Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Én már arra is kíváncsi lennék, milyen az a téma amit képtelenség a K100D-vel helyesen exponálni, mert túl világos neki. Pláne, hogy a kitobi mondjuk tele állásban F/38-ig rekeszelhető. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy RAW-ból általában azért minimum 1fé-t még elvisel túlexpónak, aztán lejjebb lehet húzni. Szerintem egy átlag plutóniumtöltet felrobbanásának fényképezésére már jó. Termonukleárisra már lehet, hogy nem. De asszem akkor már nem csak a kép égne ki, hanem a szenzor is, és ezen az ND szűrő sem segítene
Meg egyébként is, minek vacaloljak szűrőkkel egy hidrogénbomba robbanásakor, csak ráfolyna a kezemre 
A Városligetben fotóztam egyszer egy földre helyezett reflektort amivel az épületet világították ki. Kitobival, szűrő nélkül. Asszem még csak nem is 1/4000-et kaptam záridőnek.
Röviden én ezt írnám inkább a kézikönyvbe: Ha a téma túl világos ehhez a felszereléshez, akkor ne fotózza le. Egyébként sem jó fotótéma.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg egyébként is, minek vacaloljak szűrőkkel egy hidrogénbomba robbanásakor, csak ráfolyna a kezemre ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)