- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android dual SIM okostelefonok
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Királylány86
újonc
válasz
pinkhell17 #407 üzenetére
Szia. 2013.07.22.-én engem is átvert egy Sebők Lajos nevezetű emberke, apród.hu-n árult egy Samsung Galaxy S3 készüléket 41.000 ft-ért, ami kártyafüggetlen 4 hónapos, gyári, nem lopott, és még 20 hónap gari van rá ( mondta ő). Természetesen én sem kaptam meg a készüléket, egy Tescos mobilszámát adta meg, amit már természetesen nem érek el. Feljelentettem, de mivel szabálysértésnek minősül ( nem érte el az összeg az 51.000ft-ot) ami már bűncselekmény, így nem tudnak mit tenni. De Zalaszentgróton is indult ellene eljárás, én polgári perre viszem az ügyet!!!!!! Hétfőn megyek is. Nekem Bp-i lakosnak adta ki magát, örülnék ha mihamarabb feljelentenéd, mert akkor már csoportos értékesítés ( gyanítom ugyan az a személy) egyedül sajnos kevés vagyok hozzá. Minden városban van ingyenes jogi tanácsadás/képviselés, nézz utána te is, és használd ki bátran. Nekem OTP-s bankszámla számot adott meg. Egy gond van a helyzettel, hogy egy háztartásban 2 Sebők Lajos él, apa és fia, így nem tudják kire ráverni. ˙( még) Nyilván te is rendelkezel némi infóval róla, kérlek jelentsd fel!!!!!!!! Minden apró részletet elmondtam én, szerintem egy 30 év fölötti pasi, kissé zavarodott, és hadar mikor beszél. Legalább is nálam....."Remélem" ugyan az az ember" és sikerül megcsípni.
remélem tudtam segíteni, én is várom a válaszodat.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest