Hirdetés
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Új hozzászólás Aktív témák
-
manrick
tag
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem az Exchange 2003-al kapcsolatban.
Cégünk ezt a szervert használja, Outlook klienssel.
Van egy olyan osztályunk ahol, a munkavégzés mérésének érdekében, muszáj logolni, hogy ki mikor milyen levelet nyit meg vagy tesz olvasatlanba, meg még sokmindent.
Ezt az Outlook nem tudja, ezért engem bíztak meg azzal, hogy írjak egy levelező klienst, ami mindent tud figyelni, illetve logolni, és még amire szükség van.
Szépen el is kezdtem ismerkedni az exchangevel, de nem igazán értem, hogyan jön át a kliensre a fogadott levél, illetve hogyan működik a küldés.
Mintha valahol olvastam volna arról hogy van az exchangenek egy adatbátisa ami tárolja a Felhasználók neveit, a postafiókot, a hozzá tartozó leveleket stb.
Ha ez így igaz, meg tudná nekem mondani valaki, hogy hogyan érem el ezt az adatbázist?
Az lenne a legjobb ha úgy működne a dolog mint egy egyszerű adatbázis kezelés. Csak lekérdezem a megfelelő táblákat, vagy hozzáírok stb.
(ha ez hülyeség, akkor bocsánat)
Tehát el tudná valaki magyarázni ennek a lényegét?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házimozi belépő szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creality Nebula Camera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ha ez hülyeség, akkor bocsánat)