- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz myke01 #51549 üzenetére
Olyan lehetőséged van esetleg, hogy rövid időre felteszed a 48-as verziót, amivel még működik az alábbi kiegészítő, megcsinálod vele az ikonok letöltését, majd felfrissíted a legújabbra a firefoxot.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
convar
csendes tag
Nálam tegnap frissült 55.0.3 (32bites) -re - amivel kapcs. csak azt nem értem hogy miért 32 bitesre amikor win7 64 bitet használok? Ez nem gond?
Amúgy annak nagyon örülök hogy ez a verzió az eddigieknél kb. 1 gigával kevesebb memóriát használ és sokkal gyorsabban is áll fel (én elég sok weblappal szoktam bezárni, amiket a köv. indításkor mindig kérek is vissza).
Viszont amit az 57-ről hallottam (=olvastam) az megrémít. Mi lenne ha majd az 56-os után többet nem engedném neki hogy frissítse magát? Hosszú távon az sem lenne megoldás igaz?
+ mégvmi: ez úgy láttam még nem volt itt:
[link]Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!
-
MODERÁTOR
-
Vakegérke
félisten
válasz Intruder2k5 #51554 üzenetére
Nálam is. ESR 52.3.0 64bit, uBlock Origin v1.13.8.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Kékes525
félisten
válasz Intruder2k5 #51554 üzenetére
+(#51555) Vakegérke
Nálam nem az a verzió van, hanem a uBlock Origin 1.13.10 most frissült. Másrészt én használok egy scriptet is (AAK-Cont Userscript For uBlock Origin 1.177) Ez is most frissült. Firefox 55.0.3 (64 bites). Frissítsétek és akkor lehet, hogy nálatok is ez lesz.
Nem lacafacáztam, feltettem a 1.13.11rc0 verziót (fejlesztői csatorna), az jó és már nem hagyományos.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz Vakegérke #51557 üzenetére
Azért, mert a 1.13.10-es verzió "This is the webext-hybrid version of uBlock Origin to be published on AMO. It's still is marked as "Legacy" in Firefox because of the data migration legacy code present, so as to seamlessly migrate your settings from legacy storage to webext storage."
-
-
netpeti98
addikt
válasz Kékes525 #51553 üzenetére
Nálam egyáltalán nem működött az új verzió, újratelepítés után jónak néz ki.
A kiegészítő Github oldalán már mások is jelentették a problémát.
-
Grafirka
őstag
Akkor most melyik Ublock verizo mukodik a FF 55.0.3 al ?
-
Grafirka
őstag
válasz ArthurShelby #51563 üzenetére
Az 1.13.0 nalam nem mukodott , viszont telepitettem az az 1.13.11.rc0 verziot ami latszolag rendben van.
-
McLaca
őstag
Arra van valamilyen megoldás (a RAMdiskre helyezés és leállításkori SSD-re kiíráson kívül), hogy a firefox ne írjon napi 10-15GB-ot csak úgy az SSD-mre a recovery.js fileba és a cookies.sqlite fájlokba?
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Pityu.
nagyúr
Mi a franc lett az ublock orginnal? Fel van rakva a 1.13.10 es változat mellé van írva sárga keretben,hogy hagyományos,a firefox meg 55.0.3 és el túnt jobb oldalról a fejlécről az ublock ikonja és nem is blokkolja a reklámokat.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Kékes525
félisten
Mi a véleményetek az Adguard for Windows-ról? Jobb az uBlock Originnál? Mennyiben más? Most tekintsetek el attól, hogy nem ingyenes. Abszolút értelemben kérdezem.
-
snakebait
senior tag
válasz Kékes525 #51566 üzenetére
Üdvözletem!
Le akartam én is cserélni uBlock originem 1.13.11-re,de a Foxi nem enged telepíteni semmit ami nem a firefox hivatalos kiegészítői oldalról való. About config-ban már átállítottam azt a bizonyos dolgot (xpinstall.signatures.required ) false-ra,de sehonnan nem telepít ez a vacak semmi kiegészítőt. Hivatalos oldalon meg csak a 1.13.10-es van.[ Szerkesztve ]
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
törölt tag
válasz Kékes525 #51571 üzenetére
Nemrég ingyenes volt. Nekem ublock mellett is fent volt és nem okozott problémát (míg régebben csak a sima FF addon-ként problémás volt).
Nem nagyon mélyedtem bele, de a blokkolás nagyon látványos és egyértelmű, könnyen kezelhető, a beállítások is egyszerűek.
Ha jól tudom van belőle néhány hetes ingyenes verzió, azt érdemes lehet kipróbálni. -
Pityu.
nagyúr
válasz hackeeeee #51580 üzenetére
Nekem annak semmi értelme sem volt,fel raktam a legújabb bétát az most működik,bár mintha azóta a firefox itt ott lassult volna meg picit mintha a memóriát jobban pörgetné,de nem biztos,hogy ez az oka.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Ismét problémám akadt. Ha a böngészőben meg van nyitva egy oldal amin Flash tartalom fut, konkrétan egy játék (Forge of Empires) és átváltok egy másik lapra a böngészőn belül, majd vissza a játékra, a flash tartalom szépen mozog miden meg látom is viszont semmire nem reagál, hiába kattintgatok, akárhova, még a beállításai se jön be a flash palyernek. Már megy az agyamra rendesen ez a firefox + fash töketlenkedés, annyit módosítgatnak ezzel a sok frissítéssel hogy soha nem működik semmi. Van valami tippetek? Flash playert már újratelepítettem, nem oldotta meg a gondot. -
Kékes525
félisten
Frissült az uBlock Origin béta verziója. Érdemes a rendes helyett feltenni, ha az nem müködik, mert ez OK. 1.14.3b0 verzió
-
netpeti98
addikt
Megjelent a uBlock Origin 1.14.0 a stabil csatornán. Ez már rendes WebExtension.
-
ArthurShelby
addikt
Ha véletlenül valamit blokkoltam ublockkal, hogy tudom visszacsinálni?
Mi a különbség az elem eltávolító mód és az elem választó mód között?
(bocsi, ha túl nyilvánvalót kérdezek)
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Abrion
senior tag
új windows új firefox
három dolog aminek örülnék ha visszajönne
1. lapfül menjen le a könyvjelző alá
2. nem tudom melyik az a beállítás ami végtelen mennyiségű vagy legalább 200 oldalt engem meg egy lapon, segítsetek
3. amikor töltök le valamit nem mutatja hogy menyi % van, valami ap ere?[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz netpeti98 #51589 üzenetére
Automatikusan nem frissítette a bétát, ezért kézzel frissítettem.
(#51590) legelek:
Csak a kivitelezésében van. Az elem eltávolító mód esetében az eltávolítandó objektumot azonnal eltávolítja. Nem kell még egy klikket tenned az érvényre jutásához. Azaz gyorsabb. Viszont nincs szerkesztési, választási lehetőséget. Próbáld ki, azonnal láthatod.
(#51591) Abrion
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Frissült a Are we WebExtensions yet? site. Már sok kiegészítő WebExtension kompatibilis.
-
Daywalkerke
aktív tag
Sziasztok!
Ublock origin-t használok és a tegnapi napig nem is volt semmi gond vele, de a mai napon mindig amikor a Firefox-ot elindítom az alábbi két IP címhez csatlakozik a Firefox:
104.27.147.83
151.101.12.133Ha kikapcsolom az Ublock-ot akkor a Firefox indításánál addig semmilyen IP címhez nincs csatlakozás amíg be nem ütök valamilyen webcímet, így kizárásos alapon csak a ma frissült Ublock miatt lehet.
Meg tudjátok mondani, hogy miért van ez és ki lehet-e kapcsolni?
Az Ublock szűrőlista frissítés miatt nem lehet mert manuálisan befrissítettem az összes listát a mai napon, majd újraindítottam a Firefox-ot többször is és mindig ugyanezen IP címekhez csatlakozik indulásnál a Firefox mindaddig amíg le nem tiltom, mert akkor nincs csatlakozás.
Adblock plus-t használok most ublock helyett, de remélem kiderül mi miatt van ublock-nál ez a csatlakozás.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Daywalkerke #51594 üzenetére
IP Information for 104.27.147.83 United States Phoenix Cloudflare Inc.
IP Information for 151.101.12.133 United States San Francisco Fastly
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Fandango #51596 üzenetére
+Daywalkerke (#51594)
Csak azért linkeltem mert lehet, hogy valakinek ezekről beugrik valami. Elképzelhető, hogy az uBlock Origin működéséhez kell valamilyen formában. Szerintem le kellene tiltani egy tűzfallal és megnézni mi történik.
[ Szerkesztve ]
-
Matthewus
őstag
válasz Daywalkerke #51594 üzenetére
Tiltsd le a szűrőlisták automatikus frissítését és nézd meg úgy.
-
Kékes525
félisten
válasz Matthewus #51598 üzenetére
+ (#51594) Daywalkerke
Az nem lehet, hogy a szűrőlistákat ezekről az IP címekről frissíti? Hiába friss a lista, indításkor azokat mindig ellenőrizni kell, hogy van e újabb. Kapcsolat kiépítése nélkül ezt nem tudja eldönteni.
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz Kékes525 #51599 üzenetére
Szűrőlista automatikus frissítés elől kivettem a pipát, de újraindítás után is ugyanezen két IP címhez csatlakozik.
Közben rákerestem az IP címekre a virustotal-on és ezeket adta:Ahogy látható az első (104-sel kezdődő) az easylist miatt kellhet, de a második még mindig rejtély, illetve az is kérdéses, hogy miért csatlakozik amikor letiltom az automatikus frissítést.
Adblock plus-nál nincsen egyébként semmi csatlakozási kísérlet amikor az aktív és az Ublock le van tiltva.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Napelem
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android szakmai topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Honda topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.