Új hozzászólás Aktív témák
-
L OuiSe
csendes tag
Sziasztok.
Csináltam egy kis kamera modot.
Akit esetleg érdekel: [link]
Várom a kritikát, mi lehetne még jobb benne?
Esetleg milyen új nézetet rakjak még bele? -
L OuiSe
csendes tag
Sziasztok.
Megosztanám a játékkal szerzett tapasztalataimat élményeimet veletek.
A megjelenés napján beszereztem ám eleinte hatalmas csalódás lett belőle,így félre is raktam hátha később ha már többen modolgatják majd jobb lessz.
Nagyjából 4-5 éve szimulátorozom (Gtr2,Gtl,Gtr-Evo de szeretem a dirt-et grid-et is kormány DFP).
A játék alaphangon botrányosan rossz irányítást kamerakezelést kapott(szerencsére modolással utólag már minden orvosolható).
Engem nagyon zavartak pl:
- A kamera mozgás-elmosás túlzásba vitele.
- Az autó fura pattogása a pályán kívül néha belül is.
- A fékezés adagolhatatlansága.
- A mesterséges intelligencia tisztességtelen viselkedése.
- Ütközéseknél a fura fizika.
- Garázs kamera nem megfelelő pozíciója.
- Irányítással kapcsolatos beállítások szarvashibái.
- Alapból rémes autó beállítások.
- Ati kártyákon való rossz futás.(1.2-es patch megoldja)
- Tier 4 től rendkívüli nehézség.
- Túl erős gumimegcsúszás hang.
- Autók összeakadása.Sajnálom hogy ezeket a hibákat a fejlesztők nem orvosolták időben mivel így az egyik legjobb autós játék lehetett volna belőle amire mindenki szívesen emlékszik vissza,mert:
- A grafika eltekintve az elmosástól gyönyörű.
- A hangok fenomenálisak.
- A játékmenet is izgalmas.(kellően hosszú is)
- Sok autótípus.
- Gyönyörű és technikás pályák kellő mennyiségben.A modok amiket felrakva megszűntek a fent említett hibák és a játék teljes értékűvé vált:
- Cockpit camera mod (belső nézetet rakhatod ahova akarod)
- Hd texture pack (4X-es textúra felbontás)
- No bloom (ragyogás redukálása)
- Overhaul mod 1.3 (írányítást,Ai-t,túlzott kameramozgást,idegesítő elmosódást orvosolja legfőképp de tartalmaz még pár kisebb javítást is)- Természetesen 1.2 patch
- A dlc-ket mind felraktam +21 autó.
- Felraktam 4 autót amik külön helyet foglalnak nem a meglévőket írják felül:
- Audi R8 V10
- Koenigsegg CCX-R
- Gallardo Lp-570
- Supra TwinturboA játék telepítése modolással kb 50 percet igényelt amiből 30 perc a
kitömörítése volt (Intel Q8400-3700mhz).
A mod-ok 90%a a nogrip-ről letölthető és leírás is találhatóa telepítésük módjáról.Amire még nem találtam megoldást:
- Indításnál mindig ki kell választani a nyelvet.
- A garázs kamera nézet problémát nem tudtam megoldani.
Ugyan találtam egy mod-ot ami a kamera pozícióját megoldja de túl így túl gyorsan megy körbe vele a kamera. Aki esetleg talál ezekre megoldást kérem küldjön nekem egy privit.Így a játék kb a gtr-evolution szintjére emelkedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest