Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny001
senior tag
-
Johnny001
senior tag
válasz
Whaazzup #4544 üzenetére
Hi!
Hát a vasakaratomnál csak a tudásszomjam hatalmasabb, ennek már sajnos áldozatul esett néhány alkatrész, de nem bánom. Hajdanában dolgoztam pc szervízben is, de nem nagyon forrasztottunk
Egy kollégámtól viszont ellestem egypár dolgot, ami azért nem felejtődött el teljesen, csak teljesen háttérbe szorult az évek során.
By.: Johnny
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Hát közben meglett a kondenzátor műtés a Viewsonic VX2235wm-en, hamarosan elkészül az oldalam, és belinkelem a munkafolyamatot
Külön köszönet mégegyszer Whazzup, djculture barátainknak!
Most nem sípol akárhogy hallgatom, csak kikapcsolva van egy alig hallható búgás.
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Na rászántam magam és széjjelszedtem a monitorom. A tápban találtam is egy púpos kondit!
Sajnos, amit leltem ittthon az nem pont ugyanolyan!Púpos kondi: 25V - 220 mikrofarád
Itthon talált: 16V - 470 mikrofarádCsere mehet? (valamiért rémlik, hogy igen, mindenesetre frekvenciaszétválasztóban nem okozott gondot ilyen eltérés)
Köszi a választ, hátha mást is érdekel, azért nem privi
-
Johnny001
senior tag
válasz
Whaazzup #4325 üzenetére
Hi!
Most úgy látszik megijedt, hogy megyünk valahova és abbahagyta a ciripelést, csak halkan búg.
Ha megint ciripel jelenkezemLehet azért hagyta abba, mert átdugtam egy másik elosztóba, kigubancoltam a drótját, ne legyen körétekeredve semmi
Várok egy darabig
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Elkezdett sípolgatni is a Viewsonic VX2235wm monitorom, ha ki van kapcsolva, akkor is van egy kis elektronikus zörej. A sípolást mostanában kezdte (valamikor abbahagyja), a finom zugás kikapcsolt állapotban kezdettől-3 éve van. Egyébként tökéletes a monitor, legalábbis nekem.
A tapasztalat sajnos az hogy ilyenkor előbb, utóbb el fog romlani, úgyhogy már most keresek szervízt, szakit aki meg tudná nekem javítani.
A választ előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged