- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fogtunder #24316 üzenetére
Ahogy Mercutio_ is írja, egy szimpla médialejátszó géphez kellene. Van pár régi motyóm (ITX alaplap VGA porttal, RAM, PATA HD-k), azokat építeném be adott méretű helyre. Kidobni sajnálnám őket. Esetleg idővel kapnának a házikóba egy kis végfokot is, bemenetválasztót, VU-métert, stb. Viszont monitort nem akarok mellé, amúgy sem férek el az asztalon; egy 15"-esnek sem lenne már hely. Az érintőképernyő jó lenne, de amiket linkeltem, azokban sincs ilyen.
Pista0001:
Igen, drága és sokára jön meg
Valamint esélyem sincs mechanikailag kipróbálni, hogy tényleg befér-e az adott helyre -
Mercutio_
félisten
válasz
fogtunder #24316 üzenetére
Ha érintős a kijelző, akkor szerintem egyértelmű, HTPC amit akkor is tudsz használni ha nem filmezel, VAGY valami multimédiás hirdető cucc.
Ha nem érintő akkor is a fenti első verzióra tippelnék wireless egér+bill kombóvalÉn is törtem a fejem ilyesmin, csak nem tudom a felbontása elég lenne-e, illetve mi kell még hozzá a linkelt panelon kívül akár kiegészítő, akár alaplapi támogatás oldalról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux Mint
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged