Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Erdei88 #26532 üzenetére

    Szerintem NFS High Stakes lesz a dologból. :DDD Azt nem lehet megunni.

    Qru: Viszont legalább sokat tanulsz. :C

    HSM: Hát én zenére megyek, szóval maradok a sztereó hangzásnál (nem bírom, ha középről jön a basszus), vagy max. majd ha 8 db minőségi, 120W-os hangfalat körbe tudok rakni egy megfelelően nagy szobában, akkor lesz nálam "surround". Anno a Technics erősítőm virtuális dolby surround-ja (2+2) bőven vert mindent (1995).

    BMW001: Elcsábultál? :F :N De próbáld csak ki, aztán majd jelezz, mikor térsz vissza X58-ra. :DDD Én csak 85k körül láttam 2600K-t, és szerintem attól, hogy lehet állítani benne a szorzót, nem kéne rögtön azt hinni, hogy stabil is lesz bármekkora emeléssel. Máskülönben, mint írtam, eleve max. szorzóval adták volna ki. És mi lesz a CFX-szel? :F
    Az új GB lapok nem azért jönnek tölténytárral, hogy ne kelljen keresgélni a stukiba? :F :DDD (Qru mesélhet az érzésről sztem.)
    Az is lehet ám, hogy a gyakorlati tapasztalatok alapján a SB fog zuhanni, és az X58 pörög följebb, bár nekem nyilvánvalóan jobb lenne az általad felvázolt lehetőség. :DDD

    Cybertrone: P67 P55-öt váltja, nem is volt várható teljes CF/SLI támogatás. Amúgy én sokszor szépen leterheltem az X58-amat 100%-ra, az más dolog, hogy játékok nem nagyon mennek 50% terhelés fölé.

    OldJohnny66: Úgy írtad, mintha nem ismernéd. :U Végül is az a gyártó vessen követ az ASRock-ra, amelyik még nem adott ki bugos biost. Egyébként szoktam is írni, hogy NEM KELL biost frissíteni, ha minden rendben működik, az ASRocknál (meg másnál is) pedig külön jelzik, mit tettek bele az újba. Lehet, hogy ha olyan cucc lett volna a hardveremben, amilyenre gyúrták, nem lett volna az az apró hiba sem. De azért én kipróbáltam, mert ilyen kekeckedő alak vagyok. :B ;]
    2x16 vs. 2x8 PCI-E már HD3870-érában is voltak tesztek, és már azokkal a kártyákkal kimutatható volt a 8+8 sebességhátránya. Nagyobb teljesítményű kártyákkal csak még nagyobb lehet a lemaradás.

    tom_tol: Hát én volt, hogy kihasználtam az X58 erejét, volt, hogy nem, de hogy amikor kellett, akkor nagyon jól jött, az hétszentség. :DDD Most meg ezzel a P4-gyel, ááá.... :W CD ISO tömörítés 40-50 perc, anno egy DDVD volt 20... :Y

    dime27: Megfeledkezel a hasonló teljesítmény melletti komoly SB-hiányosságokról!
    Azt se felejtsd el, hogy tuningolatlan i7-esekkel vetik össze a magasabb órajelű SB procikat! ;) Ez az 1.5V-os RAM-határ meg még gázabb.
    Nekem az X58 sebessége megfelelt (sosem kellett OS-re várnom), attól meg egyetlen alkalmazás sem fog érzékelhetően gyorsulni, hogy kimérve valamivel gyorsabb alatta a rendszer.
    GB-ot lehet, nem kéne... :U De Qru lehet, elcseréli az övét egy ASRockra. :)

    coonee: Volt már itt belinkelve egy rakás teszt.

    HSM: :K Szóval van még, akinek feltűnt a dolog.

    cut: Én mást sem hangoztatok, minthogy nekem újra X58 lenne. :U

    Erdei88: Szerintem is ki lehet húzni X58-cal X68-ig. :K Elvégre szegény ember vízzel főz... :(((

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák