- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hitman
aktív tag
....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hitman
aktív tag
Köszi Batman2 érdekel a dolog, el tudnád küldeni mailben a kapcsolási rajzot plízz
Más: tegnap vettem egy ventit jóhiszeműen az egyik''helyi'' üzletből (fordszámszabályzós CoolerMaster) aztán gondoltam egyet megnézem már a neten mit írnak róla. Itt értek a meglepetések, nem találtam a case ventik között a cuccost, erre benéztem a processzorhűtők közé, s lám mit lelek az én kis ventimet X-DREAM(HAC-V81), csak nem adtak hozzá hűtőbordát, meg védőrácsot.
Szal a kedves boltosok szétkapták a processzorhűtőt és a ventillátort házventiként továbbértékesítettéknem szeretem ha így kibabrálnak velem
Most azon vagyok hogy visszavigyem -e vagy üsse kavics megtartsam (800HUF-ba fájt((sztem nem drága))...
[Szerkesztve] -
Hitman
aktív tag
Hi én személyesen raknám össze a cuccot semmi előlapi kész cuccos, de sztem még megkérdezem elekronikai üzletben mit ajánlanak a problémámra....
-
Hitman
aktív tag
Egy potméterre mennyi ventillátort tehetek rá? (Amúgyilag 3-at terveznék, de gondoltam megkérdezem mielőtt belevágok a forrasztgatásba)
Mellesleg az mindegy,hogy megeggyező típusúak -e mármint a ventik.
Mert aggódom, hogy a legújabb darab nagyobb teljesítményű, mint a többi, és ha minimumra veszem akkor vmelyik nem kapcsol be
Plízz help!? -
Hitman
aktív tag
Csinált márvalaki házilag fordulatszámszabályzót légysz ossza már meg tapasztalatait plízzz, vagy jobban járnék egy gyári fordszámszabályzó panellel(csak házhűtőket akarok szabályozni) előre is thx...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gumi és felni topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest