Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz csongi #133046 üzenetére

    nincs ezzel semmi baj.

    par kiegeszites. Nem ertem ezeket a jelzoket, hogy ez a motor egy allat, vadlo. Ez egy paraszt leghuteses gyenge 2 szelepes. Velemenyem szerint olyan nagy ereje nincs. Az 1100 es blokknak mar inkabb van nyomateka, az tenyleg elvezheto mindenhol, de azert ettol ennyire szetesni... egy 180-200 lohoz szokott ember sirvafakad, annyira gyenge.
    A testasttetta blokkos, az mar fasza, az kozelebb van egy superbike-hoz

    nekem is ketszelepesem van, ~82 lo, sok nyomatekkal alul, de hogy ereztessem, ezt a "vadallatot" kisebb fogaskerekem van elol, ugyanez a lengovillam van, ami az elhangzottakkal ellentetben vas. Nehez mint a szar, es olcso. Elol az a showa teljesen jo. A villaszoge egyaltalan nem szuk, nincs hajlama csapkodni, az a terhalos vaz eleg jol meg lett csinalva, nem instabil. Tenyleg jo csomag. Kerekezni akkor kerekezik, ha hatul puha a rugo, vagy faszul ulsz. Ha rakeszulsz, nem kerekezik. Nagyon konnyen dontheto, es eleg nagy a dontesi szoge ugy, hogy nincs a nyakadban a labtarto, mert keskeny v2.
    Egy sornegyhez kepest alul egy csodanak tunik, mert egy hayabusahoz kepest is eros. De hogy vadallat, meg ideges, meg rossz uton vezethetetlen. Hat en nem tudom, parhuzamos univerzumban elek.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák