Aktív témák
-
netkoo
senior tag
Hali!Nekem is ez van fen4De semmi bajom vele!Lehet azért mert regisztrált?:U
-
jamez
senior tag
válasz
Vikipizsama #6 üzenetére
Én is feltettem már ezt a verziót, de nem volt bajom vele.
-
jamez
senior tag
válasz
Vikipizsama #1 üzenetére
Milyen verzió hun? Aktiváltad már?
-
Ekváádor
őstag
válasz
Vikipizsama #3 üzenetére
(Miért nem szeretm én a Navot!)Akkor tilts le a program indulását a windows bejelentkezésekor.:)Most nem tudok semmi okosat mondani mert nincs fent.
-
Ekváádor
őstag
válasz
Vikipizsama #1 üzenetére
Szerintem a LiveUpdate akar csatlakozni.Valahol lelehet tiltani ezt a programban.
-
Vikipizsama
tag
Sziasztok!
Az a problémám ezzel a programmal, hogy a telepítés felénél amikor ujraindul a gép (Win98) mindenáron csatlakozni akar az internetre (modem) és ha nem engedem akkor hibát jelez hogy a CCaP nem tudott elindulni/lefutni.
Vagy ha mégis feltelepedik rendesen a program akkor minden indításkor egyből szeretne csatlakozni az internetre. Ha kilövöm (kb 20-szor megnyomom a mégse gombot a tárcsázásnál) akkor hibát ír ki, ha engedem akkor csatlakozás után egyből feljön a kis sárga számítógép a jobb sarokba és minden rendben.
De én nem akarok minden indításkor csatlakozi!!
Nem lehet ezt valahogy kikerülni?
Ha van valamilyen ötletetek kérlek segítsetek!!
Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest