- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudaspeter87
csendes tag
Sziasztok! Van egy gondom. Egy Nikon D80 gépem van, és bekapcsoláskor azt írja ki, hogy "Err". Nem is exponál, vagyis exponálna, de képet nem rögzít a gépre..A NIKON szervíz nem foglalkozik vele, mondván, nincs alkatrész utánpótlás, viszont youtubeon találtam videókat, ahol szétszedték a gépet és úgy sikerült megjavítani. Valakinek van ötlete? Vagy tudtok ajánlani valakit, aki segít nekem? Előre is köszönöm.
-
Throme
veterán
válasz Dißnäëß #37502 üzenetére
A sony mindig csinált nagy dolgokat. Saját videó formátum, cd, sacd, mindisc, slt vázak....stb.
Aztán valahogy sosem jött ki belőlük királyként, mert valahogy befuccsoltak, vagy más olcsóbban megcsinálta, vagy felhasználták a szenzorukat (nikon).
Valaki majd az új alfából is felhasználja az ff szenzort és csinál egy jó gépet, és a ony ismét hoppon marad... lehet éppen a nikon lesz az -
hotkar
aktív tag
válasz Throme #37503 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg - mielőtt kiderül, hogy a Sony tojta a spanyolviaszt - hogy az Alpha sorozat a Minolta felvásárlásakor indult, illetve folytatódott.
"When Sony acquired Konica Minolta's camera technologies in 2006 they chose the "α" brand name (already in use by Minolta in Asia) for their new "Sony α" digital SLR system. The Dynax/Maxxum/α lens mount (which was retained from the old cameras) is now officially part of the "α mount system". Forrás
A Sony pedig hozzátette a walkmangyártásban szerzett évtizedes tapasztalatát.
Már ha a Minolta név mond valakinek valmit.
-
Throme
veterán
válasz hotkar #37504 üzenetére
... igen, fénymásoló , jah ilyenből van másik is....
Nem azt mondom, hogy mindent ők találtak ki, csak voltak jó kezdeményezéseik, amiket sikeresen elcsesztek, és nem vitték sikerre... így nem biztos, hogy most kijött sony alfa FF vázuk mindent vinni fog, és a canikontax tulajok rohannak váltani....
szvsz
-
flash-
veterán
Udv
Erdeklodnek hogy van e lehetőség valahol valakinel kaució nelkuli nikon bajonettes obi bérlésre?Egy epuletet szeretnek lefotozni 16-15-14mm kb. Dx nagylátószögű obival. Kb ennyire kellene..
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz Throme #37503 üzenetére
Én ezt újrafogalmaznám a helyedben erősen... konkrétan a Sony-é most a világ legcsúcstechnikásabb fullframe váza [link] [link] ..
A cikk első 6 pontja önmagában olyan szerintem most a piac többi résztvevőjének, hogy borulhat kardjába, hacsak nincs valami kőkeményen eltitkolt über vasa a polcon prototípusként
És emberek még vesznek Nikont, Canon-t .. tükröset. Elképesztő Nikon meg csodálkozik a pénzügyi adatain ..
A Sony tojta a spanyol viaszt - épp a napokban. Tegnap, ha jól rémlik
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
zool1
őstag
válasz Dißnäëß #37508 üzenetére
Ez is egy erősen kisarkított vélemény, ámbár úgy legyen....! Mondom ezt úgy hogy Nikon rendszerem van, és nézegetem a Sonykat, igen mert olyat szeretnék! És csak annyit szeretnék, hogy hozza képminőségben, és tudásban a jelenlegi vázam szintjét(képminőség, iso, af sebesség, stb)! Az Sony A9 lehet hogy hozza, de 4500 dodót, jelenleg nem pengetnék ki érte..., annak ellenére, hogy papíron jónak tűnik, kivárunk.
[ Szerkesztve ]
-
Dißnäëß
nagyúr
A gyerekhibákat érdemes mindig kivárni, meg 1-2 firmware frissítést, igen. De csodás, amilyen irányba és ütemben halad a technika. Ha ezt akár csak 6-7 éve bárkinek megemlítenénk, hogy képzeld, ez lesz 6-7 év múlva, kb. arcon röhögött volna. Bárki. Kiv vagyok a komolyabb tesztekre (na meg az "R" verzióra majd, mi csökken mennyire az ultranagy felbontás miatt).
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Throme
veterán
"És emberek még vesznek Nikont, Canon-t .. tükröset. "
Igen, ezt akartam kiemelni, hogy hiába a mindenvivő sony váz, valahogy nem sikerül nekik kiemelkedni a többi fölé.
Nekem volt (meg is van) a minidisc walkman-em. Akkoriban egy ing felső zsebben elférő zenelejátszó nagy dolog volt, mert éppen mentek ki a divatból a batár kazettás walkman-ok, de még nem robbant be az mp3. Akkor nem tudta a sony -az amúgy király - mindisc-jét dömping szerűen elterjeszteni. Fő ok az árképzés és nem túl jó - semmilyen - marketing volt. Aztán csak pislogtak az mp3 lejátszók láttán, és már hiába oldották meg a további tömörítést a minidisc lemezeken, az emberek a gyengébb minőségű mp3 zenéket hallgatták. Aztán a lejátszók is összementek, és senkit nem érdekelt, továbbra sem, a még mindig drága minidisc...
Ugyanezt le lehet írni a cd - dvd lejátszóikról...
Majd pont a sony ff váz fog terjedni.... (ne legyen igazam)Hézagosan nézem a milc fórumot, kíváncsi leszek arra, hogy akár innen, akár a milcesek közül hányan ugarnak bele ebbe az új sony ff milc vázba?!
Mindenhol leírják majd , hogy milyen király (én se mondom, hogy nem, mielőtt valaki félreért)... aztán ennyi. Japóknak kellett volna leckét venni Steve Jobs-tól...Egy dolog valami jót kitalálni, megalkotni, és másik dolog azt sikerre vinni.
szvsz
-
m3ss
veterán
tenyleg nagyon durva ez a gep, papiron eleg tokeletesnek tunik. kezebe nyomnank vkinek 5d1-es idokbol egy ilyen konstans szemkovetos gepet blackout free, 60 ae / af szamolas percenkent...lenne csodalkozas
aumugy amerikai piacon 2017-ben mar lenyomta a sony a nikont ff eladasokban.
ok, hogy nekunk draga 4500 dollaerert, de egy 5d4 is 3500 dollar, ahhoz kepest ez a vaz tudasahoz kepest majdnem olcso.
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Dißnäëß
nagyúr
Minden szavad aranyat ér.
Pontosan. Ennyi.Amikor egy 5Dmk4 azzal "innovál", hogy vertikálisan széthúzza kicsit "jobban" a 61 darab fókuszpontját spéci tükör egyéb bla bla [link], vakon meredek a képernyőre, hogy "mi vaaan ? Ti most komolyan, szopattok ???" Valamivel (de nem durván) több dodóért 93%-os képlefedésű, 693 (!!!) darab, tükör nélküli, fókuszsíkban lévő fázisalapú AF pontot kapok és ez csak 1 plussz a fényévnyi előnyökből... b+ annyira űrtechnika egy ödémanégyhez képest is, hogy dafuq
-
törölt tag
-
m3ss
veterán
válasz Dißnäëß #37513 üzenetére
tenyleg urtechnika. ilyen az amikor vki fejleszt, mert ra van kenyszeritve ha el akar adni vmit...fuji is hasonlo uton jar. 5d4 is "blackout free" mondjuk liveviewban, es bitang gyors ott. de limitaltabb a felhasznalas, nincs szemfelismero, meg ki akar lv-bol fotozni...
de canon is tudna ha akarna, elobb-utobb kenytelenek lesznek.naja. en leginkabb azert indultam el a milcek iranyaba, mert ott nem kulon sikon vannak a pdaf erzekelok. elegem volt ebbol hogy erre szor, arra szor, kalibralod felevente..es igazan konzisztens sose lesz kis doffal. reszponziv, meg harap de mire megyek vele ha rekeszelni kell...ott voltak a bitangeles artok, amiket nem lehetett kihasznalni kis doffal, mert pontosan bekalibralt uveggel is olyan szoras van tukros pdafel, egy jol megvilagitott iso 100as fokuszteszten is, nem hogy elesben ez egy idejemult technologia, tukor miatti kenyszermegoldas.
es hat eleg sokaig sorolhatnank a kulonfele elonyeit a milceknek, tukros gepek mellett viszont egyre kevesebb erv hozhato fel.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Roachy
senior tag
Egészen biztos hogy eljön a MILC-ek ideje a profiknál is, de amíg csak a Sony-nak van ilyenje (főleg ennyiért!) addig tuti nem. Hiába csinálnak jó cuccokat, egy borzalmas üzletpolitikájú cég, még pocsékabb supporttal, mindezt horror áron. Tényleg nagyszerű a technológia, jó látni hogy mennyi lehetőség van benne és hogy mit hoz a jövő. De tényleges váltásról csak akkor lehet szó, amikor Canon/Nikon is kijön a sajátjával, ami lehetőleg kompatibilis a már meglévő ff optikaparkkal. Addig ez a gép is marad, a fanatikus és gazdag sony imádók játékszere. Hiába tűnik most már tényleg alkalmasnak arra a technika, hogy leváltsa a pro dslr-eket, nem ez a gép fogja megtenni.
-
Roachy
senior tag
válasz Throme #37500 üzenetére
A D7500, kb most ért vissza oda, ahova a 7xxx szériát a Nikon szánta. Nem szabad elfelejteni, hogy hosszú ideig a D400 által hagyott űrt töltötte be DX csúcsgépként. De mivel itt van a D500, ezért valamelyest vissza lett pozicionálva és nem tűnik akkora előrelépésnek a 7200-hoz képest.
-
JohnyBlue
addikt
"És emberek még vesznek Nikont, Canon-t .. tükröset. Elképesztő Nikon meg csodálkozik a pénzügyi adatain ."
Na igen veszik... mert mit lát az egységnyi sugarú közepesen leittasodott Ronaldó vagy Réjkönnen fan?! Kedvenceiket Mivel fotózzák a nagyok? Beleég az agyába az emberkéknek... a fényképező ott kezdődik, hogy Canon vagy Nikon mert a PROFIK azt használják...
Amíg a Sony nem hoz egy nagytelesort és azt nem nyomja le X hírügynökség torkán illetve nem ad ki használatra sporteseményekre kamionnyi eszközparkot a fotósok kezébe amit a pór nép majd lát, hogy niniiii Szoniii ... addig szerintem nem sok változás lesz.
Lehet az USA-ban lenyomta a Nikon-t de mostanság jöttünk haza Máltáról, na ott mindenki CaNikont tolt Én voltam Sony-s csak lehet volt más is de én mást nem láttam
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
JohnyBlue
addikt
válasz marcitp #37522 üzenetére
de de mindenkinek sonyt ! Persze, hogy teljesen jó egységnyi sugarú Jóska úgyse veszi észre vagy ha észre is veszi, hogy homályos a Béla akkor se érdekli mert nagyon jó kép! Ahogy drága anyósom mondaná olyan kis rusztikus beütése van...
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
Nameste
tag
Azért az is fontos szempont, hogy ki merre halad? Nikkonnál nem vagyunk teljesen meggyőződve hogy egyenes irányba haladnak valami felé. Kicsit ide oda tapicskolást lehet érezni, a Sony-nál viszont rengeteg dolgon fejlesztettek a visszajelzések alapján.
Szervízen és supporton is elkezdtek dolgozni, így könnyebb szívvel gondolkozik az ember a váltáson.
-
szacsa82
tag
válasz marcitp #37518 üzenetére
Vigyázzunk azért ezzel, mert az új sonyt nem a belépő dslr-ek versenytársának szánták: jelen pillanatban azon megy a vita, hogy jobb-e bármiben a D5 meg az 1D nála, azoknak pedig csak a kétharmadába kerül!
Elég sok fotós fórumot követek, meg pár youtube-os fotós vloggert is, és egyre inkább az a benyomásom, hogy a profik is elindulnak minden más felé. Egyesek nem csak MILC-eket, már 1 incses (sony, pana) prémium kompaktokat is használnak adott helyzetekben hivatásos munkákhoz (persze a legtöbb ilyen eset videós képesség miatt adódik). Meg olyanok is vannak, akinek elegük lett a nehéz hátizsákból, és ezért használnak mást, mások sportot csinálnak abból, hogy bizonyítsák: egy zsebgéppel is el tudnak lenni. Valójában a technika úgy fejlődik, hogy abszolút képminőség terén összeszűkült az olló.
Le merném fogadni, hogy 5 éven belül a fotós társadalom túlnyomó része átáll mindenféle alternatív kütyüre, és annyi lesz a tükörnek. A hírekből az érződik, hogy a Nikon is keresi ezt az utat. Személy szerint sajnálom is, mert én egy filmes Praktikán tanultam fényképezni, és ha nincs a nyomás a digitális átállásra, én biza máig azt használnám. Szóval egyelőre még minden nem tükrös dologra csak messziről és ferdén nézek, aztán majd meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/gp/147950305@N06/2VsXP4
-
Throme
veterán
válasz balubali #37524 üzenetére
A fórumtársnak inkább privátban tedd fel a kérdésed. Már nem nikonos, és ide nem jár vissza...
Szerintem az ő váza garis volt, mikor szervizeltette, ráadásul neki beállítás után is gondjai voltak a D7k + 35 mm fix lencsével.
Elege lett, és milcre váltott.....Vagy, a szervizt hívd fel és ők megmondják...
-
HardoDave
újonc
Sziasztok! Nemrég lettem Nikon tulaj. Nem volt előtte DSLR gépem soha. Használt a gép és az a bajom vele hogyha a kis ablakos módban van nem talál fókusz. Végig megy a motor ide oda és ennyi. Ha átváltok a hátlapi nézetre akkor meg jó. Mi lehet a baj? Elvileg a gyári obi van rajta AF-S Nikkor 18-55 DX VR. A gép D5300.
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz HardoDave #37529 üzenetére
Próbáld meg újra, hogy:
- a menüjében mindent visszaállítasz alaphelyzetbe. (biztos van valahol alapbeállításokra visszaállítási lehetőség)
- Módválasztó tárcsa auto módba
- Obin ellenőrizni, hogy AF-re van kapcsolva a fókusz mód.
- Jó fényviszonyok (szabadban)
- kontrasztos téma (tehát nem felhő, vagy nem ablaküvegen keresztül, ... stb)Ha így se talál fókuszt, akkor szerintem ott valami gebasz van.
Vagy esetleg másnak itt lesz még ötlete ...Vásárláskor nem próbáltad ki?
-
Throme
veterán
válasz HardoDave #37531 üzenetére
Az a helyzet, hogy ezeknél a dslr gépeknél a téma komponálás elsődlegesen a keresőben történik, nem pedig a hátsó LCD-n.
Erre van kihegyezve a dolog, a hátsó LCD-s komponálás/fotózás bizonyos helyzetekben persze könnyítés, de lassabb a fókuszálás.Ha sehogy se sikerül a keresős fókuszálás, akkor szerintem az eladóval fel kéne venni a kapcsolatot, hogy mutassa már meg, neki hogy megy, vagy esetleg egy cimbinek szólj, akinek van dslr gépe, hogy vessen egy pillantást a témára. Pláne ha van nikonos ismerős, neki van obija, amivel ki lehetne próbálni a vázadat.
Még esetleg az objektív és a váz kapcsolódó érzékelőit tisztítsd meg, annak ellenére is, ha látszólag tiszták.
Nekem most tényleg nincs több 5letem...
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz Throme #37530 üzenetére
Szívás lenne, ha kiment volna a PDAF fókuszálás. Mivel LCD-n fókuszál (LiveView-ban), CDAF oké. Az obin AF kikapcs mindkettőt kilövi, CDAF-et is, de az megy. Szóval lehet szerviz, de előbb én is maszatolnék beállításokkal, nehogy user error legyen, mielőtt bekerül a Fóti útra.
-
OPiiPO
veterán
válasz szacsa82 #37526 üzenetére
"Le merném fogadni, hogy 5 éven belül a fotós társadalom túlnyomó része átáll mindenféle alternatív kütyüre, és annyi lesz a tükörnek."
- eléggé régóta temetik azt a tükröt, de ha körbenézek, sokáig fog még tartani az a haláltusa[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Throme
veterán
válasz Dißnäëß #37533 üzenetére
Inkább az eladónak vissza, ha tényleg nem valami júzer error. Első dslr és átb@szással indul a dolog..... ez milyen már?!
Pedig a D5300 egy jó kis gép.Az átb@szások országában mondjuk én ezért (se) veszek használtat. (max ha ismerem az eladót, de inkább összespórolom azt a 20-30-50-70-100k-t ami a különbözet)
#37534) OPiiPO : főleg ha éveken át valaki berendezkedett canikon szettekre, ha csak nem lehet azt a sony ff vázat adapterezni canikon obikra.....
[ Szerkesztve ]
-
válasz Dißnäëß #37533 üzenetére
"mielőtt bekerül a
Fóti útra." a Hungária körútra----
Nekem egy (többek között) fórumos kolléga adott volna el egyszer egy fókuszhibás Tamron 70-300-at teljes (használt) áron. Azt elfelejtette közölni, hogy javítva volt, majd miután ez kiderült (google mindenre emlékszik, korábban még ki volt írva a hirdetésben) az volt a válasz, hogy nála még működött.
Szerencsére gond nélkül visszautalta az árát, és lehet hogy tényleg elhitte, hogy a javítás után fullosan működni fog, csak azért haragszom még utólag is, mert ha odaírja hogy javított, -15-20% alkuval lehet hogy akkor is vittem volna. Ettől még nem ment el a kedvem a használt cuccoktól, bár vázból csak újat vennék, objektívnél nem biztos hogy akár 100k-nál is megáll az a különbség
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Dißnäëß
nagyúr
Aaa költöztek, nem tudtam. Rég volt Nikonom.
Átbaszós téma: pár hete vettem egy 250-es SSD-t az öreg Core2-es laptopomba, Linuxnak, stb, nem nagy nyúzásra. Használt, itt ph. HDD Sentinel screenshot, 100/100, minden fasza. Viszont feltűnt a hirdetésben, hogy a start-stop-ok száma kevesebb, mint az én mindennapos PC-m rendszer SSD-jéé, az össz működési ideje is kevesebb volt pár nappal, de míg nálam az összes írt adatmennyiség 2,71 TB volt, ennél vagy ~4 .. hát gondoltam, ha 100/100 akkor nagy para nincs, meg nem volt egy földhözverős árban hirdetve amúgy.
Beneveztem rá.
Tali eladóval, hozza a motyót. Röviden míg kicsomagolom, rákérdeztem, hogy bájdövéj, mire volt használva ? Vállat von, áá semmi extra, netezgetős gépben volt. Ja mondom oké, akkor az a 4+ TB írás rajta biztos 4.7 Gigás Linux DVD ISO-k tologatásából jött össze, igaz ? Erre elmosolyodik, látva, hogy nem hülyével volt dolga és hát igen, torrent ment rajta, kell a nagyobb drive, ezért adja el. Mondom fasza.
Végül elhoztam, nincs rizikó benne, pláne, hogy hobbigépbe lesz meg tényleg 100/100, sebessége is jó, szóval TRIM volt és jól kezelte az elektronika a dolgokat, nincs szétkopva, de azért ha egy egyszerűbb user vagyok, szónélkül beadta volna, hogy anyu netezgetős gépében volt Ennyit a magyar használt cuccokról Se procit, se autót (pláne), se egyebet nem érdemes itthon használtan venni, max akkor csak, ha van rajta gar és nem gyári specifikáción túl akarjuk hajtani. (Például még garos Kia-t vennék simán, amin van 2 év a 7-ből).
-
fireman123
őstag
válasz HardoDave #37529 üzenetére
Szia.
Próbáld meg a két zöld pöttyel jelölt gombot (menü és i) két másodpercnél hosszabb ideig nyomva tartani egyszerre, ...ez egy sor paramétert visszaállít alapba. Ha van használatid hozzá (neten megtalálod ha nincs), akkor a 72, 177, 183 oldalakon ír a különféle visszaállításokról.[ Szerkesztve ]
-
fireman123
őstag
válasz fireman123 #37538 üzenetére
-
Throme
veterán
Nem tudom, de pont az obik tartják az árukat jobban, szemben a vázakkal...
Egy tamronnál, vagy sigmánál az az 5/3 év gari se kutya, nekem az is megér + zsét.
A tamronnál állítólag nem átruházható, tehát már itt van egy átbakkerolás, ha a hirdetésben ott van az, hogy még garis.... faxt az!Amiket én vettem obik, azok nem 200-500k tételek, így nagy különbség nincs használt vs új közt.
-
HardoDave
újonc
válasz N.GÁBOR #37541 üzenetére
A Reset nem segített, Amúgy másik obi is van hozzá egy Sigma DG 70-300 as azzal se csinálja. Az eladót hiába zaklatom a bajjal, egy idősebb csóka volt aki igazából örült ha bekapcsolta, ő hozzá egy tartozás fejébe került... Szóval ez az oldal nem játszik. 2014.02 es a Garipapír a 3 évet pont meghaladta...
Az jelent valamit, hogy a kis középső négyzet ami kipirosodik nem jelenik meg ha keresőnézetre váltok AF ben? Ha átnyomom MF re, akkor meg beugrik ,befókuszálok és fotóz is. Még reménykedem hogy csak el van állítva -
fireman123
őstag
válasz HardoDave #37542 üzenetére
Keresőben csak akkor lesz piros a négyzet ha élesre álláskor kevés a fény, megfelelő fénynél nem pirosodik ki a négyzet. Élesre álláskor kellene hangjelzést is adnia, valamint a kereső bal alsó sarkában egy sárgás pötty is megjelenik és jelzi az élességet.
A négyzet nekem feketén mindig látszik, minden módban.[ Szerkesztve ]
-
HardoDave
újonc
válasz fireman123 #37543 üzenetére
No akkor itt a baj, nekem Af ben eltűnik a négyzet :S
-
HardoDave
újonc
válasz fireman123 #37545 üzenetére
A kis pötty villog bal lent, az megvan. Hangjelzést nem ad. LCD módban ad hangot. A fekete négyzetnek van speckó neve? Arra keresnék rá még esetleg.
-
-
HardoDave
újonc
válasz fireman123 #37547 üzenetére
Akkor elviszem szervizbe hátha tudnak valami okosat. Hova vigyem mit javasolsz?
-
fireman123
őstag
válasz HardoDave #37548 üzenetére
Nikon kft. Bp. Hungária krt. 130
[link]
Nem tudom, hogy a D5300-at itt javítják-e, nem rég változott a dolog, csak bizonyos vázakat fogadnak, többit kiküldik valahová külföldre, nemtom pontosan hová. Előtte hívd fel őket.infó DX vázak javításáról ...Csehországban
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz HardoDave #37548 üzenetére
Nikon szerviz, Hungária körút.
Mivel garanciás időn túli a váz, így mindenképpen zsebbenyúlós lesz. Már ha nem valami banális hibáról van szó, amire nem gondoltunk....
A javítás nem szokott olcsó lenni...
Ja és mostjut eszembe, lehet külföldre küldik, mert jött tavaly a hír, hogy a magyar szerviz csak FF dolgokat javít....
Idő és pénz.
Az eladónak vissza kéne venni a cumót, nem hiányzik neked ez a tortúra... gondolom.
Nem tudom pontosan hogy megy ilyenkor a buli... de szerintem inkább vissza kéne adni a gépet. Lehet az öreget is átverték, de most közvetve te vagy átverve.
...szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Projektor topic
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Óra topik
- További aktív témák...
- Nikon Z Nikkor Z 24-200 VR azaz optikai stabilizátoros utazó zoom eladó
- Panasonic Lumix s5 + kiegészítők, Beszámítás, Leírást olvasd!
- GARANCIÁLIS! Makulátlan állapotú Nikon Nikkor Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR objektív
- Panasonic Lumix G7 + Lumix G Vario 12-60 f/3.5-5.6
- Viltrox EF-M2 II speedbooster 0.71x
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest