- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
-
mrlujoak
veterán
...ezt is belekalkuláltam, de még így is furi, hiszen 2006-os modell a W950i, a P1i-k is 2007-es-ek, és a W760, W595, és az X1 pedig 2008-as.
Még így is (ha 2009-et feltételezzük forgatásnak) 1-2 illetve 3 éves mobilok a főszereplők...Arra is gondoltam, hogy a filmbéli CIA és a többiek csak a régebbi - általuk is letesztelt, bevizsgált, lehallgatott(...) - modelleket állította csatasorba, ezért vannak ebben a filmben több éves "szereplők"...
mrlujoak
-
szentkuti11
addikt
A Samsung A400-ra hasonlít a legjobban, lehet hogy azt egy kicsit megbuherálták.
-
attisx
addikt
Hmm... A 6500 classicon mióta van ilyen érdekes S60-as szerű rendszer...
Bírom, hogy mindig rápakolnak valami fiktív cuccot a kijelzőkre. Különösen azon szoktam jókat mosolyogni, amikor ugyanabban a filmben/ sorozatban, mondjuk két különböző tipusú, de azonos rendszert (mondjuk Nokia S40) futtató, telefonon a beérkező SMS-ek különböző módon jelennek meg. Vagy full fehér kijelzőn apró fekete betűkkel, vagy egy ablakban a kijelző közepén, váltakozó betűmérettel (minél rövidebb az üzenet annál nagyobbak a karakterek). De még csak véletlenül sem a valós felhasználói felületet használják...
-
Digital
addikt
-
Digital
addikt
Lenyúlta, mert el akarja adni egy sufnigsm-ben!
Úgy emlékszem az első részben a csaj táskájából esik ki, mikor a kis robottal harcolnak a kerítésnél.
N93i Transformers edition
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest