- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
Neten találtam.... nem ismerem a történetet, egy fél mosolyt megért.
Egyébként ha megnézitek a többi videót a csatornán akkor látjátok h ez 3-as barátikör... hasonló fél mosolyos poénokkal.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
zoltanz
nagyúr
Ducati Pantah 350
Átalakítások:
-Frame modified to mount cantilever shock system.
-Hand made front bracket
-RAD rear frame
-TT2 Aluminum foot rest
-Ohlins rear shock
-851 front fork
-Monster wheels
-Brembo cast iron rotors
-SS Brembo calipers
-Brembo radial PR 19 brake pump
-ST2 clutch pump with cnc machined adjustable and folding lever
-Fren Tubo kevlar /ergal brake and clutch lines
-Ergal cnc machined clip ons
-851 SP3 front mudguard
-Floating rear brake caliper (Superlight system)
-TT1 aluminium swingarm
-RAD 02 rear mudguard
-RAD 02 Montjuich TT modified fiberglass solo seat
-RAD Pantahstica fiberglass fuel tank (Wolfman design) with ergal gas cap.
-Ducati single race front fairing
-916 side stand
-PASO 750 engine with F1 Montjuich rear head (for rear mount carburetor as Pantah), ported heads , big valves, TT2 camshafts, lightened flywheel , blueprinted engine.
-Monster 1100 EVO oil radiator
-Dell’Orto PHM 41mm carburetor
-Domino quick open gas throttle
-2.4 Pederccini ignition units
-Dyna coils
-NGK race spark wires
-Hand made race wiring
-LIPO battery
-Montesa rear light.
-H4 high/low beam front light 10 cm diameter
-851 rev counter
-RR oil thermometer
-Wolfman 2 in 1 exhaust system
-Spark GP type megaphone -
Outlander
addikt
-
Ádám16
addikt
válasz stereodead #52027 üzenetére
Köszi az ajánlatokat.
Igazából amire használnám, hogy ősszel/tavasszal egyetemre járnék vele, 50km hétköznaponként. Erre már sikerült szereznem egy autót, de a fogyasztás, de méginkább a feeling kedvéért (meg mert amúgy is nagy álmom) jó lenne egy motorral járni. 90es utazóval használnám, erre pedig egy jó ideig elég lenne egy 125ös is, majd pedih ha fixen tudok dolgozni, jöhet a nagyobb, korlátlannal.
De rohadt drága a ruha, sisak, motor kombi, így diákként főleg, úgyhogy idővel meglátjuk, hogy tudok-e ennyit szánni rá. Mindenesetre erről az árkategóriáról, ahonann indultam, letettem. 300< érdemes így nézelődni.
-
.mf
veterán
Elmegyek egy hónapra, 1200 hsz...
Remélem mindenki megvan, s csak a szokásos szófosás megy.Polimorf: Bős mikor lesz? Visszaolvastam 3-4 oldalt, de sehova sem volt kiírva...
Tboldi: nem vesztesz sokat, láttam már azt a térképet, de nem kívántam rá
---
Péntek éjjel megérkeztem, szombaton összeszedtem a motort szerelőtől (beállós kormánycsapágy cserélve, friss fékfolyadék, új gyertyák), végre újra mehettem.
Viszont télre vár egy nagyszerviz... Jól hallottam, hogy szokásosnál nagyobb a csattogás, vezérműlánc cserés. De ez még hagyján... Szelepek totál el vannak kokszosodva, de annyira, hogy 6-8 bar kompresszió maradt csak (a gyári 12.8-ból) Meg a kuplung is nehézkesen ereszt alacsonyabb fordulatokon lefelé váltásnál, arra is rá kéne nézni, lehet, hogy valamelyik tárcsa meg van görbülve? Úgyhogy egy teljes darabokra szedés várja az öreglányt... Azért a 80k az 80k.(Most jön az, amitől Persu haja égnek fog állni de nemrég botlottam bele a témában ebbe a cikkbe, ahol a hengerfej széthúzása nélkül, "homokfújással" csak a homoknál puhább és kímélőbb anyaggal tisztítják a szelepeket. Gyorssegélynek ez is működhet-e, vagy valahogy húzzam ki ilyen alacsony kompresszióval télig?)
Meg talán a guminyomáson és futóművön is kéne állítanom...
Érdekes módon csak a bal oldala lett ilyen, a jobb szép sima.
Kicsit hideg-tépésre gyanakszom, mivel KR106+108 páros, hátsó 1.95-ön volt 4 hete. Tudom, NTEC-es guminak ez sok, de egyrészt utcán úgyis visszafogottan, jelentős tartalékkal megyek csak; s amikor ez előjött (egy Bajna-Héreg-Bajna retúr), akkor előtte már kicsit csapattam neki a környéken, és a kép készültekor kéznek meleg volt a felület (legalább 50-55).
Ha szerintetek is nyomás-gond, legközelebb majd 1.8-cal megyek.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
csongi
veterán
válasz Outlander #52064 üzenetére
Tényleg . Mintázat alapján meg jónak tűnik nem? Középről kifele pumpálja a vizet a forgás irány szerint.
Most akkor, vagy tolatva motorozik , vagy rosszul van felrakva, vagy a forgásirány nyíl a rossz ?
javítom.
Lemodelleztem, fordítva van. Pont menet iránnyal szembe kerül a kivezetési szakasza mintánakMeg is van a válasz a kopási rendellenességre. ?
[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
[ Szerkesztve ]
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
-
csongi
veterán
válasz dellfanboy #52066 üzenetére
Ez mókásnak ígérkezik
-
dellfanboy
őstag
válasz -Mosquito- #52067 üzenetére
igen olvastam, robogóverseny ezért kérdezem hogy rajtam kívűl van-e itt 3 jelentkező akivel összeálnánk 1 csapatba?? jó móka lehetne szerintem is!
de én úgy tudom brezován mennek SM-ek is amik nem éppen kis cm3-sek
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
V.Stryker
nagyúr
válasz -Mosquito- #52067 üzenetére
Ahogy én olvastam, asszem csak 50cm3. Legalábbis még a podcastben arról beszéltek....
A buli része tuti jó lesz. Sajnos én nyomi vagyok robogón,főleg nagymotor után tiszta életveszélynek érzem. Se futómű, se fék...
Meg is van:
Legfeljebb ötven köbcentis, a közúti közlekedés szabályainak megfelelő robogók indulhatnak. Módosítani kizárólag a variátort és a kipufogót szabad - lesz hivatalos, profi gépátvétel, felesleges megpróbálni a linkelést. Hogy tüzesebb, erősebb de iszákosabb kétüteműekre, vagy a némileg lomhább, de takarékosabb négyüteműekre esik a csapat választása, abba nem szólunk bele, bármelyik stratégia nyerő lehet.[ Szerkesztve ]
-
-
-Mosquito-
őstag
válasz dellfanboy #52071 üzenetére
Ok ertem de ez motoros topik.
SzopórollerRobogósban próbáld meg. Bár ott ürülnek ha egyben van a gép.[link] , [link]V.Stryker:
Tömegnyomor lesz..
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
V.Stryker
nagyúr
Mi a tök.... szerdától a benzin megint +8 forint?!
-
-
.mf
veterán
válasz Daywalker #52062 üzenetére
Loller, amíg meg nem említetted, fel se tűnt a mintát figyeltem...
Most már hiába húzom neki, nem fog attól már az a koksz lejönni... s inkább csak egy kis lerakódott koksz 80k km után, mint kinyírt motorMoszkító: csókolom, Babi néni, szemüveget otthon teccet hagyni?
Azt kérdeztem, hogy MIKOR. Az utóbbi 3-4 oldalon csak arról van szó, hogy kik, nem pedig az, hogy mikor.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Melyik 500-as a leghangosabb módosított nyitott kipufogóval?
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy csattogjon mikor limiten húzom neki?
Pl. ha egy autós nem akar elengedni.undefined
-
válasz ludsimon #52078 üzenetére
Ha egy autós nem akar elengedni akkor nem is fog. Felhúzott ablakoknál dörömbölő Hifi-vel meg le fogja sz@rni akármilyen hangos a kipufogód. Aki el akar engedni az el is fog, felesleges ilyennel hergelni az embereket szerintem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
runner 125
nagyúr
válasz -Mosquito- #52074 üzenetére
Jajj már vaze, szopóroller.., mintha te a Varadero-n születtél volna.
A 180-assal egyébként bármelyik 4-5-600-ast körbekerülöm városban, így a VFR után is azt mondom h qrva jó és megvan az élvezetfaktora.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz ludsimon #52078 üzenetére
650-es nem jó? Suzuki Savage LS 650 brutális tud lenni nyitott csővel (nincs benne semmi), gázelvételkor még 30 centis lángnyelvet is tud köpni, a stílusban hozzá passzoló dörrenéssel együtt.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
runner 125
nagyúr
válasz ludsimon #52082 üzenetére
Ilyen kérdésekre nem lehet válaszolni. Van aki a sor 2-t is szépnek tartja (én nem), van aki az 1 hengertől van ki (nekem bejön). Egyébként meg először nőj fel.
Gondolkozz és ne tiltásig forgatott motorral jelezd a haladási szándékod, mint egy tapló paraszt, mert azt én sem szoktam elengedni."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
V.Stryker
nagyúr
Neked könnyű... Azzal a kipufogóval lefújod a lányokról a bugyit a járdán b+.
Amúgy szerintem egy sima sportkipufogó is megteszi. Legalábbis amikor nekem fent volt, akkor megtette a magáét. Aki g.ci volt, annak az ablaka mellett tekertem oda. De aztán meguntam, főleg a 100km/h feletti monoton búgást... Valahogy ez a sor négy halk zümmögése több előnnyel kecsegtet.
ludsimon: Én Er6-n -en tanultam. Annak nem volt rossz hangja.
[ Szerkesztve ]
-
-
Daywalker
addikt
válasz runner 125 #52084 üzenetére
+1.
Egyébként én is azt mondom, hogy a robogózásnak k.va nagy élvezeti faktora van...mint egy bicikli, ide-oda lehet tenni dugóban nagyon faszán, csomó helyen elfér ahol más nem, nem kell pöcsölni kuplunggal csak húzod neki ezerrel. Szerintem nagy fun!
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
válasz V.Stryker #52085 üzenetére
És milyen igaz Láttad azokat a helyes arcokat pénteken? Amúgy ma kocsiszinben parkolt mellettem egy autó ahogy beindítottam szólt is a riasztó válaszul Jó, de ezt nem én csináltam, nekem elég lett volna a gyári kipu is, csak ez a járgány volt elérhető árban. Nem mondom, hogy bánom, de azért szokni kell a hangot meg a rezonanciát.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
polimorf
tag
Bősi erőmű látogatás!!! 2015. Július. 04.
2015. Július. 04.-re (szombat) kaptunk engedélyt.
Viszont a létszámot is le kell jelenteni, és az ebéd igényt is. Ezért még ezen a héten vasárnapig kérem jelezze (Privátban nekem) aki szeretne jönni, és külön jelezze ha ebédet is kér( hány motor, hány fő, hány ebéd). Az ebéd ára 3,50-4 euró. Ebben van egy leves, egy második és egy üditő.
7:30-kor gyülekező a Szendre OMV kúton.
8:00-kor indulás a térképen található OMV benzinkútról Szentendréről.
10:00-kor lesz a találkozó a Vámosszabadi határátkelőn (oda én megyek a csapat elé). Onnan megyünk az erőműhöz.
11:00-kor kezdődik az erőmű látogatás
12:00-kor ebéd
Aztán lesz még program, vagy megtkintjük a közelben lévő tigrisfarmot, vagy Gútán a vizimalmot. Ez a délutáni program még képlékeny, de valami lesz az tuti.
Útvonaltérkép: [link] Kiindulási pont a térképen jelzett OMV kút Szentendrén.
A csapatot Mosquito34 fogja elvezetni a határig onnan én átveszem.Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
ludsimon
veterán
Ez mondjuk igaz, nem akarok váltósat városba motoron.
Akkor milyen alternatívák lennének aminek van is hangja?undefined
-
válasz V.Stryker #52089 üzenetére
Ha csak az az egy lett volna Gyöngyösön volt egy tetovált csaj aki bólintott. Elég morcos a hangja. Amikor hoztuk haza én haver mögött ültem a Transalpon és egy másik ismi jött a Dragstarral. Ő is élvezkedett rendesen a hangjával, próbálta a Transalpot is bőgetni haver, de nem sokat lehetett hallani belőle.
Az Eliminatorral meg mindig baszogattak, hogy csináljak már vele valamit, hogy legyen egy kis hangja.
[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
válasz ludsimon #52091 üzenetére
Figy, itt az utcánkban el szokott járni egy repedt fazék hangú robogó. Ezt úgy értsd, hogy kurva hangos és még a hangja is szar. Pedig nem vmi gagyi fos amúgy. Szétverném a hülye fejét, annyira idegesítő. Felejtsd el ezt a baromságot...lehet, hogy neked vicces, mást meg rohadtul zavar.
Xaels: Látjátok, én hangtalanul is tudom mindezt. Felrakjuk a futóra a pályagépeket, oszt csak lesnek a városban Viccet félretéve, nem értem minek nektek ilyen péniszhosszabbító...
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
válasz Daywalker #52094 üzenetére
Mint írtam ezt így vettem. Nem én raktam fel ezt a kipuvéget. Magam részéről erre nem is költenék, az eredetivel is el lettem volna ha az lett volna rajta.
(#52097) ludsimon: kb két napba telt, hogy szóljon a szomszéd, hogyha lehet toljam már odébb. Igaz az én két gyerekem nem ébredt meg rá pedig utca felőli oldalon alszanak, de az övé igen. Arrébb tolom reggelente.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Daywalker #52096 üzenetére
+1.
Nekünk éjjel járkált egy időben egy marha hangos motor az ablak előtt, tiltáson pörgetve, többször ébredtem fel rá. Ha egyszer megláttam volna ki az....
Képzelheted, az autósok körében milyen mértékben növelhette a motorosok iránti szeretetet... Motorosként még én is ledugtam volna a torkán a sportkipufogóját.(#52097) ludsimon: Nem véletlenül van törvénybe meghatározva, milyen hangos lehet. Gondolj bele, hova vezetne, ha egyre többen használnák ezeket... Így is borzalmas zajos egy nagyobb város, képzelheted mi lenne akkor.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest