- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nonner
tag
válasz
Thrawnad #4798 üzenetére
Be volt dugva a zöld színű csatlakozóaljzatba, ahogy a régin is. Próbáltam újracsatlakoztatni, semmi változás.
Hogyan és hova kell a rövidzár? Ez új, az alaplap kézikönyvében sincs erről semmi infó.Audio gaint lehet állítani az alaplapon csúszkákkal, de azt nem piszkáltam, maradt gyári állapotban.
-
always
csendes tag
válasz
Thrawnad #4670 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Adott egy GA-F2A88XM-HD3: [link] alaplap, benne egy 4GB-os Kingston 1333Mhz-es low profile ram csücsül. Ezt ki szeretném venni belőle és pl. ezt: Kingston DDR3 1866 8GB HyperX Fury CL10 KIT (2x4GB) HX318C10FRK2/8: [link] beletenni. Érdeklődnék, hogy működne-e ezzel a rammal? Mivel a memory support listen elég kevés memória van ami jó bele, XMP memoryt is támogatja, csak nem tudom hogy ez az-e. Előre is köszönöm!
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Thrawnad #4662 üzenetére
Köszönöm a sok hozzászólást és segítséget is.
A rammokkal sakkoztam és siker a vége.
A lényeg most sikerült megoldanom 1-perce, bios upgrade kellet és miden jól működik végre, de hosszú menet vezetett idáig 24-óra kitartó munkám az ára...
Üdvözlettel mindenkinek köszönetem mindenért.
István László -
IstvánLászló
őstag
válasz
Thrawnad #4662 üzenetére
Minden beállítás biosban defaulton van és auto-n van ram és fsb is, biost sosem maceráltam de tegnap óta próbálkozom sikertelenül.....
Elakadtam a témában, biosban 5-5-5-15 értéket hova írjam, mert gőzöm nincsen hogy milyen néven találom meg...
Márt totál ko vagyok hogy mit tehetnék még 18-órája dolgozom a hiba elháritásán?Üdv, István
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Thrawnad #4657 üzenetére
Megcsináltam amit mondtál és sípolás nélkül postol a gépem és látja a 4Gb rammot.
A lényeg új problémába ütköztem most az előbb, Windows 7 bootol rendesen de a hang serceg recseg mintha kontakthiba lenne de nem az 100%.
A 2Gb rammal eszt nem is csinálja, szépen szól a hangja is csak lassú az oprendszer emiat.
Most vettem észre hogy vga-t ismeretlen eszközként látja mióta 4Gb a ram, ram időzítés problémára gyanakszom.....
A lényeg win7 látja a 4Gb rammot időzítéseket kéne állítanom biosban 5-5-5-15-re, de hova is kellene írnom ezeket nem is tudom, mert sosem csináltam még ilyen beállítást..Válaszodat köszönöm szépen most is előre.
Üdv, István -
Wind-Storm
őstag
válasz
Thrawnad #4283 üzenetére
A lakás megfelelően, de a kolléga már nem, mert már kb. kézfogáskor is megrázott.
Nálam is jó volt anno a földelés, ezt rendszeresen ellenőrzöm, front usb ennek ellenére szórakozott a kamerával. Azt hozzá kell tennem hogy a fényképezőgépet a saját földeletlen kapcsolóüzemű tápjáról hajtottam, mivel tönkrement az összes ceruzaakkum.Egyszer egy 2 szobával arrébb használt rosszul bekötött házi hosszabbító miatt egy gépházon 125 V ot mértem
A 0 helyett a föld volt a hosszabbítóban használva. így az egész lakásban amikor az egyik gyerek olvasott minden készülék burkolata rázott
Az kellemes lehetett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Akciókamerák
- Napelem
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest