodjon meg: A két új áutót csak boostért lehet megvenni! Ugye milyen meglepő, nem is gondoltam volna rögtön.
Amúgy meg bűn rondák szvsz, az meg plána gáz hogy ezt az EA észre nem veszi.
Xiaomi mi 8 6/128
-
sunny84
senior tag
válasz tutuhawer #2956 üzenetére
szeva , sajnos nem tudok tesztelni céges lapiról irkálok ide meg sg re is.. csak péntek este leszek otthon... a sky r34 megér minden 1 es km is .... én is tudom és te is nagyon jól tudod... , gyalázzuk a boost gyurkákat
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
tutuhawer
őstag
válasz sunny84 #2960 üzenetére
most lépek be igazán én is, de nyomok pár futamot. Reggel dumáltam pár szót csilessel, szerinte a szerver hasított ennyire. Kíváncsi vagyok
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
azért leteszed a játékot, mert nem kapsz alkatrészt? Egy éve nyomom már, és te panaszkodsz? Komoly... Nem csak te, más is panaszkodik, de erre mit mondjak? Mi sem kapunk, mégis nyomjuk sokan. Menni kell előre, a győzelem a fontos, nem az alkatrész. Persze az is kell, de lehet menni szinte üres gallardoval is előre fele. Kicsit röhejesnek tartom sok játékostól ezt az "abbahagyom-dumát"... Akarok játszani, autóversenyezni vagy nem? Akarom vezetni a kedvenc autóimat vagy nem? Kész
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Valaki megmondaná, hogy ebbe a 185 megás "peccsbe" belefért már a lvl 50-es szinten való Rep dobálás megszüntetése, ha nem akkor elmehetnek a "pöccsbe"!
Ehh Tutu, meséld már el neki, hogy nyertem pár napja pro T1 12-es gumit..., (tudod, amikor csúcsidőket mentem ellened este...)
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
callmeakos
veterán
Jaaaj gyerekek, csak pár napja hagytam abba a játékot de ahogy látom még mindig áll a bál. Ejnye már Ne egymásra menjetek hanem a csíterekre. Helyettem is
(#2966) werevolf593 Ez a beszólás te Lopom is ha nembaj
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
gyuszito
senior tag
Sziasztok!
Elkezdtem hát én is a World-öt
Régóta hangolom magam a helyzetre, de sosem bírtam rávenni magamat, hogy letöltsem. Végülis sikerült! jelen pillanatban 8. szinten járok egy aranyos Silviaval Az ajándék Porschétól körülbelül 12 15 seccel megyek jobbat a kis nissannal XSHIKOUX néven vagyok találhattok meg!Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
tutuhawer
őstag
válasz werevolf593 #2966 üzenetére
igen bírom a hozzászólásaidat. Csipkelődő, de igaz... A gumit megerősítem, a hírekben is ott volt, szépen. Qru-nak is igaza van, ott a piros pont.
Dave neked szerintem nem azon kell rágódnod, hogy mióta nyomom én, meg te mióta nyomod(a másnaposságra a szódabikarbónát ), hanem a lényeg, hogy adtam egy magyarázatot a problémádra ingyen, és más szemmel tudod nézni ezt a szart... A versenyért játssz, és ha esik valami, örülsz, ha meg nem, akkor csak nyertél, vagy dobogó, ami aztán hú de szar érzés biztosan... Ha maradsz annál a felfogásnál, hogy alkatrészalkatrészalkatrészalkatrészalkatrész kell jó sok, alkatrész kell, hú, de kell, akkor az szerintem baj. Az igaz, hogy alkatrész kell, de azért nem ennyi. Minden nap multizom az utcai gallardóval, a skyline-ommal, race tuned mazda rx7-tel, nissan 240 sx-szel, és egyik se komoly tuning,csak hogy egyértelmű legyen. Lehet menni, és majd jön a tuning is idővel...
szerk: én nem kaptam reputációs kártyát délután.[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz gyuszito #2968 üzenetére
szevasz! Majd ne felejts el kérdezni autóvásárlás előtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Semmi sem az, aminek látszik.
-
tutuhawer
őstag
most jut eszembe még, kaptam a fülest, miszerint NFSHUNCHARLES szerint is javult picit a skyline r34... épp ideje már, de a mazdámtól időben elmarad még mindig, ami bánt egy kicsit.
-
werevolf593
tag
válasz gyuszito #2968 üzenetére
Szevasztopol!
A szilvórium a Nissan-tól nagyon jó választás, húzd fel egy kicsit tuning alkatrészekkel, és máris T2, vagy T3 búsztos, kis ganajtúró Vérpistikéket gyalázhatsz vele.
A #2796 hozzászólásban láthatsz egy példát, amit egy fillér befizetése nélkül el tudtam érni, persze ennél még sokkal több is kihozható a járgányból, jó pár hónap alatt...
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
vv5204
senior tag
Újabb járművek várhatóak a közeljövőben.
Lista (remélem, mind boost-os ) :- Audi R8 Coupe 5.2 FSI Quattro - T3
- Subaru Impreza WRX STI (Hatchback) - T2
- Ford Focus RS - T2
- BMW M3 Sport Revolution - T2
- Nissan GT-R SpecV(R35) - T3
- Bentley Continental Supersports Coupe - T3 -
gyuszito
senior tag
Sziasztok!
Örömmel tölt el, hogy "befogadtok"!
Rögtön kezdeném is egy hozzánemértő kérdéssel
Olvaslak titeket körülbelül 200 300 hsz.-óta és látom, hogy szó-szerint vérre menő csata folyik a kártyából nyerhető partokért Én kaptam valamit, de azt hiszem csak improved volt, tehát úgymond 1.-es szintű. Ezek a kártyás Part-ok sokkal többet okosítanak a talicskámon, mint a sima boltosak? Köszi előre is a segítséget!Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
tutuhawer
őstag
válasz gyuszito #2974 üzenetére
Szevasz! Ezeket tudod olvasgatni még. Az elsőhöz nem kell nyelvtudás, a többiehz igen:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Az utolsó a statisztikás oldal, ahol minden sofőrnek megnézheted a legfontosabb adatait.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
-
bbazs96
tag
Helló. Az az igazság, hogy jó egy hónapja játszom, és megelégeltem ahogy a keleteurópaiak állandóan letolnak a pályáról... Pár ismerősöm szokott fenn lenni, de sajnos igen ritkán. Megtiszteltetésnek venném, ha felvennétek, BALASSATY néven játszom
-
tutuhawer
őstag
válasz bbazs96 #2979 üzenetére
éppen erről, és a hasonló "kezdő" problémákról fogok írni egy esszét majd szombaton este, szigorúan munkaidőben. Most tolom a multiplayert 1000-rel, minden autóval, minden pályán, csak azért, hogy hitelesen oszthassam az észt (valójában azért, mert kurva élvezetes). A lényeg, hogy le fogom írni a panaszokra a tapaszokat. Addig is jó játékot!
-
odébbb
tag
Jó Estét Mindenkinek !!!!
odébbb
-
odébbb
tag
Rég nem vótam errefele , és mi a pálya ?
odébbb
-
odébbb
tag
tutuhawer itt vagyol , hejzet nem voltam a héten , dobsz egy pár sort
odébbb
-
tutuhawer
őstag
szevasz, nem maradtál le semmiről. Innen nem tudok dobni neked pár sört, de szombat este melóban biztos írok pár sort, okosságot, és majd megkérem a nagyágyú proharder játékosokat, hogy erősítsenek meg, vagy vitatkozzunk a hozzászólásomon. érdekes lesz, a kezdőknek, kevésbé lelkeseknek kötelező olvasmány. Szombat este írom...
-
odébbb
tag
jácccunk má , jácccunk má : Popvrivcsák Mónika vagyok az rtl klubbúl ....
odébbb
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #2988 üzenetére
itt ma senki se normális Én se, mert kis gondolkodás(pár hónapos) után lepusztítottam a tic tac matricát a bmw M3-ról... És éppen az új matricázás közben dobott le a játék, remélem, megvan még... ma már mindenki Tic Tac festéssel járkál, gondoltam kell valami új. Nem is bonyolítottam nagyon, Kit Kat lesz helyette...
régi:
új: ???NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
callmeakos
veterán
Ea-ék kiadtak egy új, átcímkézett Shift-es R8-at. Mind tudjuk milyenek a képességei a World-ben. Elképzelhető hogy kicsit jobbá tették annak érdekében hogy kelendőbb legyen??
All→M8
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #2990 üzenetére
nem igazán vettem észre az én gépemen..
-
odébbb
tag
Jó Reggelt Mindenkinek !!!
odébbb
-
odébbb
tag
unatkozok , és nincs jó kocsim , igy nem könnyűűű, de KÜZDÖK ..
odébbb
-
odébbb
tag
nem tudok nyerni ...
miért ?
..odébbb
-
odébbb
tag
zsernyákok mindig ekapnak
odébbb
-
peti800
tag
Hello srácok, egy ideje már játszok a játékkal, most 13-as vagyok, viszont akár hogy is nézem, boost nélkül nem lehet kocsit venni, sem pedig 1-es tier-nél feljebb tuningolni. Ezt jól látom, vagy csak én nem értek hozzá Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest