Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Nippon #17594 üzenetére

    Na, azért az túlzás! :N Van gyári meghajtója? Mert akkor használd azt, vagy a 9.12 hotfixet. Haveroknál 5770 és 5750 van, és gond nélkül mennek. Természetesen eleve célszerűbb lett volna megvárni a DX11-es nV-kat, én sem váltok azelőtt, de az ATT és az XCoder-e nagyon hiányozna! Mindenesetre kb. fél év a megfelelő meghajtó az ATI-nál egy új hardverhez.

    HSM: Hát ez az, hogy a P6T Dlx is ilyen, ráadásul abban csak 16+16 és 8+8 között lehet választani, és csak az 1. 2 slotot. Dark Void-ról írták, hogy valami irdatlan dedikált PhysX kari nélkül 2 FPS-t tud max. fizikával. Amúgy a 16+8+8 pont 4 sávval kevesebb, mint a 16+16+4. Még lehet, hogy utánanézek kimondottan CFX teszteknek, már csak tisztánlátás végett, mert nem ma lesz 3 VGA a gépemben. :(((

    Ha jó lenne a meghajtó, jó lenne a tesztprogi is. ;) Használj AVG-t, vagy kapcsold le a Comodo-t. Az nálam egy csomó vakriasztást adott, vírusokat meg nem mindig ismert fel, AVG meg alázza az ESET-et és a többit is, miközben alig foglal erőforrást.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák