Hirdetés
- iOS alkalmazások
- [Re:] Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- [Re:] Samsung Galaxy A3 (2017) - indulhat a vizes vébén
- [Re:] A műanyag hátlapú telefonokkal van-e baj?
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Pocophone F1 - pole pozíció
- [Re:] Apple iPhone 11 - népalma
- [Re:] Nokia N9 - az első mohikán
- [Re:] Nem fektethetnek be amerikai cégek a Xiaomiba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Hozzászólok Aktív témák
-
Gyula84
veterán
hali
nekem napi 1x minimum összeomlik az ff igaz béta csatornán frissítek, normális ez?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok!
smer valamelyikőtök olyan firefox bővítményt, amivel egy weboldal rácsszerkezetét/web dizánjját el tudom készíteni?
Köszi
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
spammer
veterán
válasz
CharlieDrop #46003 üzenetére
Webdesignt nem böngésző addonnal szokás készíteni.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
válasz
CharlieDrop #46005 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy ez mi és hol lehetett, de esetleg nézd meg ezt.
Szakmai kérdésekkel és moderációval kapcsolatban privátban ne keress!
-
CharlieDrop
veterán
-
Syl
nagyúr
A minap kukkoltam a hálózati forgalmat és feltűnt, hogy ha elindítom a Firefoxot, egy sor *.amazonaws.com és secureserver.net, cloudfront.net címekhez kapcsolódik. Ez normális?
Words cannot express how much i don't care
-
Syl
nagyúr
válasz
spammer #46020 üzenetére
Az amazonaws szerepel noscript.inclusionTypeChecking.exceptions kulcs alatt, de a másik kettő nincs sehol.
Egyébként nem az zavar, hogy ezekre a helyekre kapcsolódik, hanem hogy nem tudom miért.(#46019) netpeti98
Igen, ezek gyanúsak nekem is.
Words cannot express how much i don't care
-
mekker
őstag
Milyen cookie-szűrőt érdemes használni? Lehetőleg olyat keresnék, amiben van használható, beépített adatbázis.
8" fölött szinte a gyomrodban érzed a zenét || https://youtu.be/_OMn5DA6FU8
-
vlevi
nagyúr
válasz
mekker #46024 üzenetére
I dont' care about cookies
Nálam ez van, bevált, nem is látom ezeket a farokságokat.
Ahol tényleg kegyetlenül idegesítő, az a táblagépem, mert androidon egyrészt nincsenek kiegészítők (chrome), másrészt sok programban weboldalat jelenítenek meg (pl. hírolvasó), kukikat viszont nem kezel, emiatt MINDEN egyes alkalommal előjön ez a sz... -
movax
senior tag
És nézd meg itt a Disabling Heartbeat alcím alatt:
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok! Hogy tudnám kideríteni, hogy mi csesződik el a böngészőben(44.0.2) egy idő után, hogy az ebay-t nem hozza be? Hónapok óta csak úgy működik, hogy privát böngészésben. Ma nyomtam egy előzmények törlését és jó volt reggel óta, most megint csak visszadobja. Természetesen privátba megy. Kiegek: ABP, Ghostery, Stay-Open menu(ennek tuti köze nincs hozzá), 1-2 Kaspersky-s beépülő, ami tiltva is van alapból. Ha kikapcsolom bármelyiket, akkor sem megy, de nem hinném hogy itt a bibi, mert a privát böngészésben ezek ugyan úgy be vannak kapcsolva. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy || "Fixen gépbe rögzített vinyót ne nevezzünk már tárolásnak, az max átmeneti tár." by Dr. Akula
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #46030 üzenetére
Mondasz valamit, mert a telefonomon sokkal jobbam fut a firefox, pedig a telefonom mediatek procis, mtk6589, és sokkal jobban megy rajta, pedog az egész teló érezhetően lassab.
-
myke01
senior tag
Ez elég általános kérdés (komment) lesz .
Ez a "nyavalyás rókakoma" miért nem tudja hozni azt a tempót sebességben ,mint a rivális browser (G. C. ) . Konkrétan 64 bites FF-ról van szó ,de szemmel láthatóan lassabb az oldalak betöltődési sebessége ,mint a pl. Chromenál . Tudom ,nem szabad összehasonlítani a kettőt ,mert mindkettő más eszmefuttatás "szüleménye", de ezek tények . Az OK ,hogy a FF nem fogyasztja úgy a RAM-ot ,mint a G. C., és nem pörgeti a CPU-t sem annyira .
A kérdés még mindig az ,hogy mit szúrnak el a Mozillánál , amiért gyengélkedik a böngészőjük? -
-
Ozrych
senior tag
válasz
myke01 #46037 üzenetére
64bites FF-ben már kipróbálható a multiprocess.
Ha gondolod, teszteld, ezeket kell beállítani about:configban, ha minden igaz:browser.tabs.remote.autostart true
layers.async-pan-zoom.enabled true
layers.offmainthreadcomposition.testing.enabled trueSajnos nem mindegyik kiegészítő működik. (Bár talán ami a 64bitessel megy, azok működnek ezekkel a beállításokkal is.)
[ Szerkesztve ]
-
Normi™
őstag
válasz
myke01 #46035 üzenetére
Én annak is örültem volna ha csak lassú,de a legutóbbi frissítés után konkrétan semmit sem engedett megnyitni ami nem használ https-t,még egy google-ös keresés sem működött,csinálhattam bármit.Visszakerült a 32bit,várok pár verziót és lehet megy vissza a 64bit,de egyelőre nem érzem a különbséget,majd talán a több mag használatánál.
-
Normi™
őstag
*Ha az eszközök/kegészítők/ghostery/beállítások felől nézed továbbra sem jön be,viszont a jobb felső ikonon mész rá a beállításokra akkor működik.
[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
Sziasztok, mit tudok csinálni FF alatt, hogy egy fHD Youtube videó lejátszása ne okozzon 30-50%-os cpu használatot? (IE alatt ez <10%)
HTML5 lejátszó aktív..
-
pibácsi
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet letiltani ezeket a sütiket reklámozó csíkokat. Borzasztóan idegesítő. Van ahol betakarja a felső főcímet. De az alsó is nagyon zavaró. Ha amúgy is azt írja, hogy amikor kinyitom az oldalt, hozzájárulok a használathoz,akkor meg minek kérdezik. Én nem szeretném elfogadni, akkor mi van, meddig lesz ott a csík?
Csak az elfogadás lehetőségét adja fel.
Van valakinek ötlete?Üdv. Pibácsi
-
válasz
Normi™ #46043 üzenetére
Köszi! Nekem is, de amikor írtam, akkor valamiért az sem működött. És működök a toolbar ikon felől is, csak a kiegészítőkből nem. Régebben mindig a kiegészítőkből hívtam elő, azért volt furcsa elsőnek.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Blogbejegyzés Komoly fejlesztés történt a Firefox böngészőben
- Blogbejegyzés Pár újdonságot hoz a Firefox
- Blogbejegyzés Az eddigi legjobb Firefox böngészővel állt elő a Mozilla
- Blogbejegyzés A Firefox tovább gyorsult: négy szál
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- [Re:] CES 2021: TUF-os párt kapott a Zephyrus G14
- iOS alkalmazások
- [Re:] Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- BestBuy topik
- [Re:] Samsung Galaxy A3 (2017) - indulhat a vizes vébén
- Androidos fejegységek
- [Re:] A műanyag hátlapú telefonokkal van-e baj?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Nádor Rendszerház Kft.
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest