Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messa
tag
Én wowoztam kezdéstől most október végéig, most árulom az accot,mert meló miadt BPen vagyok ahol viszont nincs netem az albiban,így győzött a meló,mert a 2-3 hétvégén 3-8óra játékért nem fogok 13 EUR-t fizetni a Blizznek.
És,hogy miért megy egy acc 50 körüli összegért is?
A Válasz: A World of Warcraft alapvetően egy végletekig leegyszerűsített MMORPG ami jó a BLizznek,mert szinte bárkinek el tudja adni 12+ fölött. Így kölök haza suliból és megy az APUUUUU vegyük meg. El kezd játszani és a kincsem mivel másra nem képes egy 12 éves szintjén viszonyul az online világhoz is, felveszi a NOOB meg hasonló leminősítő megjegyzéseket és a napi 16óra játékkal kialakít magának egy karit amivel megnehezíti a felnőtt vagy idősebb WOWosok sorsát. Ezért volt jobb az EQ 1 ott nem volt ilyen triviális a játékmenet és ezért inkább csak 18+ volt ami érezhető volt az ott kialakult közösségen is.
Ennek a szösszenetnek a lényege,hogy azért érhet akár 50et is egy acc jól felszeret charokkal mert van olyan dugó kiskölök aki helyett apu ad annyit érte ha kellőképpen kisírják. Amire van kereslet azt el lehet adni! Ez így volt és így is lesz!
Abban pedig igazad van,hogy ez nem munka hanem szórakozás munkának azok nevezik akik azt se tudják,hogy mit jelent dolgozni.
Posztommal nem volt célom senki lelkébe gázolni csak a véleményem fejtettem ki és hozzátenném,hogy nem általánosítás képpen írtam. -
LOTR
addikt
lvl 60as wow karit 50k körül árulnak -persze van aki többért is
sokan vannak akiknek az nyújt élvezettet, hogy bosszantják a kisebb szintűeket, meg egyszerűen nem akarnak sosem alacsony szintűek lenni a játékban, és az az 50ezer forint nem egy nagy összeg ha úgy vesszük
természetesen az jobb megfogalmazás, hogy sok időm van benne, de az idő pénz, pénzt meg munkáért kapunk
én személy szerint Silkroad Online -ozom (habár ez sem annyira ismert, mint a wow, de 2millió felhasználója van, és ingyenes, tehát el lehet vele játszogatni), én is sok energiát fektettem már a karakterem pátyolgatásába
ja igen, természetesen itt is van olyan, hogy 10millió gold (játékbeli pénz) - 7,2$, sokan foglalkoznak ilyennel
10milliót azért nem túl könnyű összehozni, pláne alacsony szinten
tapasztalatom szerint egy átlag játékosnak kb 35-40es szintre lesz 10milliós vagyona (vagy még akkor sem), és 70szint a maximum (természetesen itt azért már több 10milliós cuccai is lehetnek, de sokkal nehezebb/tovább tart eljutni addig)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest