Új hozzászólás Aktív témák
-
Daveboy
tag
Sziasztok!
Nem tudom ki mennyire van itt otthon notebook hűtések témában, de van egy apró problémám ilyen téren. Gondoltam felteszem itt a kérdést, mégiscsak MSI fórum.
A laptopom egy MSI GX700X-258 (2,1-es centrino, geforce 8600m-gt). A gép kb. 4,5 éves és már kezdetektől olyan hangos a hűtése mint egy porszívó, max fordulaton pörög folyamatosan. Már lebontottam a hátulját, a hűtőnél teljesen szösz és pormentes. Ha nem csinálok semmit (de tényleg semmit), akkor is maxon megy a hűtés és rohadt hangos. Fent van az msi afterburner (csak hogy megnézhessem a vga hőmérsékletet), ami szerint 88 fokos a vga terheletlenül. Ez se normális. Van valami ötletetek, hogy hogyan tudnám lehalkítani? Előre is kösz!
-
Daveboy
tag
Üdv!
A bios biztosan nem friss, másfél éve lett megvéve, azóta nem csináltam bios frissítést. Illesztésekről nem tudok mit mondani, amíg garanciális addig semmiképp nem kukkantom meg a belsejét. Az oprendszer pedig Win Xp Pro Sp3. (lehet hogy win7 jobb lenne) A bios frissítést ezekszerint mindenképp meg kéne próbálni...
Azért érdekes ez a probléma, mert amúgy megbízható laptop, rendesen teszi a dolgát. A HDMI kimenet miatt néha használnám filmnézésre, de ha ilyen hangos akkor ez sajnos nem jó buli, több méterről is hallani.Az tényleg felettébb érdekes, hogy terheletlenül is süvít, nem hinném hogy egy 1440x900-as windows asztal olyan megterhelő lenne...
-
Daveboy
tag
Sziasztok!
Van egy MSI GX700X-258HU notebookom, amiben található egy geforce 8600M-GT videokártya. A gond az lenne, hogy a kártya hűtése eszméletlenül hangos, mondhatni süvít mint az állat, ami egy laptopnál nem éppen előny. Érdekes módon a süvítés nincs ahhoz kötve, hogy mit csinálok rajta, ha pl ott hagyom csak simán a windows asztalt 5 percre, akkor is beindul a "turbina". Mivel nem vagyok otthon az ilyen hűtés, modding témákban ezért az lenne a kérdésem, hogy valamilyen programmal nem tudnám-e lejjeb venni a hűtést, persze anélkül, hogy megsütnék valami alkatrészt. Előre is hálás köszönet a válasz(ok)ért!
Üdv mindenkinek!
Szerk: lehetséges, hogy a 8600M-GT egyszerűen ilyen és semmit nem lehet vele kezdeni
-
Daveboy
tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
Daveboy
tag
Hali mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni. MSI GX700 notebookom van, benne geforce 8600M GT videokártyával. Ehhez a kártyához hol találom meg a legfrissebb drivert? (32 bites XP-hez kellene) Az nvidia honlapján nincs ehhez a kártyához driver!! Aki tud segíteni, kérem írjon! Előre is köszi!
-
Daveboy
tag
Valaki a #7962-re?
-
Daveboy
tag
válasz
Szplöttyy #7961 üzenetére
Hali Szplöttyy! Tesómnak is x3100 van a notijában. Én NFS Carbonnal próbálkoztam, az is 640x480-ban minimum grafon szaggatott. Bár régebbi driver van fent neki, de azt írta ki hogy 29 MB videomemóriát használ (játék közben, meg amúgy is). Szóval nem tudom hogy a driverrel volt-e a gond vagy nem, de annyi biztos hogy az x3100 sztem nem alkalmas játékra, maximum stratégiára. Egyik haver Command and conquer generals-t nyomott rajta, az úgy emlékszem tűrhetően ment.
-
Daveboy
tag
Hali! MSI notebook vásárlását tervezem, és egy GX610PX-059-est néztem ki. Ha esetleg van vkinek ilyen notija, kérem írjon róla pár szót. Ha valakinek a notijában AMD Turion x2 TL-60 proci van, vagy hasonló, kérem az is írjon. Egyáltalán nem ismerem a mobil amd procikat, még sosem volt velük dolgom. (mobil téren csak core2 T5250-nel volt.) Egy ilyen TL60 teljesítménye kb milyen intel procihoz hasonló? Azt hallottam, hogy az amd procik nem használják ki a dual channel ramhasználatból adódó gyorsulást. Ez igaz, vagy csak egy marhaság? A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Update 07.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest