- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
marcee
addikt
Arra gondoltam, igen.
Cső sima flash-nek tűnik, de ezekszerint lehet, hogy nem az.
Akkor most már leírom a problémát. Azt sem tudom, hogy a játék a neten, hol lelhető fel, nekem e-mailben küldték, hogy szedjek ki belőle képeket ha lehet.
Kép szélén egy mutatós maca (összesen 3 van), játéktéren Pilsner Urquell sörösüvegek potyognak rekesszel kell elkapni, folyamatosan gyorsul, húsz elkapott üvegenként a csajszíról újabb képet kapsz mínusz egy ruhadarab. A játék elég nehéz, és a ''megrendelőmet'' nagyon érdekelné a képsorozat vége.
Azért írtam le, hátha valaki ismeri. -
marcee
addikt
Egy Macromedia Flash-el készített játékból szeretnék grafikákat kinyerni, vagy módosítani. 1db exe.
Van erre lehetőség? Program?
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest