- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Magisk
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Életem első routerbebellítása előtt állok.
Szerváltam egy használt Linksys wrt54gc ver.2.0 routert, aminek ismeretlen az eredete.
Találtam egy leírást ami alapján be tudnám lőni, de már rögtön ott elakadok, hogy nem enged be a menübe.felshasználónevet, jelszót kér.A leírásban van pár tipp, hogy admin-t kell írni, de így sem enged be.Próbáltam több heyre is írni, kis ill nagybetűkkel is variáltam.Azt is olvastam, hogy először kábellel érdemes a konfigurálást végezni.Kérdezném, hogy melyik kábelt melyik helyre dugjam?
Egyenlőre ennyi.Ha itt elindulok, akkor a leírás alápján talán meg tudom csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged