- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakalistvan
senior tag
válasz tatabike #14750 üzenetére
A legkirályabb játék lenne ha kereszteznék
-
Crowent
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #14751 üzenetére
Csak szólok, hogy ha a Dice, és a Criterion összefogna olyan játékot varázsolna a World-ból, hogy GOTY lenne azonnal... XD
Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
tupacamaru
veterán
THX, megvettem egyet pedig ronda mint a bűn. Beledobáltam amim volt és behúztam vagy 60 Drag win-t. Jó lesz ez így.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Crowent
tag
válasz tupacamaru #14754 üzenetére
Koenigsegg Agerához tud valaki valamilyen buildet? Vagy Drag buildet?
Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
UFO1
senior tag
válasz sunny84 #14748 üzenetére
A DICE az jó lenne, mert vagy kivágnák a csalókat úgy kompletten, vagy lehetne vadászni rájuk távcsövessel a magasabb épületekről.
(#14754) tupacamaru
Ha egyet veszel nem ronda az, ha többet akkor nem tudod melyik – melyik, mert (szinte) az összes tök egyforma.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
"vagy lehetne vadászni rájuk távcsövessel a magasabb épületekről"
Ez nagy De akkor kérünk sniper elite v2 lővész rendszertGt3 rs 4.0 szin sort valaki mondana?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
eLit-MiLan
őstag
Most worldoztem, és kiderült hogy van olyan hogy c-nos (cosmic nos)....mi is az pontosan??
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
sunny84
senior tag
válasz eLit-MiLan #14762 üzenetére
némely autónak marha erős a nitroja ( pl mr2 , rtr x , cinke , f1 stb stb ) , ezáltal nagy előnyre tesznek szert perfect startban és nitrozás közben is , ezért nem szokványos a nitroja hanem cosmic-us a többi döghöz képest , a csalóknál is van ilyen de az más tészta 1 nitroval 410 -20 on vannak rögtön
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
noblem1983
senior tag
válasz eLit-MiLan #14764 üzenetére
Ha nincs erősebb autód S-ben akkor hagyd ott legalább tudsz menni S-ben de nincs sok értelme ott hagyni ahogy a srác is mondta az S-es Lambok, Paganik,Porschek, Koenigseggek miatt
[ Szerkesztve ]
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
sunny84
senior tag
válasz eLit-MiLan #14764 üzenetére
sztem arra gondolt hogy oda építetted mert s classban f1 , 911 , pagani , stb ellen kisebb az esélyed mint mondjuk a class ban .. , de ez nem azt jelenti hogy nem verheted el őket , mert van sok nyomi a worldban
-
-
eLit-MiLan
őstag
A-classban ott van nekem pl az M3 GTS, Murci nem hiszem hogy annyira sokkal jobb lenne, vagy igen?
Amúgy meg van egy BOSS '12 + LFA -m ami S-es, de sztem a Murci jobb ezeknél.Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
tatabike
őstag
válasz eLit-MiLan #14768 üzenetére
LFA nekem nagy csalódás volt, elég trágya. Nem megy az istennek se. Jól partolt meg skillezett RX-7-tel meg lehet fogni...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Old Cyborg
tag
Rally kedvelők figyelem !!:
-
sunny84
senior tag
válasz eLit-MiLan #14768 üzenetére
boss 12 dragra max vagy team escapre másra nem mert olyan mint egy tank , lfa jól néz ki hangja über de amúgy nem tutkó m3 gts sz@rrá veri .. a . ban roadster murci nem rossz , de ott használod ahol akarod
ui
(#14770) Old Cyborg enyém ilyen[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz tatabike #14767 üzenetére
A visszabutitott Porsche-t nem verte meg még egy sem, se versenyen se Dragban. Alapon elég szar egy járgány lehet. LFA egy nagy nulla szerintem is.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
ETOM
addikt
Porsche panamera ez milyen járgány worldbe? Nem nagyon jön be, de jó lenne valami porschet kipróbálni.. csak ez van IGC-ért.
-
sunny84
senior tag
válasz eLit-MiLan #14772 üzenetére
tudom hogy a murci jobb dragra csak alternatívának írtam a boos 12 -t , de nem mellékesen megjegyezném porche gt3 rs sima és 4.0 meg a gt2 , cinke , f1 mellett egyik sem rug labdába dragon sem
#14774) ETOM a panamera igazi lomha dög , versenyre alkalmatlan max privire , team escapre is nulla , hobby autó és garázsdísz egyben
[ Szerkesztve ]
-
eLit-MiLan
őstag
-
tatabike
őstag
Jah, Panamera nagyon tré, családi cirkálónak biztos jó...
959-es volt IGC-ért, nekem van is, de versenyezni az se nyerő. Van egy 911 Turbo-m, azt most kaptam az egyik acc-ra, mikor adták a grátisz-verdákat, nem lehet kormányozni, kb. az S5 szintjén van...
Ki van ez találva, hogy ne legyen ütőképes verdád IGC-ért...Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
válasz tupacamaru #14773 üzenetére
Elég nyomorult, visít ez is, mint egy féreg. Mondjuk nem a Caterham érdeme volt, inkább a cinkék meg az F1-ek gazdái bukták el a versenyeket...
Szerintem elcseszték a színsorát, ha jól emlékszem nem a búsztos tuningolt kocsik szokásos full sárga cucca van benne, hanem meg van keverve más színnel is. Az irányítása is érdekes, idegbeteg sínautó, és minden előjel nélkül hajlamos eldobni a seggét csak úgy, és azon kapod magad, hogy keresztben állsz az úton. Egészen adig, míg 270-nel oldalba nem kap az üldözőboly...[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
eLit-MiLan
őstag
-
tupacamaru
veterán
Hol lehet kék motort nyerni? Kellene egy a drag-ra.
-
ETOM
addikt
válasz tatabike #14782 üzenetére
Hát jah én csak azért szeretem mert ott nem csalnak vagy nagyon ritka..
drag=használhatatlan 1 körbe 2-3 csaló
versenyek=autofinish meg egyéb csiterek + szétramolni mindent.
escape=ha nem utolsó vagyok nem ér semmit jelenleg (de a legtöbb player már rájött erre és megy a szarakodás..)szóval lassan gyémátozni lehet csak meg privát verseny.. kéész
[ Szerkesztve ]
-
eLit-MiLan
őstag
Dragba próbáld a breaking pointot, ott én találkoztam vagy 3 olyan játékossal akivel megegyeztünk hogy 1-et őm 1 -et én nyerek, összeszedtem pár win-t így De amúgy azon a mapon kevesebb a cheater.
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
ETOM
addikt
válasz eLit-MiLan #14785 üzenetére
Még ez sem akar összejönni 3x vág ki, hogy nincs player. Már 5 perce keres. De kösz a tippet nem adom fel pár win kell még az 50 draghoz.
-
eLit-MiLan
őstag
-
ETOM
addikt
válasz eLit-MiLan #14787 üzenetére
-
eLit-MiLan
őstag
-
ETOM
addikt
válasz eLit-MiLan #14789 üzenetére
Dragra skillezet ultra murcim (jó nem tökéletes) úgy lehagyta mint a szart. Végére meg belassult a gyerek. Vagy ennyire jó az LFA dragba? Nem is volt full ultra gyerek meg drag skill-t sem használt.
Igen én vagy brianoverclock. Ha megmondod milyen verdával voltál lehet tudom megszoktam sasolni a verdákat ha van idő.
Most nézem egy csapatba vagyunk Crew Wars-n is.
-
tatabike
őstag
Az elején felnyomkodta SpeedHack-kal a sebességet, és gondolom az utolsó 1-2 váltásnál meg hagyta "gyárin". Váltásokkor voltak nitrofröccsök, vagy nem figyelted?
-
tatabike
őstag
Akkor tök egyszerű, valószínűleg automata váltóval ment, és a SpeedHack-ot nyomkodta, hogy jobban gyorsuljon. Ha elég ügyesen csinálja, elsőre fel sem tűnik. Kézi váltóval nem nagyon csinálják, mert nehéz lenne összekoordinálni 3 gomb nyomkodását úgy, hogy még a zöldben váltás is meglegyen.
-
sunny84
senior tag
válasz eLit-MiLan #14795 üzenetére
csak vigyázni mert én is ott csavargok a bandában
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?