- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
Perillustris #48226 üzenetére
Tény, hogy jó eséllyel meg lehet különböztetni a két gyártó vázaival készült képeket a színeik alapján.
-
gab.m
senior tag
válasz
Perillustris #47967 üzenetére
Az SB-400 egy felesleges pénzkidobás, kis barkácsolással kb. ugyanazt kihozhatod a beépített vakuból. Én még sose tudtam rászánni magam használt vaku vásárlására, pláne egy SB-600-ra, ami már nem mai konstrukció. Ki tudja hány villanás van benne, és mennyit fog még elmenni?
Mondjuk ezzel szerintem egyedül vagyok ebben a topikban, sokan vettek már itt használt vakukat. Én mégis inkább azt mondanám, hogy keress olcsót, újonnan. Pl. Metz, Sigma, vagy ha nem riadsz vissza a kínai termékektől, akkor Yongnuo. -
Larry303
addikt
válasz
Perillustris #47901 üzenetére
ezt kimondottan Freddynek fejlesztették a sonynál.
-
törölt tag
válasz
Perillustris #47901 üzenetére
Örülök h tetszik
-
válasz
Perillustris #47744 üzenetére
Videó esetén a kiegészítőkben rejlik a legnagyobb titok, amelyek felemésztik a pénztárcát... szvsz két dolog számít, milyen jó iso-ban a készülék, és milyen fps értékeket tud fullHD-ban. (sarkítva persze...)
Kihajtható kijelző ténylegesen előny... de egérmozin nem lehet videózni, legalább is nem nagyon látod mit "művelsz".Fotó szempontból, meg ÜVEG kell a 24mpixel-hez...
-
aleister
veterán
válasz
Perillustris #47727 üzenetére
A videózás véget inkább a többieket kérdezd. Én alig használtam a gépem erre, nem sok tapasztalatom van a témában.
Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy tipikusan a hobbivideókra (családi rendezvények, gyerek/kisállat, stb) jobban jársz egy digitális kamerával, vagy rosszabb esetben olyan dslr-rel, ahol a képstabi a vázban van (tehát nem Nikonnal). Állati jó kis videókat lehet készíteni egyébként dslr-rel, de ezek mind jól megkomponált, átgondolt, rendszerint fix kameraállással készült felvételek. Több kameraállásból videózva, profin összevágva, DOF-fal játszva. Tehát nem a Sárikitti ballagása-szerű történések. -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Perillustris #46369 üzenetére
Nekem anno a D40-hez 18-55 + 55-200 kitem volt, ezek mellé vettem a 18-105-öst. Utóbbi sokkal kényelmesebb átfogású, utána sokáig nem használtam a duplakitet, majd az 55-200-at el is adtam...
Hogy árban mi a pálya azt nem tudom, de ha nem használod a telét, akkor a 18-55 helyett a 18-105 kényelmesebb, képminőségben kb ugyanaz (talán a 18-105 torzítása kicsit nagyobb, és a közelpontja is messzebb van).
-
Perillustris
senior tag
válasz
Perillustris #46369 üzenetére
Semmiképpen sem türelmetlenkednék, ha nem kellene 1-2 napon belül eldöntenem. Minden vélemény számít.
Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest