- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
válasz
painkillerx #22072 üzenetére
Szerintem itt azert elegge megszorul(hat) a levego.
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Szerintetek a mostani konfigomnak (jovore VGA csere -780-ra), van jobban szellozo mITX alternativaja a Prodigy-nel? Tudom, a Prodigy, nem igazan mITX
Koszi,
A -
anytime
őstag
Sziasztok!
Nem nyugszom, ha nem alakitgathatom a konfigot, de mint tudjuk, elso lepes a haziko
Van egy nagyon ugyes kezu asztalos baratom, nagyon szepen es igenyesen dolgozik. Arra gondoltam, hogy osszedobatok vele egy egyedi mITX kuckot, amit a mostani igenyeim alapjan terveznek meg.
A kerdesem arra iranyulna, hogy mi a velemenyetek, erdemes / lehet / esszeru fabol elkesziteni a hazikot?
Udv:
A -
anytime
őstag
Parancsolj.
Rosszul irtam feljebb, 22-ig. -
anytime
őstag
Ma jött a levél, június 22-ig előrendelhető az új, nCase M1.
185USD az ara + 62USD a szállítás + erre jön mág rá a vám ....., szép kis summa, azt hiszem, ezt nem tudom megfizetni, egy házikóért ....
[ Módosította: radi8tor ]
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Ide nagyon OFF, de tudom, Ti értetek hozzá és mindig itt lógtok
- velem együtt.
Szükségem lenne egy free videóvágó programra és egy konverterre. Mit tudnátok ajánlani, ami egyszerű és könnyen kezelhető?
Köszi,
A -
anytime
őstag
válasz
BomiBoogie #20152 üzenetére
Szerintem a 160-hoz még hozzájön a moduláris csatlakozójának a hossza, így a kábelt már erőszakolni kell!
-
anytime
őstag
válasz
BomiBoogie #20150 üzenetére
160, akkor nem.
-
anytime
őstag
Azért az beteg dolog, hogy az e-bay-en fent lévő ncase M1-ért most 105 eFt összeget kérnek.
-
anytime
őstag
válasz
BomiBoogie #20100 üzenetére
A leghutessel en is egyetertek, hisz barmilyen jatekot tolok, nekem sincsenek hutesi problemaim, bar az is igaz, nincs hutes - fetisem.
Hozza kell tennem, nekem csak egy non-k i5 van, bar ezt Te ugyis tudod. -
anytime
őstag
válasz
viperabácsi #20092 üzenetére
Netan fenykepeztel kozben?
-
anytime
őstag
válasz
BomiBoogie #20089 üzenetére
Bekattant bizony
Az Ncase M1 megdobogtatja a szivem, az tuti. Szerencsere meg nem lehet kapni, hisz egyenlore utban van a cooler, a vga es a macho
Hat, majd meglatjuk, de ez nagyon ut, az tuti.Egyenlore marad termeszetesen a Prodigy!
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Az ncase M1 itthon megvásárolható már?
Köszi,
A -
anytime
őstag
Sziasztok!
A PICO-PSU -k vilagaban szeretnek egy kicsit barangolni, ehhez kernek segitseget Toletek.
Tudtok olyan oldalt, oldalakat, ahol a kivalasztashoz szukseges alapismeretek megtalalhatok? Jobb lenne, ha netan magyar nyelvu lenne az oldal, bar gondolom, nagy csodak nincsenek.
Azert kertem segitseget (bar google) a bartom, mert az angolom nincsa top-on es lehetoleg ne az olyan oldalskkal kezdjek el angolul kuzdeni, amelyek nem igazn lennenek a segitsegemre.
Elore is koszi,
A -
anytime
őstag
válasz
#25954560 #19223 üzenetére
Sokaig gondolkodtam rajta en magam is, hogy veszek egy hr-22-t, de egy kis alulfeszeles a T. Forumtarsak segitsegevel
(azota is minden tokeletes) es tobbet nyertem vele, mint amennyit a csere hozott volna.
Szerintem, a 600-ra visszafogott TR147-et nem lehet mar hallani, szvsz.
-
anytime
őstag
Ugye azt jolgondolom, hogy egy Asus Impact lapra nem tudom feltenni a Macho-mat?
Ha jol latom, utban lenne a hangkari? -
anytime
őstag
Uraim!
Az adatlapomon lévő konfigomnak, tudtok kisebb ITX-es házikót ajánlani, mint a Prodigy?
Jelenleg, a méretcsökkentés végett leszedtem az alsó és felső fogantyúkat, mivel nincs rá szükségem, nem cipelem sehová sem. Így egy picit kisebb lett mint a Phenom, de azért csúnyább is
. Lábai nincsenek, az megoldottam egy faalátéttel, amit még oldalról sem lehet látni, így a tápszellőzés nem gond.
Amit szeretnék:
- a jelenlegi konfig menjen át. Tudom, a cooler és a vga bizony behatárolja a lehetőségeket, de gyakorlatilag passzívan megy a gép most is (csak a VGA venti megy 10%-on) és eztt az üzemmódot szeretném is megtartani.
- a házikó mérete legyen kisebb.
- jó lenne, ha szálcsiszolt felületű lenne, lehetőleg fekete.
- egy 5,25-ös ODD hely kell, az előlapi szabályzónak, mivel a játék alatt feltekerem a 3 darab ventit.
- USB3-as kivezetés mindenképpen kellene.Ha lehetetlent kívántam, akkor elnézést, küldjetek melegebb éghajlatra és ígérem, akkor nem rágom a csontot és lenyugtatom a kedélyeimet.
Előre is köszi,
A -
anytime
őstag
válasz
anytime #18296 üzenetére
Ha jol latom a gyari oldalon, akkor ez keresztben 150-es, ellenben az eddigi 140-el. Szoval ha igy nezem, akkor ugye 5mm-el kozelebb leszek a vga-hoz. Meg kell nezzem, de felek, az mar nem lesz elegendo, mert egy ventit en azert tennek ra a biztonsag kedveert, max leveszem nullara.
Ha keresztbe rakom fel, akkor meg a vga-ra fujnam a meleget vagy eppen arrol szivnam le, tehat szvsz az nem tul jo megoldas, csak abban az esetben, ha office-ra tenyleg elegendo passzivan es eleg lehet a hazventi a jatekok alatt, ami nekem csak hatul van a hangszigeteles miatt.
Kicsit beteg a megoldas, de igy munka kozben hangtalan a konfig
-
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Korabban mar kerdeztem, de nem jott valasz, ezert megkerdeznem, hogy a jelenlegi konfig-nak, tudnatok kisebb, fekete, szalcsiszolt hazikot ajanlani, mint a Prodigy?
Koszi,
A -
anytime
őstag
Ezt a Phenom hirt meg nem hallottam eddig, de oromteli!
Van mar valami linked rola, netan kepek, megjelenesi datum?
A mostani Prodigy-met szeretem nagyon (mar terveztem egy beszamolot, csak fene tudja, kit erdekel), de az uj utani vagyodas mindig megvan.
A fulek nelkul egesz mas a vizualis elmeny es joval kisebb(nek) hat az asztalon, csak az a baj, hogy ha meg is baratkozom a kinezetevel, alulra kell valamit berakni, hogy megemelje a hazat, hogy a tap levegohoz juthasson.Szerk: megtalaltam az irast, itt a PH-n is
-
anytime
őstag
válasz
mrbig25 #17814 üzenetére
Szia!
Ha jól látom, az egyes hangszigetelő elemek méretre vannak vágva és felcímkézték őket. Gondolom, ezeket az elemeket a megfelelő helyre lehet felhelyezni?
Keresgéltem videót, de egyenlőre nem találtam
Kíváncsi lennék, mint ahogyan arra is, hogy mennyit lehet az alkalmazásával a ház szellőzésén bukni?
Szerk: ha én rendelem, csak 20EUR a szállítási költség
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tudomása hangszigetelő KIT-ről, egy Bitfenix Prodigy részére?
Köszi,
A -
anytime
őstag
válasz
Rypejakten #17334 üzenetére
, beleásom magam a témába!
HookR:
-
anytime
őstag
válasz
Rypejakten #17331 üzenetére
ha őt nézem, akkor elvileg ez 2,1"-os, azaz 53 mm, ez azért már nem paszírozható be, szerintem
-
anytime
őstag
válasz
radi8tor #17328 üzenetére
Viszont segítsetek nekem a következőben. Konfig az adatlapon!
Melyik az az ASUS VGA (minél erősebb annál jobb), amit be tudok préselni az én kis Bitfenix házikómba úgy, hgy az oldallapot még fel tudom rakni és a VGA nem ér hozzá!
Ha jól mértem vonalzóval, ~ 4 - 4,5 cm van a ház oldalfala és a PCIE csatoló között!
Előre is köszönöm
!
-
anytime
őstag
válasz
Pista0001 #17037 üzenetére
Tehat a diagnozis: kiszereles!
Javaslat, tapadztalat helyettuk? 120-ban gondolkodom,fuggetlenul attol, hogy elore 230-as is mehet. Persze ha van jo 230-as javaslat, szivesen veszem!Ja, vadaszom az atalakitokat az ipon es pcx oldalan, de meg nem talaltam meg, valszeg velem van a baj
-
anytime
őstag
-
anytime
őstag
válasz
radi8tor #16955 üzenetére
"anytime: Nem. Hibrid állásban csak 30% terhelés fölött kapcsol be a hűtés. Normál állásban mindig megy a hűtés." - azaz jó esetben egy H87I-PLUS egy i5-4670-el + egy MAcho Rev.A BW-el, akár el is mehet passzívan, a táp hybrid állásában, mivel 660W x 30% = 198W-at mennyiséget nem fog megkajálni a rendszer dVGA nélkül?
Jól okoskodom?
Nagyjából akkor el is mehet passzívan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest