Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
7
addikt
Topik lezárva, próbálkozz a linkelt témában
-
Воланд
titán
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig
Kérdésedet az adott témával kapcsolatban a linkelt topicban tedd fel és legközelebb új téma nyitása előtt használd a keresőt!
-
zooltan8
csendes tag
Már régebben elromlott a Siemens 19" LCD monitorom és most készülök lecserélni. Mindenképpen TV monitort szeretnék, mert U*C Direct beltérit is szeretnék rajta nézni, meg ugyebár ha éppen nem tévézek rajta akkor meg játszok vagy filmet néznék rajta. Én kinéztem 2 típust, az egyik a(z) LG M2550D / M2350D, a másik meg a(z) Samsung T24A550 / T24A350. [ Méretben 23" fölött akarok mindenképpen!
] Azt szeretném megkérdezni, hogy Ti melyiket preferáljátok inkább, vagy esetleg van valami jobb alternatíva is? Esetleg valakinek valamelyik monitorral kapcsolatos tapasztalata, pozitív/negatív benyomása? Előre is köszönöm a válaszokat! Remélem hogy érthetően fogalmaztam meg a témát! 
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- VoLTE/VoWiFi
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ubuntu Linux
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Apple MacBook
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
] Azt szeretném megkérdezni, hogy Ti melyiket preferáljátok inkább, vagy esetleg van valami jobb alternatíva is? Esetleg valakinek valamelyik monitorral kapcsolatos tapasztalata, pozitív/negatív benyomása? Előre is köszönöm a válaszokat! Remélem hogy érthetően fogalmaztam meg a témát!