- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Hali. Elvileg kéne, vagy az a gond hogy nem 5ghzen fut a wifi hotspot? Erre még nem is gondoltam amúgy. Mobilon nincs gond a sebességgel, de csak megosztva.
. Létezik olyan, hogy 5ghz wifi hotspot app androidra? koszi a segítséget?
Akkor valszeg a 2,4ghz wifi hotspot a ludas.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Marcsello31 #72551 üzenetére
Azt nem tudom. Én szoktam megosztani közben pc-re a vodafone-os netet és mindig átment a max sebesség. Ebből gondolom, hogy a vodafone ezt nem korlátozza.
[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
válasz Marcsello31 #72551 üzenetére
Ha a PC-ben lévő wifi kártya vagy a router amihez a PC csatlakozik nem ismeri az 5Ghz wifit akkor tökmindegy
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
4Grider
nagyúr
válasz Marcsello31 #72554 üzenetére
Milyen eszközzel/telefonmodellel osztod meg a netet? Amúgy ritkán megy keresztül 2.4 GHz-es wifin 50-60 Mbps-nál több.
-
Marcsello31
őstag
Szia! Egy Redmi note 11el, Android 13mas rendszerrel.
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! A reggeli mèrèsem Vodafone mobil nettel, speedtest:
[link]
Sztem egész jó. Lehet èrdemes volna átmenni az előfizetèsre?![ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Marcsello31 #72557 üzenetére
Ezért?
-
Marcsello31
őstag
Hát. Ahol èn lakok, el gondolkodtató. Sajnos nincs más. Meg nem csak ezért.
-
zzola
titán
válasz Marcsello31 #72559 üzenetére
Értem. Ezt Te tudod csak megítélni...
-
Marcsello31
őstag
Nincs gond. Èn sem ezt választottam volna. De még így is olcsóbb a másiknál. Meg veszek egy routert, abba belenyomom a simkártyat ès ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Marcsello31 #72561 üzenetére
Arre azért figyelj, mert könnyen tiltanak, ha nem megfelelő eszközben használod a SIM-et...
Főleg egy hang alapú korlátlan netest ha bedobsz egy routerbe. -
Marcsello31
őstag
Igen?! Hm. Ezt mintha a boltban is mondták volna. Na annyit meg nem èr az egész. Folyamatosan keresek 5ghz wifi hotspot appot de nem találok. Volt már olyan ötletem is hogy USBN keresztül osztom meg a netet raspberryre onnan lanon osztom tovább a konzolon. Csak kérdés hogy így is megmarad e a teljes sávszélesség. Tegnap letöltöttem 54gigányi jàtèkot kb 2 óra alatt, a voda nettel hotspot módban. Ha beosztom akkor a kedvenc játékaim lejönnek. Nem egész napos használatos dologra kell ez.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Marcsello31 #72564 üzenetére
ez egy feltöltőkártya, ha letiltják, akkor még is mi lesz? Veszel újat a teszkóban? Fölösleges ezen parázni...
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Marcsello31
őstag
Erre azt is írhatnám hogy szaloncukor.
-
Marcsello31
őstag
válasz 4Grider #72569 üzenetére
Szia, Valahogy így igen, nem is ez volna az alap net, ez csak a gyorsasága miatt kellene, ha valamilyen nagyobb csomagot kellene letoltenem gyorsan, Tegnap letoltotem egy teljes játékot róla, nem kapam semmi figyelmeztőt. De nem zavarom tovább a hülyeségeimmel a topicot, mindenre kaptam választ, utólag is koszonom.
-
4Grider
nagyúr
Vannak jobban menedzselt hálózatok és vannak kevésbé. A voda marha régen megégette magát a GPRS-el, így azóta is csak olyan rendszereket vásárol/épít, ahol a sávszélesség normálisan menedzselhető. Az általad említett szolgáltatónál meg volt sok éve egy 4G bevezetés pilot projekt, ami annyira "jól" sikerült, hogy a tulaja el is adta a hazai vállalatot az ebben a régióban üzemelő többi vállalatával egyetemben. Mondjuk mostanra ettől függetlenül a voda is eljutott ide...
-
csab2
veterán
A neten azt olvasom, hogy a Go Super csomag 7GB netet tartalmaz. A fiókomba belépve csak 3 GB-ot látok. Ez a 7 GB az új belépőkre vonatkozik, akiknek már nem járnak a pass-ok?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
dchard
veterán
A QoS nem azt jelenti, hogy lehúznak fixre. Hanem azt, hogy beraknak a legszarabb QoS osztályba egy bizonyos havi forgalom felett. Ez egészen addig nem lesz probléma, amíg mondjuk az esti csúcsban el nem kezd a kiszolgáló állomás torlódni. Amikor ez megtörténik, majd észre fogja venni a rokonod mert eléggé érzékelhető módon fog lassulni a dolog.
Ráadásul elég jellemző, hogy bekerülni könnyű a legszarabb kategóriába, kikerülni már nem annyira, mivel ez egy fajta büntetés. Van olyan szolgáltató, akinél két hónap "normális" forgalmazás után lehet kikerülni, bekerülni viszont azonnal be lehet, ahogy elérted a határt. Ráadásul a kedves ügyfélnek esélye nincs ezt észrevenni azon túl, hogy lassul a kapcsolat, garantált minimum sebesség meg nincs amire lehetne hivatkozni.
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
lugosi
MODERÁTOR
Adjatok már tippeket légyszi, hogy mire tudom elkölteni a tutis egyenlegemet, mert folyamatosan csak töltögetem minden évben, de semmit sem használok el belőle (a másik számom korlátlan, ez csak tartaléknak van, ha a másik szolgáltatónál valami hiba miatt nem lenne hálózat).
-
zzola
titán
Vecsésen és környékén lehetnek kimaradások. Csak mobilt érinti.
-
erh75
tag
Feltöltő kártyás csomagban lejárt a 12x1GB adatforgalom, erről jött is az SMS. Viszont újat venni nem enged az app-ban , ott úgy tűnik hogy még érvényes további 1 évig. SMS-ben sem enged hosszabbítani. A telefonon adatkapcsolat nincsen. Volt már valakinek ilyen gondja ?
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest