- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jancsiii
tag
válasz
dustinzahn #28050 üzenetére
Köszi! A másik érdekesség ha az alaplap ram kezelési módját beállítom "fast"-ra (standard,fast,extreme) akkor beáll az 5-5-5-15-re gyorsabb is lesz de instabil. Az instabil alatt főleg azt értem,hogy boot-oláskor "elfelejti" betölteni néhány driver-em pl.. hangkártya meg átrendezi a kijelzőm, a játékok viszont futnak rendesen. Arra gondoltam,hogy a w7 csinálja nekem a fesztivált. Nekem az 1. kiadású van 32 bit-es (7100) lehet ez gond?
-
BudaiZoli
tag
válasz
dustinzahn #28050 üzenetére
Sziasztok!
Páran biztos hallottatok arról, hogy ez a memória nem megy 1066 MHz-en. A CPU-Z és az Everest is más értéket mond. Akkor most melyiknek higgyek? Mert nemsokára vennék mellé egy ugyan ilyen ramot is, de ha ilyen gázos akkor inkább vmi megbízhatóbb után nézek! Olcsó húsnak híg a leve?
Üdv: Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 24 gb Corsair vengeance DDR3 tuning ram
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest