- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lifeforce #4275 üzenetére
Így van. A nyolc magosok sztem mind big/little megoldást használnak, ami az energiatakarékosság miatt előnyös. Csakhogy miniPC -n ennek nincs sok értelme. Kíváncsi lennék arra, hogy egy A80 kernele hogyan lépteti a frekvenciákat. Gondolom, nem magonként, legfeljebb magpáronként. Valamint, hogy ha mondjuk A80 -at raknak egy miniPC -be, azt mennyire hangolják hozzá? Ha van megfelelő hűtés, akkor egy miniPC -n van értelme az alacsonyabb frekvenciaértékű, vagy lassabb governoroknak, shedulereknek? Sztem nincs, hiszen ezeket a megoldásokat a teljesítmény/akkuidő egyensúlya miatt alkalmazzák. Ott van pl. az S802. MiniPC -n mi értelme a DS -nek, ill. miért van gyárilag alacsonyra véve az alap frekvencia? Sztem ez az optimalizálás hiánya miatt van. Nekem a T -s malőr miatt, sosem megy a proci 1,2GHz alá. Vagyis a teljes tartomány 1,2-1,4GHz között van. Na és? Így megy majdnem egy éve.
Köszönöm a tesztlehetőséget! Majd értekezünk róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest