- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eryck
csendes tag
Üdv!
Jómagam is MSI s270-est vettem bő egy hónapja. Rengeteget gépelek és netezek, így igazából a teljesítményét egyedül a fájl vagy mp3 tömörítéseknél tudom lemérni, ott viszont kellően gyors az MT 30-as Turion64.
Valszeg a teljesítményben az is közrejátszik, hogy a gyári 2db 256 MB-os 333 MHz-es RAM-okat kioperáltam belőle és beleraktam egy 1 GB.os 400MHz-es Kingston modult, ami érdekes módon 400-on is megy gépben.
Eleinte csinált olyan huncutságokat a gép, mintha gondolkozna azon most vajon hova kattintottam de ez bizonytalanság a RAM csere óta nem jelentkezett.
A kijelzője pixelhiba mentes, gyönyörű és éles. Én nem szeretem ezt a glair-type vagy mifene kijelzőket de ez tetszik, legalábbis nem zavar a csillogása.
A hordozhatóságával semmi gond nincs, az aksi 3,5-4 órát is kibír viszonylag folyamatos munka mellett.
A ház strapabírónak tűnik, nem nyikorok az összeillesztések jónak mondhatók.
A hűtése szerintem nagyon el van találva (vagy csak kifogtam) mert nem hangos, nincs ventizaj és nem is melegszik.
A wifi jól működik, a bluetooth meghajtóprogramja kimondottan tetszik, mivel egyik telefonom szoftverét sem kellett telepítenem a képek és adatok átmentéséhez, pár katintás után már működött is a gsm - noti kapcsolat és a másolás.
A billentyűzete a clevo m400a után nekem kicsit puhának tűnik, de ezt meg lehet szokni, inkább a subnoti gombméretei furcsák még egyenlőre.
A tapipad nem tudom meddig fogja bírni, elég gyatrának vagy inkább spórolósnak tűnik a kialakítása, de működik, szintén egyenlőre.
Összeségében nézve a géppel maximálisan meg vagyok elégedve, amit talán negatívumként lehet említeni az a VGA és s-video kimenetek hiánya, bár ez a mai usb csatlakozóval ellátott LCD monitorok esetében nem túl nagy vész. Infra sincs benne, vagy csak nem találtam, ami előfordulhat mivel nem is kerestem. Infrára kb annyi szükség van manapság, mint a floppyra.
Volt a DVD íróval kapcsolatosan is kérdés, ha jól olvastam, az enyémben Philips kétrétegű DVD író van, ami nem a leggyorsabb, de eddig megfelelően működött, nem rontott egy lemezt sem.
Furcsa még az a tény, hogy a noti ugyebár 64 bites rendszer, erre adnak hozzá 32 bites windows XP home-ot. Ez mondjuk nem lehet véletlen annak a tükrében, hogy a 64 bites XP Pro egy fél napot sem bírt ki normálisan működve a gépen, utána pedig elindulni sem volt hajlandó.
Ubuntu breezy AMD 64-es verzióját felvarázsoltam a windows mellé, de linux alatt nem műxik minden rendesen. Pl.: hang nincs, az x11 meg nem hiszem hogy a két cigiszünet és hajtépés közti hosszas kavicsrugdosától gyógyult meg, de egyszere csak lett kép meg gnome, bár videót nem játszik le valami grafikus kimenet foglalt üzenetre hivatkozva. Ez mondjuk így 10 nappal a 6.06-os ubuntu megjelenése előtt nem sok vizet zavar.
Röviden ennyi, ha konkrét kérdés van válaszolok szívesen. -
sssent
senior tag
Hogy egy tesztben ilyen nevű procit láttál, az koránt sem jelenti, hogy ugyanez volt. Mobile Sempron 2800+-ból van vagy 4 féle. Nem a teljesítményben különböznek, hanem pont a téged izgató TDP-ben, méghozzá nem kicsit. Vigyázz, hogy mit sóznak rád, mert sokszor a kereskedők se nagyon tudják, hogy az adott gépben épp melyik sempron is van.
-
sghc_toma
senior tag
-
sghc_toma
senior tag
okk, így már értem.
azt meg neked kell eldöntened, hogy bevállalod-e. Olvass utána itt a fórumon, van pár hsz a Rikvest-tel kapcsolatban(Acer meg talán Asus topicokban). Nekem személy szerint nagyon tetszik az s270, és ha éppen ezt a gépet akarnám megvenni, akkor nem mondanék le róla azért, mert a márkaszervízről vannak negatív tapasztalatok. Reménykednék,h nem lesz semmi bajaPersze ez szigorúan magánvélemény, nem tanács.
-
sghc_toma
senior tag
hát a Rikvest-ről hallani azért érdekes dolgokat. Rikvest = mumus itt a fórumon. nekem szerencsére nincs velük személyes tapasztalatom. de mi, a boltnak van hivatalos szervize? ez azt jelenti, hogy gariztatás esetén a bolt szervizébe kell vinni a cuccot, és nem az adott márka hivatalos szervizébe??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest