- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz Donki Hóte #160 üzenetére
Azért nem tudod megnézni, mert lemerült. De ha kikapcsolod, vagy újraindítod ugyanez a helyzet, nullázódnak ezek az adatok. Az akku figyelő alkalmazások is így működnek, bár lehet van olyan alkalmazás, amiben beállítható ettől eltérő működés.
-
őstag
válasz Donki Hóte #160 üzenetére
Ki szoktad kapcsolni heti egyszer? Beakadt valami lehet és fogyasztott, általában a face, gugli a legnagyobb fogyasztó és a háttérben is.
-
őstag
válasz Donki Hóte #158 üzenetére
Még a szokásos tesztképeket nem csináltam meg de majd mindkettővel újra készítem mert az eddigi tesztkép helyet szétbombáztam, lakásfelújításba vagyok, ki kell majd néznem egy helyet ahol pár képet lőve legyen összehasonlítási alap. De amúgy eddig jó amiket készítettem.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz Donki Hóte #134 üzenetére
Az lesz.
-
tzolee21
csendes tag
válasz Donki Hóte #110 üzenetére
És Android 15-tel sem fog kapni valódi AOD-t?
-
Phoenixy
senior tag
válasz Donki Hóte #99 üzenetére
Talán volt ilyen egyszer.
#100: Megjött nekem is.[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
dbius
veterán
válasz Donki Hóte #99 üzenetére
-
Phoenixy
senior tag
válasz Donki Hóte #96 üzenetére
Nem használtál még bekapcsoló gombba építettet, addig nem tudod milyen az igazi.
#95: A fórumot jól látod. Sajnos ez van. Ha kifogsz egy olyan Motorolát, ami tele van szoftveres hibával, akkor jobb, ha rögtön eladod/visszaviszed, ha még lehet, mert sosem lesz javítva semmi.
Bár nekem sosem hiányzott az AoD, én ezt a Moto Display-t nagyon szerettem, mondjuk itt már nem olyan.
Az Edge 50 Neo az első Motorola, amiben van AoD (hacsak a RAZR-ben nincs). Egyébként az esetek többségében azt tapasztaltam a Motorolánál, hogyha egy újabb telefonba már van egy újítás, akkor azt a régebbi telefonok a következő főverzióban kapják meg.Van még itt egy-két érdekesség. Pl. Ha jön egy értesítés, nem rezeg, hanem inkább koppan, pedig a billentyűk lenyomására rendesen rezeg. Fura.
Motorola 4EVER
-
dbius
veterán
válasz Donki Hóte #80 üzenetére
Nekem ezzel a rommal érezhetően romlott az akkuidő. Korábbi 7 óra helyett 5 óra (SOT, azaz bekapcsolt képernyő) és töltőre kell raknom. Lefekvéskor töltőre raktam (éjfél körül, de feltöltődés után az okosotthon kikapcsolja a dugaljt amibe benne van a töltő) így reggelre mire felkeltem 90%-on volt, az alvás figyelés is szívja, most délután 15.30-kor töltenem kellett megint 5 órányi SOT után.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz Donki Hóte #82 üzenetére
Egyszer már megtaláltam, de én is körülményesen.
Biztonság és adatvédelem - További biztonsági és adatvédelmi beállítások - Eszköz szolgáltatófüggése.
Itt jön be a SIM kártya zárolása, ahol lehet állítani a fizikai és eSIM esetében is ezt, ill. megváltoztatni a PIN kódot.
#SIM zárolása, PIN kód
-
dbius
veterán
válasz Donki Hóte #80 üzenetére
Nekem a gyári launcher nagyon fapados volt, ezért a Nova launcherre visszaálltam.
Szerencsére működik rendesen a kézmozdulatos navigációval, viszont nálam a képernyő fix álló helyzetre van állítva. Ahol kell a fekvő nézet ott a sarokban felbukkanó ikonra kattintva elfordul (ill. vissza is) a kijelző.
-
dbius
veterán
válasz Donki Hóte #69 üzenetére
Nem kirívóan sok az, Poco F3-nál is 4-4,5 giga között mozgott egy új ROM mérete. Csak azért ekkora, mert ezzel a teljes csomagot le kell tölteni, nem OTA frissítés, szerintem az megállna 1 giga körül, de lehet kevesebb is lesz, ha úgy érkezik, ki tudja.
Közben ránéztem erre a software fix-es upgradere: [link] Eszerint korábban is ugyanez a figyelmeztetés volt és folytatásra kattintva megkérdezi, hogy meg akarod-e tartani az adatokat (bár a teljes gyalulást javasolja). Azért jó lenne egy megerősítés, nem akarom ugyanis gyalulni az egészet.
-
dbius
veterán
válasz Donki Hóte #64 üzenetére
Itt is ugyanez. Köszi!
-
dbius
veterán
válasz Donki Hóte #57 üzenetére
Neked érkezett már rendszerfrissítés? Nálam még júniusi, nem is talál frissítést, de van olyan régió ahol már van augusztusi (és júliusi is volt).
-
dbius
veterán
válasz Donki Hóte #46 üzenetére
Köszi, hogy megnézted, azt hiszem erről kéne egy bug reportot készíteni nekik.
-
Predatorr
őstag
válasz Donki Hóte #35 üzenetére
"nem fog öregedni a Motorola szerint a faszerű textúra"
Celithrandi: Mind a kettőre vonatkozott, nyelvtanilag. A 16GB RAM szerintem az 1GB kezelése miatt kell, nem nagyon zabálja meg azt semmi.
Pinyo16689: Hivatalos forgalmazók, működő vállalkozások. Legföljebb nem márkapartner extraprofittal, de direkt kerestem megfelelő garanciával (tehát pl. nem saját költségeden küldözgeted), stb-vel. Egyébként már 252 000-ről indul. Mellesleg semmi nem garantálja, hogy ha pl. egy zöld manóval, vagy verekedős bolttal üzletelsz (stb.), akkor korrekt garanciális elbírálásban lesz részed. Volt szerencsém többhöz + fogyasztóvédelemhez.
Várom a 14T Pro-t és a 15-öt, de 250 000 alá nem akarok lemenni, hogy aztán 30 000-et fizessek a 3. év garért. 300 körül elfogadhatónak tartok egy jobb minőségű 8g3-as cuccot, a többi nyilvánvaló lehúzás, főleg a valójában sokkal kisebb teljesítményért.
Azért vesd össze a Xiaomi 14-gyel.[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
dbius
veterán
válasz Donki Hóte #34 üzenetére
Azt hiszem félreértettél. Nekem sem tud egyik kártyám sem 5G-re felmenni, nem ez a kérdés (pont ezért kapcsolom ki az 5G hálózatot)
Szóval ha a SIM kártyáknál az előnyben részesített hálózat 4G-re van állítva mindkét SIM esetén és ha mobilnetet váltasz egyik kártyáról a másikra akkor az előnyben részesített hálózat visszaáll nálad is 5G-re mindkét kártyán a váltás során, manuálisan kell ismét 4G-re visszaváltani?
-
janeszgol
félisten
-
dbius
veterán
válasz Donki Hóte #29 üzenetére
Te két SIM kártyát használsz a készülékben? (Fizikai és eSIM)
Ha igen kipróbálnál valamit? Adat SIM kártya váltása előtt állítsd 4G-re a készüléket mindkét SIM esetén, majd válts adat SIM-et, ezt követően pedig ellenőrizd, hogy 4G- maradt-e a hálózathasználat a két SIM kártyánál.
Nálam az a helyzet áll elő, hogy (fizikai DIGI SIM, valamint Voda eSIM) én 4G-re állítva használom a készüléket, mivel egyik SIM-mel sem tudok 5G hálózatot használni, így nincs értelme bekapcsolva hagynom az 5G-t.
Viszont amikor adat SIM kártyát váltok, akkor a hálózathasználat visszaáll automatikusan 5G-re, nem tartja meg a korábbi 4G beállítást, ezért vissza kell állítani 4G-re.
Ez reprodukálható és szerintem nem így kellene működnie, meg kellene tartania a felhasználó által beállított hálózathasználati módot.
Én a képernyő vibrálását egyáltalán nem érzékelem semmilyen fényerőn, viszont éjszaka vagy sötétben automatikusan abszolút minimumra veszi a fényerőt, ami nem elég, mindig emelnem kell manuálisan.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Donki Hóte #6 üzenetére
Azt nem is fogod. Aki érzékeny a pwm-re, mint pl. én csak tapasztalja - szemfáradtság, szemfájdalom és rosszabb esetben fejfájás. A villódzásmentes mód nekem anno segített, de este alacsony fényerőn gyorsabban fáradt a szemem az Ultrával. Mondjuk most a Pixel 7-el jobban szívok, mert ott 90-360hz között ugrál, így este nem tudom 50% fényerő alatt használni. Ez se marad nálam így, mint az Ultra se
Ami viszont nekem nagyon nem tetszik, hogy a tegnap bejelentett Edge 50 Neo tovább kap főverzió és biztonsági frissítést, mint a jelenlegi csúcs.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...