- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Új IGC Autók:
- Nissan Skyline GT-R R32 - 700.000$
- Lotus Evora - 1.800.000$
- BMW M6 Coupe - 1.400.000$
Ezek mennek:
- Nissan GT-R SpecV
- Pontiac Firebird Formula
- Subaru Impreza WRX STINeeeeeeeeeeeeeeeeeee,akartam volna Nissan GT-R meg Subaru-t is,de most már akkor mind1!!!!!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
UFO1
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
Rájöttem egy dolog miatt hiányzik a World.
A festegetés.Ez nincs egy játékban sem ilyen szinten.
PSN: Xbox:
-
UFO1
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #14057 üzenetére
Azt nem is fogod, mert meg kell venni, a 8000-es (boost) csomaghoz adják mostanában, ünnepek alatt meg lehet csípni a 3500-asban is.
(#14054) SylarHUN
Ugye milyen jó hogy nem kelt el az acc-od, különben nagy eséllyel indulhatnál a festőversenyeken, ami mostanában szép számmal indul.[ Szerkesztve ]
-
SylarHUN
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #14057 üzenetére
Márkamatricákat, csak bizonyos mennyiségű boost mellé szoktak adni ajándékba.
UFO1 beelőzött
[ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz SylarHUN #14059 üzenetére
ohh hogy kapják be a bránert.....pedig meg akartam volna csinálni normálisan a Fast and Furious 2-ból a Brian Nissan Skyline-ját!
Meg ki vették a szerelmemet (Nissan GT-R35) meg a Subaru-t is sajnálom,és beraktak helyette ilyen fosokat.
Mondjuk a Nissan Skyline GT-R32 nem fos,de a másik 2.......kocsibontóba való.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
ETOM
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #14060 üzenetére
GT-R35 volt ajándékba karácsonykor nekem csak onnan van meg. GT-R32 most vettem meg már vártam régóta. Subaru megvolt, de egy szar ebbe a játékba úgyh eladtam.
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Két RX8as lenyomott már. De erősebb gépeik voltak. Szerintem az árát megéri. Nem mondom volt olyan kanyar ahol necces volt a dolog, de jól irányítható rosszabbra számítottam.
Mondjuk én csak olyan autókat veszek amik bejönnek nem nézem annyira, h über legyen.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
Köszönöm a válaszokat Igen régen is maikor játszottam rx7 em volt de akkor a sima most meg ez az RZ verzió van..csak már agyalok mi legyen a következő gép de az r32 nagyon tetszik egyik kedvencem ezért gondoltam meg veszem és még ha használható akkor még nagyobb öröm Vagy nem tudom tanácstalan vagyok mert a statok alapján nem mindig hozza azt amit írnak pl haverom ford mustangja sokkal jobb handing-el rendelkezik még is ha kanyargósabb a pálya esélyes sincs
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
Nekem valamikor nagy vót itt a fórumon a pofám , de kérdem én , kivel , vagy kikkel vittázzzak , vagy jókat nevessek , má NINCSEN senki aki régi fann ....
A Worldbe nincsenek a régi party arcok , hijányzik a régi csapatom , mikor a baráti ablak minden embere világitott , nem is jáccotttam , azé jártam fel hogy hüjüljünk ma meg : ááááááááá
Ide minek irjak , senki se olvassa el , régen véleményetekre voltam kiváncsi , vagy javaslataitokra , ma meg : uristen !
a gáz az : hogy , haldoklik a world , a fórum , pedig régen VIRÁGZOTT !
Belinkelek valamit , vagy kavicsokat fényképppezek , oszt sz.a.r.i.k rá nagy ivbe mindenki .....
Festegetés , régen még posztoltatok is , mameg semmi , pedig meritettem belőle ihletet ,
sg-re regizve vagyok : csak néha beleolvasok SOK A TAKNYOS-OVIS !
Van kedvem is most gépelni ugyhogy olvassgassatok !
Szóval , régen jó volt : asztatat csináltuk régen négyen vagy ötön vótunk gruppe , és órákat dumáltunk - hüjültünk , de sirtunk is ,,,,,, na mindegy (HIJÁNYOZTOK RÉGIJEK ! - HOL VAGYTOK ?)
már csak kavicsozni járok fel , gyütögetek , mint az ősember , de nemtudom miért azé a játék szaga még mindig itten tart , de má nincs senki , LESZEGETT FEJJJEL , nyomom a gázt a NAGY SEMMIÉRT !
Bocs hosszura nyut a mondani valóm : de KIKIVÁNKOZOTT !
[ Szerkesztve ]
odébbb
-
sunny84
senior tag
válasz odébbb #14068 üzenetére
ne aggódj vagyunk még , csak én sem vagyok olyan aktív meg más sem már mint 2 -2,5 éve , sok a meló , meg van ami fontosabb mint a world .. ennyi , néha ide oda beböfögök valamit azt csókolom
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
Sirkonyak
csendes tag
A world-t tönkre tette a sok csaló és a hozzánem értés a bugok stb sokan ezért hagyták abba.Idóm lenne rá ,de inkább máshol töltöm el.
"Szia bumburnyák kaparsz?Azt hiszed te vagy a Schumacher?Úgy feszítesz mintha te huggyoztad volna a Golf áramot.Mi ez a két gokart csak nem Mercédesz??Azannya már verdákat is gyártanak??"
-
tatabike
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #14051 üzenetére
A Subaru miatt ne aggódj, nekem van, és jó nagy fostalicska... A hatchback változata még hagyján, azt vehetsz továbbra is, sokkal jobb, a sima STI-t még normálisan optikai tuningolni se lehet, aláteszed a 3-as lowering kit-et, aztán úgy néz ki mint egy Lada Niva, amiben tegnap cseréltek laprugókat meg lengéscsillapítót... Szarul megy, szarul kanyarodik, hulladék.
A Pontiac Firebird Formula elég jó verda, azzal is nyomulok néha. A GT-R Spec-V meg volt ingyé', én is bohóckodtam vele egy darabig dragokon, aztán lepasszoltam, másra nem volt jó, úgy kanyarodik, mint egy léket kapott anyahajó...Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tutuhawer
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #14060 üzenetére
nem a gyártói matricák teszik naggyá azt a gépet, hanem a te festésed, Az oldala pl elég nagy kihívás tud lenni, ez a srác egy elég jó másolatot készített még régen:
http://www3.picturepush.com/photo/a/5407216/img/5407216.jpg
Remélem , segít. A hátulján teljesen egyedi, apró darabokból összerakott TOYO felirat, azt nem ajánlom másolásra, csak tapasztalt felhasználóknakNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
ugorj fel versenyezni, mittudomén. Ha írsz, én visszaírok, hébe-hóba online vagyok, de ritka. Viszont ha mind3 profiloddal köszönsz, akkor azért valaki megfizet a pályán, az hétszentség...
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Robokutya
senior tag
válasz !MegaStorm #14074 üzenetére
na várjál csak ezzel az öröm ujjongassál ....
Látom nem olvastál bele a fórumba elég mélyen.[ Szerkesztve ]
-
hattrickuser
aktív tag
IGC-t lehet Boost-ra váltani? Attól tartok hogy nem, de talán az erősen hiányos Angol nyelvtudásom miatt nem találkoztam még ezzel a lehetőséggel. Az a helyzet, hogy már nem tudom mire költeni az IGC-t, azokat a kocsikat amik érdekeltek már kipróbáltam, az Alfa meg csak Boost-ért van...
-
chris1997
aktív tag
válasz hattrickuser #14076 üzenetére
Abszolút sehogy nem lehet átváltani.
-
noblem1983
senior tag
válasz hattrickuser #14076 üzenetére
Ott vannak az IGC-s kártyapakkok 60.000 ill 100.000-ért. Talán esik valami használható skill vagy nitro mindig jól jön
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
tatabike
őstag
válasz tutuhawer #14072 üzenetére
Szép verda. Az oldalánál mi a kihívás, hogy szimmetrikus legyen? Mert azt egy tükrözéssel meg lehet oldani, elvileg, bár én sem vagyok egy nagy pingáló...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
odébbb
tag
válasz tutuhawer #14073 üzenetére
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
Tutu : evagyo tünve a world nevü játékbul ! Na gyere gyorsujunk egyyet , hadlássam mit felejtetté ?
visszatérve az előttem válaszolók kérdéseire , nincs csetfal , ami annakidején össztartotta a bandát mint a rajzszög , másik , ki a búbánatos tökömmel nyomjak gruppe , mikor senki sincs fenn a baráti listámon , mert ojjanok : mint a fehér holló . ( mennék én szivesen) , de könyörgöm nincs kivel ?
Mikor tett fel valaki az emult 3 hónapban festési kompozicijó szerü , kitünő dicséretü festést a kocsijárul ????
(ragzás az jó megy) ? ,irni nemtudok , timeg tanújatok meg olvasni (ennnyi)...má nemszokásom köszönni mindhárom profilommal : mert van ojjan tuskó(tisztelet a kivételnek-akinek neminge nemveszi magára), hogy köszönni sem tud : akko minek ? kérdem én ?
jaj a lényeg : ami kiveri a bisztositékot nállam-vagy egurul a gyóccerem : ot off memory , ?????
vagy a legtutibb , vissza se enged ? , erre agyyon má nekem valaki magyarázatot ? , server error code 7 ?sok kérdésre , vajon kapok e válaszokat ?
lényeg a lényeg én nyomnám , de SAJNOS ! .......
[ Szerkesztve ]
odébbb
-
hattrickuser
aktív tag
válasz chris1997 #14077 üzenetére
Ezt inkább sajnálattal olvasom, mintsem meglepetten...
noblem1983.
Ha nem lesz "The servers are currently down...", akkor veszek 10 db. 100.000-es kártyát, azt meglátjuk érdemes-e a beruházásra. Bár amióta bevezették a "Team Escape"-t, azóta kizárólag azzal játszom, és a Juggernaut / Emergency Evade pároson kívül nem igazán használok semmit.Köszönöm a válaszokat!
-
NFree
addikt
válasz hattrickuser #14081 üzenetére
Ne egyszerre vegyél , kb fél, háromnegyed óránként 2-3 db ot , általába a többiek szerint jobban ad így skillt.
[ Szerkesztve ]
vga
-
tatabike
őstag
-
tupacamaru
veterán
IGC 10 milláig megy? Mert ha igen akkor lassan költeni kell valamire.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tatabike
őstag
válasz tupacamaru #14084 üzenetére
Igen, 10 milláig számolja.
Most éppen server error van 15 perc után. Már látom, hogy a hétvégére szokás szerint megint egy használhatatlan fos lesz a játék, meg sem lepődök ezen, költse szívgyógyszerre az összes pénzt az EA, amit keres vele...
odébb, én szívesen pingálnék kocsikat, de sajnos már annak is örülök, hogy 1-2 órát egyáltalán versenyezni tudok úgy, hogy nem omlik össze ez a szar. Az, hogy aprólékos műgonddal szépeket rajzoljak valamelyik verdámra, egyelőre csak ábránd marad, pedig lenne hozzá kedvem, elhiheted...
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tupacamaru
veterán
válasz tatabike #14085 üzenetére
Most nyomtam egy versenyt én is és a végén FatalError-al széthullott a játék, még a kártyákat se adta be.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tatabike
őstag
válasz tupacamaru #14086 üzenetére
Én balga festegetni akarrtam. 5 percre kimentem, mire visszajöttem, Server Error Code 7 vagy mi a tököm felirat a csontfekete képernyő közepén. Előtte Memory Out-tal vágott ki. Visszamegyek, hátha összejön a Fatal Error nekem is...
-
tupacamaru
veterán
válasz tatabike #14087 üzenetére
Engem már vissza sem enged, még jó hogy a kavicsokat sikerült begyüjtenem.
-
PR0JECTNR56
addikt
A facebook oldalukon talán ki is volt írva még órákkal ezelőtt, hogy problémák adódtak a szerverekkel.
-
tatabike
őstag
válasz PR0JECTNR56 #14089 üzenetére
Most sikerült pár kört menni, és végtelen betöltés miatt kellett kilépnem. Már tényleg csak a Fatal Error hiányzik, és pár órán belül az összes "kidobós" bug megfordul nálam...
-
ETOM
addikt
Lassan már azt írhatják ki ha nincs gond a szerverel mivel mindig gond van.
-
Desmond74
tag
Az összes kiagyalója a játéknak régen a Karib térségben vakációzik, a kezdeti nagy bevétellel, ami igencsak megcsappanhatott, miután egyre többen jönnek rá, mekkora pénznyúlda ez...,sokkal többen, mint ahány érkező újonc fizetne érte.
Pár mondatban ennyi, lélegeztetőgépen van a játék kb. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
A "Nem Hiába Született" strigót megkérdik: - Tudja, hogy a maja naptár szerint december 21.-én itt a világvége? - Há dikmá, ezt még nem hállottáám, de hogy a Maja 22.-én is itt áll majd a sárkon, há esik, há fújj, az bisztosss...!
-
tutuhawer
őstag
válasz tatabike #14079 üzenetére
az oldala hányinger vagy tuttifrutti. Ez a nehéz. Szerintem az enyém tuttifrutti lett. Sok hányingert láttam már, szerintem az enyém tutira tuttifrutti. Ez a trükkös, hogy pontos, hogy szép, hogy arányos. Aztán egy MMMMMMM betűvel áttükrözöm és kész.
ezt viszont ne próbáld tükrözni:
http://www2.picturepush.com/photo/a/8756810/img/8756810.jpgNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tresh
veterán
Hali,
IGC-ért megvehetők kocsik milyen idő közönként cserélődnek ? Illetve rx-7 után milyen kocsit ajánlotok megvételre ? Ami hasonló jó tulajdonságokkal bír?
-
tupacamaru
veterán
Hát nem tudom de az M3 GTS most nagyon jól szaladhat mert mindenki azzal rohangál.
-
tresh
veterán
válasz tupacamaru #14095 üzenetére
Avval szemezgetek én is éppenséggel, csak még kell hozzá egy pici zseton Meg még mindig nem tudom hogy kiadjak e 700K a r32ért
-
tresh
veterán
válasz eLit-MiLan #14097 üzenetére
Értem köszi
-
chris1997
aktív tag
válasz eLit-MiLan #14097 üzenetére
Igen, pontosabban minden 2. hét Kedden, néha csúszik a javítás szerdára, csütörtökre.
-
tatabike
őstag
Aston Martin DB5 szerintem nagyon jó, meg a Lotus Evora is király. Nekem jobban bejönnek, mint az M3 GTS. De ha az RX-7-et már jól feltuningolva is biztosan vezeted, akkor egy LFA is jöhet akár, S-be húzva idővel.
Mondjuk nálam még mindig a Nissan Fairlady a favorit, B-ben nekem nincs párja... Csak ezért sajnálom, hogy nem boostolok, mert iszonyat jól néz ki wide body kittel...
Az R32 meg szerintem visszalépés az RX-7 után.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...