- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atty_hor
tag
válasz
hanzohattori #3805 üzenetére
Köszönöm, igazán rendesek vagytok.
Közben én is tanulmányozom az oldalt:
http://www.marklin.com/tech/digital1/delta.htmlMég egy kérdés:
az működhet, hogy ez a deltás mozdony, és egy analóg együtt fusson,
külön vezérelve?Vagy ilyenkor mi történik?
-
atty_hor
tag
válasz
YanezTTrain #3802 üzenetére
Köszönöm!
Bővebb leírást kerestem hozzá, de egyelőre nem találtam.
Ha valakinek van ilyen, kérem ossza meg!Nincsen szívem kinyitni, majd élesben mutatványozok. :-)
-
atty_hor
tag
válasz
YanezTTrain #3799 üzenetére
-
atty_hor
tag
Sziasztok!
Karácsonyra sikerült beszerezni a következő szettet:
Märklin 29540Utánanézve, mintha ez egy alap digitális szett lenne?
A neten talált PDF számomra nem sokat mond.
http://medienpdb.maerklin.de/product_files/1/pdf/29540_betrieb.pdf
Az irányítón 1-4-ig lehet kapcsolni.A fő kérdés, ha karácsonykor összeszerelem a gyerekeknek,
simán el fog indulni, vagy be kell állítani, hogy melyik címen kommunikáljanak?A segítséget előre is kösz!
Attila -
atty_hor
tag
válasz
YanezTTrain #3523 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Lehet hogy inkább a Märklin felé mennék el szívem szerint. A sín is masszívabbnak tűnik mint a PIKO-é, valamint egy nagybácsi Märklin S 2920 is működőképes még, bár pár óra játék után erősen elkezd nyikorogni szegény. Szerezzek be hozzá műszerolajat?
-
atty_hor
tag
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék a család gyerekeinek (0, 6, 8, 40 évesek :-) ) egy modellvasutat szerezni.
Elvárások:
- relatíve könnyű szét és összeszerelés,
- valószínűleg padlón/szőnyegen/(parafán?) lesz felállítva,
- bővíthetőség,
- kezdőszett + egy kis elágazás < 40.000Ft.
Eleinte TT-ben gondolkodtam, de lassan meggyőzöm magam a H0-ról. PIKO-t elinte elvetettem, mert hogy "gagyi", de itt nem nagyon bántjátok. Tetszik még a ROCO, Märklin.
Märklin-nél néztem a My World típusokat. Ezek ha jól látom elemmel mennek. Viszont vágányzat normál C rendszerű AC-s?Vásárlás: magyarországon, vagy ausztriában? Esetleg online rendelés?
Kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest