- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz HeadKnife #14603 üzenetére
az jó kocsi csak a nitro kicsit gyenge azt skillezd és jó lesz de ne számit egy cinke verőre
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
HeadKnife
csendes tag
Köszönet a segítségért!
Üdv!
-
eLit-MiLan
őstag
válasz tupacamaru #14594 üzenetére
Grat Mivel nyered az A-classokat?
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
tatabike
őstag
válasz eLit-MiLan #14607 üzenetére
Biciklivel...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Bekő Tóni
tag
válasz Old Cyborg #14596 üzenetére
ez gecijó.
Elöl a splitterre raknék még pár alig észrevehető koszolódást, kavicsfelverődés imitációt és tökkkkéletes lenne. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Srácok,ennél mit kell majd csinálni? [link]
Elvileg holnap indul.
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
tupacamaru
veterán
válasz eLit-MiLan #14607 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
eLit-MiLan
őstag
válasz tupacamaru #14612 üzenetére
Értem, de kár hogy boostos
(#14608) tatabike: az sok boostba kerül nem?
[ Szerkesztve ]
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
tupacamaru
veterán
válasz eLit-MiLan #14613 üzenetére
Az OP-s BMW M3 GTS, ami IGC-s volt, az lenyom simán ha jól fel van tuningolva.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
eLit-MiLan
őstag
válasz tupacamaru #14614 üzenetére
Hmm, akkor feltuningolom A Lambo Murci LP-650 Roadster nem nyom le?
-
tupacamaru
veterán
válasz eLit-MiLan #14615 üzenetére
Ha ügyes vagy akkor szerintem nem.
-
tatabike
őstag
válasz eLit-MiLan #14613 üzenetére
Megfizethetetlen...)
Kontrás, első fék nélkül, ultra+ alkatrészekkel szerelve, nagyon durva...Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tupacamaru
veterán
-
eLit-MiLan
őstag
válasz tupacamaru #14616 üzenetére
Dee téged nem-e nyom le a Murci?
(#14617) tatabike: Van rajta Aftermarketes sárvédő is?
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Hogy lehet így driftelni?
[link]Kommenteket olvasva trainer, de ez mennyire legál?
-
tupacamaru
veterán
válasz eLit-MiLan #14619 üzenetére
Több bömös van ami lenyom mint murci.
-
tatabike
őstag
válasz eLit-MiLan #14619 üzenetére
Naná, meg nem ám gagyi neon, hanem kormányra csíptethető, power-LED kínai zseblámpa...
Bakker, nem is gondoltam volna, hogy skillezve a BMW 3.0 CLS-nek ilyen brutális a nitrója...
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
V.Dave
senior tag
-
-
eLit-MiLan
őstag
Nah most vagyok kész....E-classról van szó..
Vettem múltkor egy 200SX-et, de azt tapasztaltam hogy a Scirocco oda-vissza veri E-ben, ezért eladtam, és vettem egy Scirocco-t. Nos ma kísérletezgettem a Scirocco-val akármilyen tuninggal, erre vagy 3x is egy rohadt 200SX vert le...volt amelyikben csak egy 1-2-2 -es gumi volt, semmi más, skill se volt különleges... mégis hogy verhetett le?
Egyáltalán akkor milyen kocsit lenne érdemes venni E-re, és hogyan tuningoljam hogy már csak a sofőrön múljon a win?Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
cuebler
senior tag
válasz eLit-MiLan #14631 üzenetére
szvsz E-ben nincs jobb, mint szinte bármelyik nissan... a scirocco egyenesekben nagyon jó, de kanyarban sehol nincs a silvia-hoz, 200as vagy 240es nissanhoz. természetesen ez a saját véleményem...
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
sunny84
senior tag
tehát én 2 autót használok e ben , lazább kanyaros de viszont több egyenes vonalvezetésű pálya az scirocco , kanyargós kis kigyorsítós az 200sx ennyi
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
veterán
Bent van a 150. autó, a Caterham R500 Superlight, fb kommentek között 6900 SB-s árat olvastam.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valakinek sikerült csinálni fényképet erről a devekről?
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
sunny84
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #14636 üzenetére
az nem autó hanem dodgem
#14637) }{3@Đ$}{0ot hogyne persze , én eddig söröztem most meg böngészek , keresgélje a halál ezeket elég volt már a majd 3 év alatt
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
callmeakos
veterán
E classban azt tapasztalom, hogy a Scirocco elég, viszont a belepakolt skillek nem mindegy hogy milyenek. Fontosak a 3* és annál jobbak. Főleg slingshot fontos szerintem. De a Scirocco esetén a NOS skillek is fontosak, mert annak viszonylag erős alapból.
All→M8
-
eLit-MiLan
őstag
Köszönöm mindenki válaszát, majd akkor összehozok valamit
Ebben a Deves cuccban hogysmint kellett volna csinálnom? Láttam fb-n a helyzetjelentést, de pl ott voltam egy helyen, várok, 1 percre rá irják fb-n hogy odajön ahol én vagyok, de nem jött semmi sem Hogy lenne érdemes csinálnom?
-
tupacamaru
veterán
A nap történései. Nyomom a köröket, mert gyűjtöm a nitrot meg juggert a versenyekre. Ezért a legritkábban nyomom el őket. A birka speedhack-es majom megy előttem, de azért ott voltam a nyakán. A második kör végén nagy ügyesen befarol a célba hogy ő milyen nagy király csávó. Azt nem vette észre a marhája hogy valaki rányomott egy plusz kört. Az utolsó körben már nem is tudott utolérni, pedig már nitrot is nyomott a gyökér. Ez volt a kis majom:
-
tupacamaru
veterán
válasz tupacamaru #14646 üzenetére
A másik, az ilyen minek él egyáltalán? De legalább az kiderült hogy a Jugger-ről lepattan a kis majomja. Az utolsó kanyar élőtt kellett volna elnyomni még egyet hátha veszít, de én a kanyar után akartam benyomni.
[ Szerkesztve ]
-
eLit-MiLan
őstag
válasz tupacamaru #14647 üzenetére
Jézus, ez csak arra ment hogy meglökjön mindenkit?? Már a videó nézésétől felb.szta az agyam ez a nyomorék...
-
Robokutya
senior tag
skacok érezte valaki rajtam kívül ezt a földrengést??
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...