- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi SIM-ek itthon
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
rankesz #30164 üzenetére
Nem annyin hajtom, de egy eltárolt biosprofil után annyin is járhat... jelenleg 1.25v-al megy 4250mhz-en gamekhez ennyi is elég, de ha elkezdek konvertálni mint az állat perceket lehjet nyerni az órajelemeléssel akár!
ela:
A másik pedig hogy miért nem kellet SB az az hogy sem kedvem nem volt eladni a lapomat, ramjaimat, és a vizeblokkomat lecserélni, a másik hogy szeretem a rendszeremet, a lapom hülyére ver egy SB-s lapot, a 3. meg hogy a 4 magos i7-hez képest a SB talán 10%-ot tud felmutatni...No comment... mostmeg már nemkell ecsetelni miért nem érdekel
A tuningról meg csak annyit hogy ez válogatott 980-as WR fpo-ból... és volt ára is!"Ja így nagyon könnyű jónak lenni"
Mindennek ára van, és az hogy így megy a rendszer az azért van mert sokat spóroltam rá, nem azért mert gazdag k*csög vagyok aki anyutól kapta... Rendes melós vagyok mint bárki más!
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Aktív hűtés és nagy aksi várható 9 hüvelyken
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Horgász topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest