Hirdetés
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
Test Drive Unlimited Solar Crown
Mivel elindult a játék demo verziója, és megjelenési dátum is van, így útjára indítanám a játékhoz tartozó topikot
Megjelenési dátum: 2024.09.12.
Fejlesztő: Kylotonn
Kiadó: Nacon
Platformok: PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Windows„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
ricshard444
veterán
Én várnám a véleményeket, mert kormánnyal nem tudtam belőni megfelelően részletes opció hiányában, gamepaddel meg nem valami nagy az élmény számomra.
A másik gondom pedig a borzalmasan rossz futási teljesítmény. Ahogy néztem 4K-ban egy 4090 sem képes stabil 60 fps -re.Egyelőre első körben nekem ez kihagyós, pedig az első részbe több 1000 órát tettem.
Vannak dolgok...
-
Ármester
válasz ricshard444 #2 üzenetére
A teljesítmény nálam is katasztrófa.
Rx6800 + R7 2700 van, 2560×1080 felbontás, de ilyen 30-40fps-t tudok kicsikarni.De ezen csak javítanak még, én próbálgattam, FSR se segít semmit, ha full minimumra veszem akkor néha van 50fps is. De stabil 60 esélytelen
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
ricshard444
veterán
Itt egy 5900X + 5700 XT van, 1080p FSR Balance és Medium mellett volt 40 - 45 fps.
Lesz videókártya csere nyár végén, de kételkedek, hogy tudok olyat alá rakni amin szépen is néz ki és stabilan fut.A pályát elég negatívan éltem meg, mert olyan élettelen, behatárolt valami.
A kamera is nagyon furcsa számomra, olyan idegesen rángatózik, de kiemeljek egy pozitívat: a hangok meglepően jól sikerültek, amit nem vártam volna.Ha a kormány részét összekaparják és látom, hogy van benne tartalom, akkor akciósan lehet még esélye, de a demo alapján ez nekem nagyon kétes munka.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Tattix
tag
Elvoltam vele!Apróbb hiányosságok vannak de majd meglátjuk véglegesbe.16-os szintig engedte vinni...onnét zárolva volt.
-
wjbhbdux
veterán
a beta óta:
00:00 Továbbfejlesztett grafika és világítás
01:00 Javított fizika: Grip Driving
01:19 Javított fizika: Drifting
02:09 Javított forgalom sűrűsége
02:15 Javított kipufogógáz füst
02:20 Javított gumifüst
02:34 Javított hangok
02:45 Javított sebességérzet
02:55 Javított belső minőség
[link]/s
-
spleenszuru
őstag
Na megvette valaki? Redditen ahogy nézem, elég problémás a launch, jól tettem, hogy ebbe nem ugrottam bele.
Malaka!
-
ricshard444
veterán
válasz spleenszuru #7 üzenetére
Én igen, de csak megjelenés napján tudok vele játszani.
Mondjuk ki: borzalmasak a visszajelzések és sokan nevetnek rajta, hogy mobiljáték, ami erős túlzás, de manapság…
PS5 -n viszont annyi biztos, hogy low setting közelében fut Performance módban, ami nem sok jót sejtet a demo után sem.
10k alatt megúsztam, így nem sok elvárásom lesz. A demo egyedül a hangokban győzött meg, aztán ki tudja, lehet el lehet vele lenni. Pár hónapja elég sokat játszottam újra az eredeti TDU -val, a mai napig hozza a feelinget, ami kihalt.Imádtam a Forza Horizon szériát is, de számomra elkopott, így valami másra vágyom, ami lehet(ne) ez.
Vannak dolgok...
-
Viper26
nagyúr
válasz spleenszuru #7 üzenetére
Én egyelőre kivárok, meglátjuk milyen lesz a launch (PC).
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Ármester
Szintén kivárok kicsit, demo/ zárt teszteket nem nagyon bírta a gép, pedig annyira nem gyenge.
Remélem ezen javítottak
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
ricshard444
veterán
Folyamat csökken a pontszám Metacritic -n, most már kíváncsi vagyok mit rontottak el ennyire.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
wjbhbdux
veterán
válasz ricshard444 #11 üzenetére
Nem fut jól se PC-n se konzolon és a multiplayer kapcsolódással, serverekkel is baj van. Van hogy nem tudsz autót venni fejleszteni mert várni kell amíg újra kapcsolatba lép..
/s
-
ricshard444
veterán
Sikerült játszanom 20 percet, majd a tutorial map második versenyét nem adja be....
Ismert bug és tutorial reset -t kell kérni a fejlesztőktől és úgy TALÁN jó lesz.
Ebben a pillanatban kidobtam a pénzt az ablakon, mert nem tudok tovább haladni a tutorial első versenye után.
Vannak dolgok...
-
wjbhbdux
veterán
válasz ricshard444 #14 üzenetére
Amikor már a rendes pályán vagy és nem mennek a verseny serverek, érdemes felfedezni menni XP-ért, elég sokat ad.
/s
-
ricshard444
veterán
Majd ha kihúznak a fejlesztők a bugból megnézem.
Első élményre:
A grafika korrekt, nincs vele baj, anno a Crew első része sem volt szebb a maga idejében, sőt.
A kormányt nem szereti, kb 360 - 540 fokkal játszható, mert a végleges verzióban sem lehet semmit àllítani csak a FB erősségét és a gombokat.
Emiatt majd megnézem kontrollerrel is, ott talán jobb.
Ez így egyelőre nem 10/5, mint amit az átlag megítélt, de remélem kihúznak a bugból, hogy játszhassak is.[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #16 üzenetére
VPN nálam megoldotta, new game -t adott be, utána újra tudtam kezdeni és beadta a tutorial versenyeket.
Kormánnyal egyelőre felejtősnek tűnik. Vicces egyébként:
Utóbbival érzéketlen a fordulás, gamepaddel meg hirtelen rángatós.Vannak dolgok...
-
MasTer
tag
válasz ricshard444 #17 üzenetére
Ez komoly? Kormánytámogatás nélkül teljesen felejtő részemről. Az orig TDU-ban pont a kormányos vezetési élmény ragadott meg.
MasTer of puppets I'm pulling your strings...
-
Viper26
nagyúr
válasz ricshard444 #19 üzenetére
Állítólag eleve kontrollerre van írva.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
ricshard444
veterán
Visszadobott a Tutorial -ba és ugyanúgy gliccsel a 2. verseny, nincs a pályán....
Eléggé csalódott vagyok, hogy nem tudok vele játszani, hiába rendeltem elő.
Irtam a supportnak, de ahogy nézem van bőven dolguk.Vannak dolgok...
-
spleenszuru
őstag
válasz ricshard444 #21 üzenetére
Sajnálom a rossz élményed, hátha segítenek, aztán jó lesz.
Mindenesetre nagy volt a kísértés itt is, próba után vegyes érzéseim voltak, de végül jól tettem, hogy nem vettem meg.
Így is elég játékot rendeltem elő idén, és egy még hátra van.
Malaka!
-
ricshard444
veterán
Én úgy voltam vele, hogy támogatom a fejlesztőket, mert a Forza óta kb megszűntek az open world autós játékok.
Olvastam egy embert akinek 5 nap után resetelték a mentését és azóta jó.Szétnéztem a menüben: találtam testreszabást, elég fura megoldással. A kiosztott gomboknál lehet pl a steering -nél állítani a dolgokat. Örülnék, ha játszhatóra be lehetne állítani kormánnyal.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Lenullázták a mentésem a fejlesztők, így végre tovább tudtam haladni és játszani vele rendesen.
Még mindig vannak szerverről ledobálós hibaüzenetek sajna.
Beállítottam a kormányt, 720 fok volt a plafon amivel még jó élmény volt és játszható is maradt, de ez csak egy illúzió volt, mert a szűk utcás / pályás versenyek reménytelenek, nem emberi ahogy rángatni kell a kormányt.
Nem értettem miért nem tudom legyőzni sokszor az átlagos ai ellenfeleket, aztán gamepaddel ledarálva a fél pályát elsőre megvolt minden. Komolyan véve úgy nézem el kell engednem a kormányt.
Joy -jal egyébként egész korrekt élmény, az automata váltóval néha küzd a játék, de ez legyen a legnagyobb probléma.
Az autóknak vége van értéke, így egyelőre úgy néz ki, hogy aki drága autóval fog járni, az meg is küzdött érte, csak a solar pass ne szóljon ebbe bele nagyon.
A rádiók egész jók, bár ennek is, mint az egész játéknak kicsit olyan összeollózott feelingje van. Látszik rajta a munka, mégsem akar számomra összeállni.
Egy jobb Ubisoft minőséget / szintet hoz, de mintha az egész koncepció és kivitelezés ott ragadt volna valahol a 2010s években.
Annyi bizonyos, hogy játszani fogom egy ideig, de még nem látom mi fog ott tartani elötte.Vannak dolgok...
-
spleenszuru
őstag
válasz ricshard444 #24 üzenetére
Az én véleményem itt most az, hogy a Motorfest nem keveset ver erre a játékra, és nem azért mondom, mert szeretem az Ubit.
Én vérszegénynek tartom ezt a TDU-t, de annyira nem, hogy majd ne játszak vele egy akció keretében.
Kérdés, ez egy olyan játék-e, amelyet ha később kezdek, véglegesen lemaradok tartalmakról, autókról, stb?
Tehát mint pl. a summitok Crew szériában.
Malaka!
-
Asbee
veterán
válasz spleenszuru #25 üzenetére
Agyonunt Forza Horizon, de még a Motofest után is nekem írtó gagyi és nagy csalódás ez a játék. Ment is rá a refund. Nem tudom jövőben csiszolgatják-e , de ez így elég gáz.
-
ricshard444
veterán
Megértem ezeket a kommenteket is, van egy fix B feelingje.
Nálam most eldobta a kontrollert, utána nagy nehezen sikerült visszahozni a vibrációt, mert eltűnt, de cserébe elengedi a gázt másodpercenként.
Kezd elkopni a lelkesedésem, mert nem ilyenekkel akarok foglalkozni, ha van egy kis időm.
Vannak dolgok...
-
spleenszuru
őstag
Láttam tegnap volt karbantartás. Megoldott gondokat? Legalább a szerver crasheket pl.?
Malaka!
-
ricshard444
veterán
válasz spleenszuru #28 üzenetére
Konkrétan 7 - 8 óra leállás volt.
A patch notes szerint kb csak azt csinálták és azóta valóban nem volt undoritó disconnect pop up vagy verseny töltése közben kidobó üzenet.A Traction Control -t hiába próbálom hanyagolni, a fizika a Horizon 3 hátsó meghajtású fizikájára hajaz és ezáltal pl esőben megpördül állandóan az autó, arról nem is beszélve, hogy úton tartva is rengeteg időt veszit az ember a keresztbe állással.
Az AI néha kellemetlenül gyors, ami jó és rossz is, mert van kihivás, másrészt idegörlő mikor 4x -re sem megy első helyezettre a verseny, kategórián belül kimaxolt autóval.A pályában pozitivan csalódtam, egész változatos a körülményekhez képest.
Tegnap megszereztem az első milla körüli autóm, rengeteget farmoltam érte versenyeken, kicsit bele is fáradtam.Vannak dolgok...
-
AsakuraDave
őstag
Ennyire gané lett a játék, hogy semennyire nem pörög a topikja? A grafika várható volt, hogy falra hányt borsó szintű lesz, az optimalizálás ehhez mérten felfoghatatlan, hogy hogy lehet ennyire gané. Az irányítás meg videók alapján van akinél egész türhető de vannak videók ahol kabaré ahogy az autó mozog bár a kamera is elég hülyén mozog így nehéz megmondani.... Horizont már nagyon nagyon nagyon unom de sajnos még mindig az egyik legjobb open world, most a Motorfest gondolkoztat elvileg még idén lesz egy patch amivel már lesz normális tükör meg új sziget, úgy már lehet egy agyon unt Horizon után el lehet vele gurulgatni, de emlékszem gyerekkoromba mennyit toltam a TDU1-2 te jóisten, nagyon nagyon szomorú hogy ez lett belőle Megalázzák ezt a címet, oké, hogy mai szemmel az is már vicces de akkoriban az nagyon ment még itt fórumon is voltak cruiseolások ezerrel, most meg ott tartunk, hogy 50 komment sincs a játékon ami kint van 10+ napja...
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
ricshard444
veterán
válasz AsakuraDave #30 üzenetére
Statisztikák alapján Steam -n 2000 - 2500 aktiv játékos van, de az első napokban sem volt sajnos sokkal több ember, akit érdekelt.
Én nem látom ennyire gyengének egyébként:
Ha nem lenne a Forza, akkor annyival nincsenek a piacon jobb cimek és ide is ide raknám a sajnos szót.
A map legnagyobb meglepetésemre jó, a hangok és a zenék szintén jók. Alapból rosszul van keverve a hang, mert a zene totál elnyomja az effekteket, de ezen lehet állitani. Rádióban talán sok az önismétlés.
A grafika este kifejezetten szép tud lenni bizonyos pillanatokban, nappal elismerem, hogy mobiljátékok szintjét súrolja, bár igértek grafikai szinvonal javulást.
Kormánnyal a mai napig tartom, hogy élvezhető szinten játszhatatlan. Annyi és olyan verseny van, ami ezzel a fizikával párositva nem egy hálás téma.
Minden autós játékot assist nélkül játszottam mindig, erre itt van a Solar Crown és hirtelen mindent maxra kell tolnom, mert...hát látjátok.
Viszont tudnak nagyon élvezetesek is lenni a futamok, az AI -t nem érzem egyáltalán, van olyan, hogy az AI beér 2:55 alatt, én 3:15 -tel, a 3. hely pedig 3:40 -t fut.
Nagyon frusztráló, hogy úgy érezteti veled a játék végig, hogy vagy a kocsid gyenge vagy olyan szinten hibátlanul kell elkapnod az egészet, hogy még egy kis fűcsomó se lassithat be, máskor pedig én verek ugyanazzal az autóval ugyanarra a csapatra ennyit.Én az első The Crew -ban jártam folyamat találkozókra, életem egyik legjobb számitógépes élménye volt.
Nekem összességében egysikú az egész, olyan egyhangú és nagyon sokat kell grindolni. Vannak pontok amikre ráéreztek, de az inkább az első TDU érdeme.
Tartom továbbra is, hogy 10k alatt nem egy rossz vétel, de helyén kell kezelni, mert nem egy AAA minőség és az igéretek szépek, de nem is lesz soha az.
Vannak dolgok...
-
AsakuraDave
őstag
válasz ricshard444 #31 üzenetére
[Ebben] a videóban pl számomra még elmegy a játék kinézetre és az autó se mozog úgy mintha kecskeszarral lenne felkenve a sztráda. [link] A sebesség érzet mondjuk fasza.
Ami fájó pont, hogy elvileg töredéke a korábbi TDU részekhez képest a map mérete, míg TDU -ban mondjuk 1 óra körbe autózni a mapot itt lehet 20 perc se.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
ricshard444
veterán
válasz AsakuraDave #32 üzenetére
Forza -ban is évekig, részről részre vártam a nagyobb bejárható területet, hiszen a Crew után minden visszalépés volt méretben. Viszont ez is hozza azt a méretet, mint a Horizon széria, igy ezzel kell megelégedni.
Vannak nagyon csúnya részei sajnos, de a grafikán felül nagyobb hiba a gépigénye, ami sajnos nem lett valami baráti.Vannak dolgok...
-
AsakuraDave
őstag
válasz ricshard444 #33 üzenetére
Crew Motorfest idén kap elvileg egy kis ráncfelvarrást mint a tükrök rendesen renderelni fogják a mögötted lévő dolgokat és nem 5fps-sel mint a TDUSC -ben, ezt nem is értem, hogy még konzolon azt mondom oké, de hogy PC-n ne lehessen mondjuk beállítani, hogy ne 1/4 fps-sel mutassa benne a dolgokat... pedig közbe jó megoldás, hogy látszik az autó belseje a visszapillantóba nem ez a gagyi megoldás lenne, hogy csak azt mutatja ami mögötted van hanem ahogy tényleg a való életben is látsz rajta...
Nagy akcióban majd ránézek, most nem akarok 50 eurót refundoltatni azt lehet 2 hétig ülnek rajta...There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
spleenszuru
őstag
Megint jó nagy felháborodást látni az újabb patch után.
Mi a fene, tényleg ennyire elrontották ezt a játékot?Malaka!
-
ricshard444
veterán
válasz spleenszuru #35 üzenetére
Elég szép listát adtak meg javításnál, mi az újabb gond user oldalról?
Vannak dolgok...
-
Viper26
nagyúr
-
ricshard444
veterán
10 percre beléptem.
Annyi bizonyos, hogy nálam rosszabbul fut, mint eddig, ami nagy szó, tekintve, hogy 50 fps körül volt 4K -ban, most 45.
Illetve eltűnnek a pályáról textúrák.
Megnézem majd mit tartalmazz a Pass rendszer, ha semmi érdemlegeset, akkor fogalmam sincs miért lépnék be már.
Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 32 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Eladó bontott MacBook Air M1 (13")
- Bontatlan dobozos OnePlus Buds Pro 2 - Obsidian Black fülhallgató + Ajándék szilikon tok!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen